Skip to main content

Madeira Special - Mageløse Madeira

Cabo Girão, Madeira
Madeira, Portugal
Funchal Havn, Madeira
Funchal Havn, krydstogt, Madeira
Par, udsigt over Funchal, Madeira
Vandring, natur, Madeira
Hotel Pestana Bay, par, Funchal Lido
Havnepromenade, solnedgang, Madeira
Jesus Christ statue, Garajau, Funchal, Madeira
Pris fra:
6.495,-
Dage:8
Bestil rejse

Mageløse Madeira - ferie med alt inkluderet

Med over 25 års solid erfaring tør vi godt kalde os eksperter i at arrangere rejser til Madeira. Atlanterhavs-øen der betager med fantastiske blomster, gennemsnitlige 22 grader og en perlerække af naturscenerier og panoramaudsigter. På denne rejse er alt inkluderet, og rejsen er for dig der søger oplevelser krydret med komfort, tid til afslapning og egne oplevelser.

Derfor skal du rejse med os på rejsen til Madeira:

 • Vi har solid erfaring og er eksperter på rejser til Madeira
 • Ophold på charmerende 4* hotel i første række til stranden
 • Indkvartering med balkon og havudsigt
 • Inkluderer All inclusive med fri bar på hotellet
 • Inkluderer 3 spændende udflugtsdage
 • Dansktalende rejseleder

4* hotel med balkon og havudsigt

Det er ikke uden grund, at lige præcis denne rejse er blevet vores Madeirafavorit. Udover de tre hovedmåltider, fri bar, værelse med balkon og havudsigt har vi inkluderet tre udflugtsdage. Madeiras sydkyst har det bedste klima på øen, og det er netop her, du bor på et firestjernet hotel med gode værelser og faciliteter samt en rolig beliggenhed ved Formosa-stranden i udkanten af Funchals Lido-område.

Spændende udflugter på Madeira

Byvandringen bringer os rundt i Funchal, hvor vi kommer tættere på byens historie, arkitektur og seværdigheder inkl. det farverige marked. Vi nyder også valfartskirken i Monte og oplever helt fantastiske udsigtspunkter, når vi kigger ned til lilleputlandskabet ved Nonnernes dal og fanger den storslåede udsigt fra sydkystens høje havklippe fra den transparante platform ved Gabo Girão. På turen til nordkysten krydser vi plateauet og møder baglandets grønne dale og høje bjerge samt den spektakulære nordkyst.

Levada-vandring

For dig, der vil have fuldt program hele ugen, følg med på vores valgfrie udflugter. Vil du helt tæt på naturen, følg med på vores levada-vandring, hvor vi går langs vandingskanalerne. Vores anden valgfrie udflugt bringer os til den nordøstlige del af øen og helt til tops på en af Madeira høje bjergtoppe, helt tæt på den oprindelige laurisilva-skov og vi nyder dagens frokost i en af de små kystbyer i Santana-området.

Velkommen til ”vores ø” Madeira.

Kort dagsprogram for Mageløse Madeira:

Dag 1: Ankomst til Madeira (AI)
Dag 2: Byvandring i Funchal (AI)
Dag 3: Fridag (AI)
Dag 4: Udflugt til Nonnernes Dal, Monte og Garajau (AI)
Dag 5: Udflugt til Madeiras nordkyst (AI)
Dag 6: Fridag elller. ekstra udflugt med Levadavandring (AI)
Dag 7: Fridag elller ekstra udflugt til det Nordøstlige Madeira (AI)
Dag 8: Hjemrejse (AI)

AI = All Inclusive på hotellet (morgenmad, frokost og aftensmad) samt fri bar fra kl. 11-23.

Dagsprogrammet er vejledende og udflugterne afvikles måske i en anden rækkefølge grundet lokale forhold. Det endelige dagsprograms opsætning oplyses ved ankomsten til Madeira.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Madeira, Portugals blomsterø (AI)

Velkommen til Madeira. Vores dansktalende rejseleder introducerer dig til Madeira på køreturen til hotellet. Indkvartering, velkomst og resten af dagen er fri.

Dag 2: Byvandring i Funchal (AI)

Funchal bycentrum ligger som scenen i et amfiteater med de øvre bydele som publikum op af bjergskråningerne og havet som kulisse. I dag skal vi opleve Madeiras charmende hovedstad på vores byvandring med introduktion til byens seværdigheder og geografi. På trods af sine godt 100.000 indbyggere føles byen overskuelig og det meste findes inden for en forholdsvis kort afstand.

Funchal er en by i forandring og fyldt med grønne åndehuller med skønne blomsterfyldte byparker, spændende museer og en moderne havnefront med smukke palmer, kaffebarer og marina. Byens hovedstrøg og de omkringliggende gader emmer af atmosfære og har et rigt handelsliv samt masser af caféer og restauranter, der er mødested for lokale såvel som turister.

Funchal
Billede: Funchal.

Funchals domkirke Sé ved hovedgaden er byens vartegn og er blandt de ældste bygninger i byen.  Vi hilser på Zarco, der opdagede Madeira i Henrik Søfarerens tid og hører om hans og byens historie.  Praça do Município, eller rådhuspladsen om man vil, er en af de mange smukke pladser omgivet af smukke bygninger; kirke, rådhus og museum, Læg mærke til det flotte mosaikmønster i belægningen.

 

  Rådhuspladsen i Funchal med de brostensbelagte gader
Billede: Rådhuspladsen i Funchal.

Det er ved floden mellem den nye og den gamle bydel Zona Velha, at vi besøger en af byens kendte seværdigheder, markedet ”Mercado dos Lavradores”. I markedsbygningen, der er i flere etager, venter der os mange oplevelser. Her får vi et indblik i, hvordan øens milde klima er med til at forsyne markedet med frugt, grønsager og blomster året rundt og man forstår, hvorfor både de lokale og udenlandske turister valfarter til markedet. Prøv at smage de lokalt producerede passionsfrugter, som fås i flere smagsvarianter og nyd synet af Madeiras farvestrålende blomster. Det er i selv samme bygning, at fiskemarkedet holder til. Her handles bl.a. store tunfisk og de sorte” kårde-fisk (espada). Markedet er lukket om søndagen.

Vi forsætter turen i den gamle bydel. I restaurationsgaden Rua Santa Maria har kunstnere udsmykket alle gadedøre på kreativ vis og flere husfacader er bemalet med ”street art” og her er altid livligt og meget at kigge på. 

Funchals farverige marked Mercado dos Lavradores
Billede: Funchals farverige marked Mercado dos Lavradores.

Vores byvandring slutter i Funchal inden frokost. Retur til hotellet er på egen hånd og rejselederen orienterer om muligheder.

Dag 3: Fridag (AI)

Du har nu fået et godt indblik i Funchals mange muligheder, når det gælder kulturelle formål, shopping og restauranter.  Har du mest lyst til en dag med afslapning på egen hånd, så er hele dagen fri.

For dig, der ankommer om lørdagen og er på byvandring om søndagen, hvor markedet er lukket, tilbyder vi, at du kan følge med rejselederen på markedet om mandagen.

Dag 4: Nonnernes Dal, Monte og Kristus-figuren i Garajau (AI)

Har du lyst til at se et lille udpluk af Madeiras fabelagtige udsigter, så oplever vi dem på dagens udflugt.

På trods af den relativt korte afstand fra Funchals byliv, kommer vi hurtigt ind i en helt anden verden, når vi nærmer os udsigtspunktet til "Nonnernes Dal". Området betragtes som et af de smukkeste på øen, og her kan vi nyde de store bjergmassiver og grønne terrasser samt de omkringliggende huse, der mest af alt ligner små tændstikæsker fra udsigtspunktet Eira do Serrado. Her kan du tage postkort-billeder – og kommer du hertil på en skyfri dag, vil det være prikken over i’et. Vi hører naturligvis også historien om, hvorfor dalen i folkemunde kaldes "Nonnernes Dal".

Nonnernes Dal
Billede: Udsigtspunktet ved Nonnernes Dal.

Fra Eira do Serrado kører vi gennem forstæderne videre til landsbyen Monte, som ligger i et kuperet terræn oven for Funchal. Herfra kan vi nyde endnu en særdeles flot udsigt over bugten, og vi vil hurtigt fornemme, at Funchal breder sig over et stort område. Monte er kendt for sin landlige idyl i pittoreske omgivelser, haverne, valfartskirken og ikke mindst den traditionelle slædekørsel. Har du lyst til at tage udfordringen op, er rejselederen behjælpelig med at arrangere slædekørsel. Bemærk, at slædekørslen ikke er inkluderet på denne udflugt.

Valfartskirken i Monte og slædekørsel
Billede: Valfartskirken i Monte og slædekørsel.

Efter de modige har kørt med slæde, fortsætter vi til et af de smukkeste udsigtspunkter i Funchal: Miradoro das Neves, hvorfra vi kan nyde en enestående udsigt over Funchal-bugten og byen. Vi slutter af med et besøg ved Cristo Rei statuen (1927), som minder om de tilsvarende Jesus-statuer i Rio de Janeiro og Lissabon. Hvis tiden og vejret tillader det, har vi tid til en fantastisk tur ned til den idylliske og fredede strand ved Garajau.

Vi er tilbage på hotellet først på eftermiddagen.

Dag 5: Madeiras nordkyst - rundt på Madeira (AI)

Madeira er geografisk set ikke så stor, men alligevel er landskaberne mangfoldige og skifter karakter alt efter hvor på øen, du bevæger dig hen. Dette gør også, at der er rigeligt at opleve under blot en uges ophold. I dag kører vi ind i Madeiras bagland og oplever de flotte landskaber og utallige små byer, som vi passerer.

Vi begynder ved kystklippen i Cabo Girão – en af Europas højeste kystklipper. Her kan vi fra platformen nyde den spetakulære udsigt over sydkysten og Funchal-området. Prøv at træde ud på den transparante "sky-walk" med glasplader, hvor du kan kigge 580 meter lodret ned til kystsletten og havet under os. En svimlende oplevelse for nogle! 


Billede: "Sky-walk" platformen.

Vi fortsætter videre tværs ind over øen og over de store bjergplatauer med den vilde natur. På nordkysten stopper vi i Porto Moniz og spiser den inkluderede frokost på en af de lokale restauranter. Hvis tiden tillader det, kan de friske tage en hurtig dukkert i de naturlige havbassiner, som er skabt af vulkansk lava og beton (husk badetøj og håndklæde). Dagens næstsidste etape bringer os til byen São Vicente, der ligger midt på nordkysten. Ligesom i Porto Moniz har lava fra tidligere tiders vulkanudbrud haft en afgørende faktor for byens udseende og opbygning.

Vi slutter dagen med et besøg i Câmara de Lobos, som er en idyllisk lille by, smukt beliggende ud til en lille bugt omgivet af bananplantager. Câmara de Lobos er kendt for sit fiskermiljø med farverige både, der er trukket op på stranden og som et yndet motiv for mange malere, deriblandt Churchill. 

Funchal
Billede: Câmara de Lobos

Dag 6: Fridag eller valgfri ekstra udflugt med Levadavandring (AI)

Efter nogle oplevelsesrige dage med mange indtryk får du nu en dag uden program. Rejselederen er behjælpelig med vejledning til oplevelser på egen hånd.

Du kan også følge med vores danske rejseleder på en let vandring på en af Madeiras billedskønne levadaer, hvor vi skal vandre en strækning langs vandingskanalerne og kommer således helt tæt på Madeiras fantastiske natur og små landbrug. Vi går strækningen fra Campanario til Quinta Grande (ca. 6,5 km).  Praktiske sko er nødvendige og der kræves alm. god fysisk form. Medbring vand og evt. en snack. Turen bestilles og betales hos vores rejseleder, som orienterer nærmere om de praktiske detaljer.

Levadavandring i Madeiras fantastiske natur
Billede: Levadavandring i Madeiras fantastiske natur.

Dag 7: Fridag eller valgfri ekstra udflugt til det nordøstlige Madeira (AI)

Dagen er fri til eget program eller du kan følge med på den valgfrie ekstra udflugt til det nordøstlige Madeira og derved næsten "komme hele øen rundt".

Vi lægger ud med at køre op i højderne via Poiso-passet (1412 m) og videre op til øens tredje højste punkt Pico do Arieiro (1818 m). Landskabet på toppen af Pico do Arieiro er præget af golde og brune nuancer og er en stor kontrast til den ellers frodige og farverige vegetation, der dominerer øen. På en klar dag belønnes vi med en helt betagende udsigt over Madeiras bjerglandskab og helt ud til kysterne med øerne Porto Santo og Desertas i det fjerne.

Vort næste stop er ved Ribeiro Frio – "den kolde bæk", hvor vi går et lille stykke på levadaen (ca. to km) til udsigtspunktet ved Balcões, hvor vi ser Madeiras oprindelige skovbevoksning laurissilva, der er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Vi kører videre tværs over øen ad de snoede bjergveje. I området omkring Santana med de trekantede karakteriske huse med stråtag, venter dagens velfortjente frokost.

Udsigtspunktet ved Balcões
Billede: Udsigtspunktet ved Balcões.

På tilbagevejen møder vi den dramatiske nordkyst og runder østkysten og det betagende landskab ved São Lourenco halvøen.  

Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Turen bestilles og betales hos rejselederen.

Dag 8: Hjemrejse (AI)

Transfer til lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

AI = All inclusive

- Helpension på hotellet (morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet i hotellets restaurant)
- Fri bar på hotellet mellem kl. 11-23 (udvalgte mærker)

All Inclusive gælder på hotellet og starter med frokost og slutter med morgenmad eller starter med aftensmad og slutter med frokost.

Kort

Kort over rejsen Madeira special

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Gennemsnitstemperaturen på rejsen Madeira Special

Særlige begivenheder

Karneval på Madeira

Oplev det folke- og farverige karneval på Madeira, som fejres i marts måned i Funchals gader med et par festlig parader, samba, musik og optræden. 
Lørdag aften (2. marts 2019) er det store optog gennem Funchals gader med udklædte grupper, der danser og synger gennem byen i festlige kostumer til trommeslag og musik.
Om tirsdagen (5. marts 2019) er den mere "løsslupne" parade, som er mere folkelig og fyldt med satire og sjove indslag. 
Turen er ikke en del af Kulturrejsers udflugtsprogram og foretages på egen hånd. Rejselederen orienterer om praktiske forhold ved ankomsten.

Du kan opleve karnevallet på Madeira, hvis du følger med på rejsen til Madeira den 2. marts 2019 .  

Atlantic Festival på Madeira

Hver lørdag i juni måned afholdes der Atlantic Festival i Funchal. Når mørket har sænket sig over byen samles turister og lokale og nyder et flot fyrværkerishow akkompaneret af musik.
Du kan opleve Atlantic Festival, hvis du rejser med Kulturrejser Europa på turen med afrejse den 3/6 eller 10/6 2019, hvor der er fyrværkerishow hhv. den 8/6 og 15/6.
Turen er ikke en del af Kulturrejsers udflugtsprogram og foretages på egen hånd. Rejselederen orienterer om praktiske forhold ved ankomsten.
Det officielle program om Atlantic Festivalen kan ses på Madeiras turistkontors hjemmeside.

Vinfestival på Madeira

I september måned er det vinhøsttid på Madeira, hvilket er en festlig og travl tid på øen. I Funchal er der udstillinger, optræden, boder og pyntet med tema fra høsten i perioden fra 26/8-9/9 2019.
Det officielle program for vinfestivalen kan ses på Madeiras turistkontors hjemmeside.

Vingårdsfrokost
Du kan opleve nogle af festlighederne udenfor Funchal i forbindelse med vinhøsten, hvis du rejser med Kulturrejser Europa med afrejse 2/9, 9/9 eller 16/9 2019 og bestiller tilvalgsudflugten Det Nordøstlige Madeira, hvor vi har et særarrangement til frokost. Her kommer vi tæt på de lokale skikke, kultur og traditioner, der hører til under vinhøsten, heriblandt når druerne trampes. Turen inkluderer, udover en tur på Madeira's tredie højeste top, en lille levadatur-vandring ved Balcones (2 km) samt en frokost på en vingård, hvor der er gjort lidt ekstra ud af menuen, som består af retter fra det traditionelle Madeira-køkken inkl. smagning af Madeira-vin. 

Udflugten koster 450 kr. på disse tre afgange og skal forudbestilles for at sikre plads.

 

Video

Live video fra Madeira

Du kan se, hvordan det ser ud på Madeira - lige nu. Ved at klikke på linket nedenfor ser du live video fra Funchal på Madeira.

Link til live video fra Madeira

Jul og nytår på Madeira

Jul på Madeira
Madeiraerne elsker jul! Allerede i slutningen af november begynder juleudsmykningen i Funchal, som er helt enestående med farverige figurer og dekorationer op med funklende lyskæder. Juleudsmyningen varer helt frem til Hellig Tre Konger i januar.

Nytår på Madeira
Nytårsaften på Madeira er noget helt særligt! Følg med og oplev en festlig aften med nytårsmiddag og Funchals prisvindende fyrværkerishow.  

På vores nytårsrejser spiser vi nytårsmiddag på hotellet, og som alle andre dage er der ”All Inclusive” med fri bar fra kl. 11-23. Funchals fyrværkerishow kan ikke ses fra vores hotel. I stedet er hotellet vært for en fyrværkeritur til et hotel i byen. Her ankommer vi før kl. 24, så vi kan opleve en del af fyrværkerishowet fra hotellets have med udsigt over Funchals marina. Når fyrværkerishowet er slut, kører vi tilbage til vores eget hotel, hvor baren er åben (mod betaling), og der er musik med DJ. Dresscode for nytårsmiddagen er selskabstøj.

Jule og nytårsrejse afrejse 18/12 2018
De inkluderede udflugter finder sted i den første del af rejsen. Julemiddag og nytårsmiddag er inkluderet.

Julerejse afrejse 22/12 2018  
Udover rejsens normale program med udflugter og måltider er der inkluderet en julemiddag på hotellet.

Nytårsrejse afrejse 29/12 2018 
Udover rejsens normale program med udflugter og måltider er der inkluderet en nytårsmiddag på hotellet samt fyrværkeritur.

Blomsterfestival

Blomsterfestivalen på Madeira finder sted hvert forår et par uger efter påske. Det er en periode med masser af festivitas og hele Funchal summer af liv . Der er boder med specialiteter, lokalt håndarbejde, folklore, musik og naturligvis blomsterudsmykninger i massevis, som er en stor del af oplevelsen i blomsterfestivalsugen. Det er et af de travleste tidspunkter i Funchal og der er masser af mennesker i byen; turister og lokale, som på en eller anden måde skal være tilskuere til eller deltage i festlighederne.

Højdepunkter for Blomsterfestivalen 2019
Blomsterfestivalen finder sted i perioden fra 2/5 til 19/5 2019. Håbets Mur cermonien er den 4/5 og det store optog er 5/5 2019.
Vi kan anbefale, at du lørdag formiddag besøger Funchal centrum for at se børnenes optog og Håbets Mur cermonien. Søndag eftermiddag finder de store parader med forskellige optog og optræden sted ved havnen.
Vores rejseleder vil orientere nærmere om de praktiske detaljer ved ankomsten til Madeira.

Læs mere om blomsterfestivalen her

Stemning fra blomsterfestivalen
Billede: Stemning fra blomsterfestivalen.

Afgange og priser

Side 1 af 2

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
22/12 - 29/12Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage
Fire pladser tilbage
8.995,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
5/1 - 12/1Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage
Få pladser
6.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
12/1 - 19/1Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage
Få pladser tilbage
6.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
19/1 - 26/1Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage
Få pladser
6.795,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
26/1 - 2/2Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.295,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
2/2 - 9/2Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
9/2 - 16/2Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage8.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
16/2 - 23/2Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage8.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
23/2 - 2/3Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.995,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
2/3 - 9/3Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage
Karneval på Madeira
7.995,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
9/3 - 16/3Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.995,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
16/3 - 23/3Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.995,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
23/3 - 30/3Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.995,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
30/3 - 6/4Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.995,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
6/4 - 13/4Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Direkte fly København - Madeira t/r
 • Syv nætter på firestjernede Pestana Bay
 • Værelse med balkon og havudsigt på 1.-3. sal
 • All Inclusive på hotellet (morgenmad, frokost og middag) samt fri bar fra kl. 11-23
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Dansktalende rejseleder

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Opgradering til dobbeltværelse med balkon og havudsigt på 4.-6. sal fra kr. 600 pr. person
 • Opgradering til dobbeltværelse med balkon og havudsigt på 7. sal fra kr. 795 pr. person
 • Opgradering til juniorsuite fra kr. 995 og suite fra kr. 995 (adskilt sove- og opholdsrum v/ 2 personer)
 • Enkeltværelsestillæg fra kr. 1.895 (1.-3.sal) og fra kr. 2.695 (4.-6.sal)
 • Udflugter som bestilles og betales hos rejselederen:

- Levada vandring €20 pr. person
- Det Nordøstlige Madeira* med frokost €55 pr. person

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person

Ekstra udflugterne gennemføres ved minimum 15  deltagere og maksimum 35 deltagere.

* Ved afrejse 2/9, 9/9 og 16/9 2019 inkluderer udflugten Det Nordøstlige Madeira et særarrangement i forbindelse med vinfestivalen og skal derfor forudbestilles sammen med rejsen for at sikre plads kr. 450 per person.

 

Hotel