Skip to main content

Madeira Special - Mageløse Madeira

Cabo Girão, Madeira
Madeira, Portugal
Funchal Havn, Madeira
Funchal Havn, krydstogt, Madeira
Par, udsigt over Funchal, Madeira
Vandring, natur, Madeira
Hotel Pestana Bay, par, Funchal Lido
Havnepromenade, solnedgang, Madeira
Jesus Christ statue, Garajau, Funchal, Madeira
Pris fra:
6.495,-
Dage:8
Bestil rejse

MAGELØSE MADEIRA - FERIE MED ALT INKLUDERET

Med over 25 års solid erfaring tør vi godt kalde os eksperter i at arrangere rejser til Madeira. Atlanterhavs-øen der betager med fantastiske blomster, gennemsnitlige 22 grader og en perlerække af naturscenerier og panoramaudsigter. På denne rejse er alt inkluderet og rejsen er for dig, der søger oplevelser krydret med komfort, tid til afslapning og egne oplevelser.

Derfor skal du rejse med os på rejsen til Madeira:

 • Det behagelige klima
 • Godt beliggende 4* hotel i første række til Formosa-stranden
 • Værelse med balkon og havudsigt
 • All inclusive med fri bar
 • Udflugtsdage og tid på egen hånd
 • Erfaren dansktalende rejseleder

4* hotel med balkon og havudsigt

Det er ikke uden grund, at lige præcis denne rejse er blevet vores Madeirafavorit. Udover de tre hovedmåltider, fri bar, værelse med balkon og havudsigt har vi inkluderet tre udflugtsdage. Madeiras sydkyst har det bedste klima på øen, og det er netop her, vi indlogerer os på et 4-stjernet hotel med gode værelser og faciliteter samt en rolig beliggenhed ved stranden i udkanten af Funchals Lido-område.

Spændende udflugter på Madeira

Byvandringen bringer os rundt i Funchal, hvor vi kommer tættere på byens historie, arkitektur og seværdigheder inkl. det farverige marked. Vi nyder også valfartskirken i Monte og oplever helt fantastiske udsigtspunkter, når vi kigger ned til lilleputlandskabet ved Nonnernes dal og fanger den storslåede udsigt fra sydkystens høje havklippe ved Gabo Girão. På turen til nordkysten krydser vi plateauet og møder baglandets grønne dale og høje bjerge samt den spektakulære nordkyst.

Levada-vandring

For dig, der vil have fuldt program hele ugen, følg med på vores valgfrie udflugter. Vil du helt tæt på naturen, følg med på vores levada-vandring, hvor vi går langs afvandingskanalerne. Vores anden valgfrie udflugt bringer os til den nordøstlige del af øen og helt til tops på en af Madeira høje bjergtoppe, helt tæt på den oprindelige laurisilva-skov og vi nyder dagens frokost i en af de små kystbyer i Santana-området.

Velkommen til ”vores ø” Madeira.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst til Madeira og hotellet.
Dag 2: Byvandring i Funchal
Dag 3: Fridag
Dag 4: Udflugt til Nonnernes Dal, Monte og Garajau
Dag 5: Udflugt til Madeiras nordkyst
Dag 6: Fridag el. ekstra udflugt: Levadavandring
Dag 7: Fridag el. ekstra udflugt: Nordøstlige Madeira 
Dag 8: Hjemrejse

Opholdet er med "All Inclusive" på Hotel Pestana Bay (morgenmad, frokost og aftensmad) samt fri bar fra kl. 11-23.

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Madeira, Portugals blomsterø

Velkommen til Madeira. Vores dansktalende rejseleder introducerer dig til Madeira på køreturen til hotellet.
Indkvartering, velkomst og resten af dagen er fri.

Dag 2: Byvandring i Funchal

Funchal bycentrum ligger som scenen i et amfiteater med de øvre bydele som publikum op af bjergskråningerne og havet som kulisse. I dag skal vi opleve Madeiras charmende hovedstad på vores byvandring med introduktion til byens seværdigheder og geografi. På trods af sine godt 100.000 indbyggere føles byen overskuelig og det meste findes inden for en forholdsvis kort afstand.

Funchal er en by i forandring og fyldt med grønne åndehuller med skønne blomsterfyldte byparker, spændende museer og en moderne havnefront med smukke palmer, kaffebarer og marina. Byens hovedstrøg og de omkringliggende gader emmer af atmosfære og har et rigt handelsliv samt masser af caféer og restauranter, der er mødested for lokale såvel som turister.


Billede: Funchal

Funchals domkirke Sé forenden af hovedgaden er byens vartegn oger blandt de ældste bygninger i byen.  Vi hilser på Zarco, der opdagede Madeira i Henrik Søfarerens tid og hører om hans og byens historie.  Praça do Município eller Rådhuspladsen om man vil, er en af de mange smukke pladser omgivet af smukke bygninger; kirke, rådhus og museum, Læg mærke til det flotte mosaikmønster i belægningen.

 

 
Billede: Rådhuspladsen i Funchal med de brostensbelagte gader

Det er ved floden mellem den nye og den gamle bydel Zona Velha, vi besøger en af byens kendte seværdigheder, markedet ”Mercado dos Lavradores”. I markedsbygningen, der er i flere etager, venter der os mange oplevelser. Her får vi et indblik i, hvordan øens milde klima er med til at forsyne markedet med frugt, grønsager og blomster året rundt og man forstår, hvorfor både de lokale og udenlandske turister valfarter til markedet. Prøv at smage de lokalt producerede passionsfrugter, som fås i flere smagsvarianter og nyd synet af Madeiras farvestrålende blomster. Det er i selv samme bygning, at fiskemarkedet holder til. Her handles bl.a. store tunfisk og de ”grimme sorte” kårde-fisk (espada). Markedet er lukket om søndagen.

Vi forsætter turen i den gamle bydel. I restaurationsgaden Rua Santa Maria har kunstnere udsmykket alle gadedøre på kreativ vis og flere husfacader er bemalet med ”street art” og her er altid livligt og meget at kigge på. 


Billede: Funchals farverige marked Mercado dos Lavradores

Vores byvandring slutter i Funchal inden frokost. Retur til hotellet er på egen hånd.

Dag 3: Fridag

Du har nu fået et godt indblik i Funchals mange muligheder, når det gælder kulturelle formål, shopping og restauranter.  Har du mest lyst til en dag med afslapning på egen hånd, så er hele dagen fri.

For dig, der ankommer om lørdagen og er på byvandring om søndagen, hvor markedet er lukket, tilbyder vi, at du kan følge med rejselederen på markedet om mandagen.

Dag 4: Nonnernes Dal, Monte og Kristus-figuren i Garajau

Har du lyst til at se et lille udpluk af Madeiras fabelagtige udsigter, så oplever vi dem på dagens udflugt.

På trods af den relativt korte afstand fra Funchals byliv, kommer vi hurtigt ind i en helt anden verden, når vi nærmer os udsigtspunktet til "Nonnernes Dal". Området betragtes som et af de smukkeste på øen, og her kan vi nyde de store bjergmassiver og grønne terrasser samt de omkringliggende huse, der mest af alt ligner små tændstikæsker fra udsigtspunktet Eira do Serrado. Her kan du tage postkort-billeder – og kommer du hertil på en skyfri dag, vil det være prikken over i’et. Vi hører naturligvis også historien om, hvorfor dalen i folkemunde kaldes "Nonnernes Dal".


Billede: Nonnernes Dal

Fra Eira do Serrado kører vi gennem forstæderne videre til landsbyen Monte, som ligger i et kuperet terræn oven for Funchal. Herfra kan vi nyde endnu en særdeles flot udsigt over bugten, og vi vil hurtigt fornemme, at Funchal breder sig over et stort område. Monte er kendt for sin landlige idyl i pittoreske omgivelser, haverne, valfartskirken og ikke mindst den traditionelle slædekørsel. Har du lyst til at tage udfordringen op, er rejselederen behjælpelig med at arrangere slædekørsel. Bemærk, at slædekørslen ikke er inkluderet på denne udflugt.


Billede: Valfartskirken i Monte og slædekørsel

Efter de modige har kørt med slæde, fortsætter vi til et af de smukkeste udsigtspunkter i Funchal: Miradoro das Neves, hvorfra vi kan nyde en enestående udsigt over Funchal-bugten og byen. Vi slutter af med et besøg ved Cristo Rei statuen (1927), som minder om de tilsvarende Jesus-statuer i Rio de Janeiro og Lissabon. Hvis tiden og vejret tillader det, har vi tid til en fantastisk tur ned til den idylliske og fredede strand ved Garajau.

Vi er tilbage på hotellet først på eftermiddagen.

Dag 5: Madeiras nordkyst - rundt på Madeira

Madeira er geografisk set ikke så stor, men alligevel er landskaberne mangfoldige og skifter karakter alt efter hvor på øen, du bevæger dig hen. Dette gør også, at der er rigeligt at opleve under blot en uges ophold. I dag kører vi ind i Madeiras bagland og oplever de flotte landskaber og utallige små byer, som vi passerer.

Vi begynder ved kystklippen i Cabo Girão – en af Europas højeste kystklipper. Her kan vi fra platformen nyde den spetakulære udsigt over sydkysten og Funchal-området. Prøv at træde ud på den transparante "sky-walk" med glasplader, hvor du kan kigge 580 meter lodret ned til kystsletten og havet under os. En svimlende oplevelse for nogle!  Entré €1 pr. person ikke inkluderet.


Billede: "Sky-walk" platformen.

Vi fortsætter videre tværs ind over øen og over de store bjergplatauer med den vilde natur. På nordkysten stopper vi i Porto Moniz og spiser den inkluderede frokost på en af de lokale restauranter. Hvis tiden tillader det, kan de friske tage en hurtig dukkert i de naturlige havbassiner, som er skabt af vulkansk lava og beton (husk badetøj og håndklæde). Dagens næstsidste etape bringer os til byen São Vicente, der ligger midt på nordkysten. Ligesom i Porto Moniz har lava fra tidligere tiders vulkanudbrud haft en afgørende faktor for byens udseende og opbygning.

Vi slutter dagen med et besøg i Câmara de Lobos, som er en idyllisk lille by, smukt beliggende ud til en lille bugt omgivet af bananplantager. Câmara de Lobos er kendt for sit fiskermiljø med farverige både, der er trukket op på stranden og som et yndet motiv for mange malere, deriblandt Churchill. 

Funchal
Billede: Câmara de Lobos

Dag 6: Fridag eller valgfri ekstra udflugt: Levadavandring

Efter nogle oplevelsesrige dage med mange indtryk får du nu en dag uden program. Rejselederen er behjælpelig med vejledning til oplevelser på egen hånd.

Du kan også følge med vores danske rejseleder på en let vandring på en af Madeiras billedskønne levadaer, hvor vi skal vandre en strækning langs afvandingskanalerne og kommer således helt tæt på Madeiras fantastiske natur og små landbrug. Vi går strækningen fra Campanario til Quinta Grande (ca. 6,5 km).  Praktiske sko er nødvendige og der kræves alm. god fysisk form. Turen bestilles og betales hos vores rejseleder, som orienterer nærmere om de praktiske detaljer.


Billede: Levadavandring i Madeiras fantastiske natur

Dag 7: Fridag eller valgfri ekstra udflugt: Det Nordøstlige Madeira 

Dagen er fri til eget program eller du kan følge med på den valgfrie ekstra udflugt til det nordøstlige Madeira og derved næsten "komme øen rundt".

Vi lægger ud med at køre op i højderne via Poiso-passet (1412 m) og videre op til øens tredje højste punkt Pico do Arieiro (1818 m). Landskabet på toppen af Pico do Arieiro er præget af golde og brune nuancer og er en stor kontrast til den ellers frodige og farverige vegetation, der dominerer øen. På en klar dag belønnes vi med en helt betagende udsigt over Madeiras bjergelandskab og helt ud til kysterne med øerne Porto Santo eller Desertas i det fjerne.

Vort næste stop er ved Ribeiro Frio – "den kolde bæk", hvor vi går et lille stykke på levadaen til udsigtspunktet ved Balcões, hvor vi ser Madeiras oprindelige skovbevoksning laurissilva, der er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Vi kører videre tværs over øen ad de snoede bjergveje. I området omkring Santana med de trekantede karakteriske huse med stråtag, venter dagens velfortjente frokost.


Billede: Udsigtspunktet ved Balcões

På tilbagevejen møder vi den dramatiske nordkyst og runder østkysten og det betagende landskab ved halvøen São Lourenco.  
Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Turen bestilles og betales hos rejselederen.

Dag 8: Hjemrejse

Transfer til lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

”All inclusive” under opholdet:

- Helpension på hotellet (morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet i hotellets restaurant)
- Fri bar på hotellet mellem kl. 11-23 (udvalgte mærker)

Helpension på hotellet, starter med frokost og slutter med morgenmad eller starter med aftensmad og slutter med frokost, alt efter rejsetider for rejsen.

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle elementer i rejsen vil indgå selvom, der evt. flyttes rundt på programmet.

Kort

Kort over rejsen Madeira special


Kort over rejsen Madeira special

Video

Live video fra Madeira

Du kan se, hvordan det ser ud på Madeira - lige nu. Ved at klikke på linket nedenfor ser du live video fra Funchal på Madeira.

Link til live video fra Madeira

 

Blomsterfestival

Blomsterfestivalen på Madeira finder sted hvert forår et par uger efter påske.

Det er en periode med masser af festivitas og hele Funchal summer af liv . Der er boder med specialiteter, lokalt håndarbejde, folklore, musik og naturligvis blomsterudsmykninger i massevis, som er en stor del af oplevelsen i blomsterfestivalsugen. Det er et af de travleste tidspunkter i Funchal og der er masser af mennesker i byen; turister og lokale, som på en eller anden måde skal være tilskuere til eller deltage i festlighederne.
 
For de fleste er blomsterfestivalens højdepunkter i weekenden, hvor de to store hovedbegivenheder finder sted; Håbets Mur (om lørdagen) og det store optog (om søndagen).

Vi kan anbefale, at du lørdag formiddag besøger Funchal centrum for at se børnenes optog og håbets mur-cermonien. Søndag eftermiddag finder de store parader med forskellige optog og optræden sted ved havnen.


Billede: Stemning fra blomsterfestivalen

Blomsterfestival 2019
Blomsterfestivalen finder sted i perioden fra 2. maj til 19. maj 2019.
Håbets Mur er 4. maj  og det store optog er 5. maj 2019.

Vi forventer at have vores rejser klar til Blomsterfestivalen i juli 2018.

Vores rejseleder vil orientere nærmere om programmet og praktiske detaljer for selve blomsterfestivalen.

Læs mere om blomsterfestivalen her

Jul og nytår på Madeira

Jul og nytår er en populær periode på Madeira.

Allerede i slutningen af november begynder man at pynte op i Funchal, som er kendt for sin enestående juleudsmykning. I centrum lyser farverige figurer og dekorationer op med funklende lyskæder. Bystyret står for den officelle juleudsmykning og desuden følger mange lokale trop i samme stil.

Nytårsaften på Madeira er kendt for sit kæmpestore fyrværkerishow, og det er et festligt skue. 

På vores nytårsrejser spiser vi nytårsmiddag på hotellet, og som alle andre dage er der ”All Inclusive” med fri bar fra kl. 11-23. Funchals fyrværkerishow kan ikke ses fra vores hotel Pestana Bay. I stedet er hotellet vært for en fyrværkeri-tur til deres søsterhotel, Pestana Casino Park, som ligger i Funchal. Her ankommer vi før kl. 24, så vi kan opleve en del af fyrværkerishowet fra hotellets have med udsigt over Funchals havn. Når fyrværkerishowet er slut, kører vi tilbage til vores eget hotel, hvor baren er åben, og der er musik med DJ.  Dresscode for nytårsmiddagen er selskabstøj.

Julerejse 22/12 - 29/12 2018  
Udover rejsens normale program med udflugter er der inkluderet en julemiddag på hotellet.

Jule og nytårsrejse 18/12 2018 - 1/1 2019
Kombineret jule-og nytårsrejse på ialt 15 dage / 14 nætter. 
De inkluderede udflugter er i den første uge. Vi  fejrer på jul og nytår på hotellet. Julemiddag og nytårsmiddag inkluderet.

Nytårsrejse 29/12 2018 - 5/1 2019
Udover rejsens normale program med udflugter er der inkluderet en nytårsmiddag på hotellet.

Afgange og priser

Side 1 af 3

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
27/10 - 3/11Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage8.295,-FORESPØRG
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
10/11 - 17/11Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.695,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
17/11 - 24/11Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.295,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
24/11 - 1/12Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage6.995,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
18/12 - 1/1Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 15 dage - jule & nytårsrejse
Jule & nytårsrejse
16.995,-FORESPØRG
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
22/12 - 29/12Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage8.995,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
29/12 - 5/1Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage
Nytårsrejse
10.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
5/1 - 12/1Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage6.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
12/1 - 19/1Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage6.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
19/1 - 26/1Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage6.795,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
26/1 - 2/2Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.295,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
2/2 - 9/2Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage7.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
9/2 - 16/2Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage8.495,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
14/2 - 21/2Se flytider AalborgMadeira Special - All inclusive 8 dage afrejse fra Aalborg 7.995,-Bestil
AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
16/2 - 23/2Se flytider KøbenhavnMadeira Special -All Inclusive 8 dage8.495,-Bestil

På denne rejse er deltagerantallet på op til 55 personer.

Prisen inkluderer:

 • Direkte fly København el. Aalborg til Madeira t/r inkl. skatter og afgifter.
 • 7 nætter på 4-stjernede Pestana Bay All Inclusive.
 • Værelse m. balkon og havudsigt
 • All Inclusive på hotellet (morgenmad, frokost og middag) samt fri bar fra kl. 11-23.
 • Transporter og udflugter iflg. program
 • Dansktalende rejseleder

Prisen inkluderer ikke:

 • Opgradering til suite (adskilt sove- og opholdsrum) fra kr. 995 pr. person v/ 2 personer
 • Enkeltværelsestillæg fra kr. 1.895
 • Udflugter som bestilles og betales hos rejselederen:
  - Levada vandring €20
  - Det Nordøstlige Madeira med frokost €55  
 • Forsikringer
 • Administrationsgebyr kr. 95 pr. person

Ekstra udflugterne gennemføres ved minimum 15  deltagere og maksimum 35 deltagere.

Dagsprogrammet er vejledende og udflugterne afvikles måske i en anden rækkefølge pga lokale forhold. Det endelige dagsprograms opsætning oplyses ved ankomsten til Madeira.

Hotel