Peru og Inkariget

Stemningsbiileder og Machu Picchu, Peru
Alpaka og Junglen i Peru
Abe i junglen i Peru
Tukan og ældre dame i Peru
Peru kvinde med oppakning
Lake Titicaca, Peru
Plaza de Armas i Cusco, Peru
Machu Picchu i Peru
Udsigt over Machu Picchu i Peru

Peru og Inkariget - 15 dages rundrejse

Velkommen på denne sydamerikanske rundrejse til Perus forunderlige verden.

På denne rejse får du serveret alt det bedste, som Peru har at tilbyde, og i Perus bedste rejsemåneder oplever vi Stillehavsbyen Lima, Inkaernes højland og kører igennem alpakaernes ørken.

Som noget helt specielt inkluderer vi to nætter i Amazonas for at se nærmere på junglens dyreliv.

Machu Picchu er selvfølgelig på programmet, og vi får intet mindre end to muligheder for at opleve et af de syv vidundere, der uden tvivl vil feje benene væk under os.
Det er selvfølgelig ikke det eneste højdepunkt på turen. Rejsen tager os også til Den Hellige Dal, Titicacasøen, sivøerne, Tanquile øen, den smukke hvide by: Arequipa og den gamle inka-hovedstad Cusco.

Peru er ganske enkelt en oplevelse for livet og vi kan ikke garantere at du ikke taber lidt af dit hjerte til landets imponerende naturscenerier og Perus venlige og farvestrålende indbyggere.

Kort dagsprogram:
Dag 1: Ankomst i Perus hovedstad, Lima
Dag 2: Byrundtur i Lima (M, F)
Dag 3: Den Hvide By, byrundtur i Arequipa  (M)
Dag 4: Andesbjergene og Colca-dalen (M, F, A)
Dag 5: Colca-dalen, andeskondorer, bjerglandsbyer og Puno (M, F, A)
Dag 6: Titicacasøen, sivøer og Tanquile-øen (M, F, A)
Dag 7: Bjerglandsbyer mod Perus gamle hovedstad Cusco (M, F)
Dag 8: Byrundtur i Cusco (M)
Dag 9: Cusco og Den Hellige Dal (M, F, A)
Dag 10: Machu Picchu (M, F, A)
Dag 11: Machu Picchu og tog til Cusco (M, F)
Dag 12: Junglevandring og kanosejlads (M, F, A)
Dag 13: Jungles dyreliv, trætoppe og aftentur (M, F, A)
Dag 14: Lima og hjemrejse (M)
Dag 15: Ankomst København

M = Morgenmad     F = Frokost     A = Aftensmad

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold.

Pris fra:
33.995,-
Dage:15
Bestil rejse »

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst i Perus hovedstad, Lima

Vi ankommer til Peru og lander i hovedstaden Lima, der er smukt placeret ved Stillehavskysten.
Efter bagageudlevering kører vi til vores hotel, der ligger ved byens hyggelige bydistrikt; Miraflores. Området har et godt udvalg af restauranter og cafeer og aftenen kan passende bruges på afslapning og en middag i nærområdet eller på hotellet efter vores rejse.

Dag 2: Byrundtur i Lima (M, F)

Perus historie favner bredt fra det indianske Inkarige i 1300-tallet, den spanske erobring af landet i år 1532, landets uafhængighed i år 1821 og til det moderne Peru, som vi ser i dag.
Vi får i dag kendskab til den Perus historie, når vi efter morgenmaden tager på en byrundtur i den kontrastfulde storby Lima, der blev grundlagt af den spanske Erobrer Francisco Pizarro i 1535.
Vi starter i den gamle bydel, hvor vi gør et stop ved hovedtorvet, der stadig præges af kolonitidens bygningsværker. Det var også Pizarro, der gjorde Lima til landets hovedstad, hvor det tidligere under Inka-riget var byen Cusco. På hovedtorvet finder vi regeringspaladset, den romersk-katolske katedral fra 1838 samt byens rådhus. Vi får lov til at kigge indenfor i den private bolig ”La Casa Aliaga”, der er gået i arv i over 16 generationer, og som fortsat imponerer med dets indretning og kolonistil.


Billede: Den gamle bydel i Lima


Herefter bevæger vi os mod det betagende Santo Domingo kloster fra 1600-tallet. Ud over det lyserøde ydre gemmer klosteret på den smukkeste gårdhave og efter sigende også det eneste originale kirkespir fra den tid, samt relikvier fra de 3 betydningsfulde peruvianske helgenener, San Juan Macis, Santa Rosa de Lima og San Martin de Porres.
Vi  fortsætter mod det mere moderne Lima, og på vejen kører vi forbi Huaca Hallamarca pyramiderne og nyder samtidig den fantastiske udsigt over Lima og Stillehavet. Vi spiser frokost undervejs og bevæger os videre mod det såkaldte boheme-område, hvor lokale kunstnere og forfattere opholder sig. Der er tid på egen hånd til f.eks. at gå en tur over broen ”den sukkende bro”, som har bevidnet et utal af tidens kærlighedshistorier. Vi kører herefter tilbage til vores hotel og har resten af dagen til egne oplevelser. Det kan varmt anbefales at gå en tur langs promenaden og se solnedgangen over Stillehavskysten og storbyen.

Dag 3: Den Hvide By, Arequipa  (M)

Om morgenen tager vi mod lufthavnen og flyver til byen Arequipa, også kaldet Den Hvide By. Arequipa er placeret 2.350 meter over havets overflade og modtager os med bjergtagende landskaber fra de tre omkringliggende vulkaner: Misti, Chachani og Pichu Pichu.  
”Den Hvide By” betegnes med rette som en af Perus smukkeste og kaldenavnet har byen fået fra de hvide stenhuse, der præger bybilledet i den gamle bydel; bygget af stenene fra de omkringliggende lyse vulkaner.  


Billede: Hyggelig baggård i den gamle bydel

Vi skal i dag besøge det smukke røde Santa Catalina Nonne-kloster i den gamle bydel, opført i år 1579. Klosteret har i dag 20 fastboende Nonner, og blev tidligere flittigt anvendt til at "deponere" døtrene af byens finere borgerskab. Efter besøget i klosteret går turen videre til Jesu kirken, der imponerer med sin størrelse og smukke vægmalerier. Efter rundvisningen skal vi nyde udsigten over byen ved udkigspunktet; Mirador. Her kan vi se bønderne arbejde i markerne langs Chili-floden, og over floden hersker den majestætiske Vulkan Misti. Efter udflugten er resten af dagen fri til egne oplevelser, og der er rig mulighed for at udforske den lokale gastronomi. Egnsretten er her den fyldte peberfrugt ved navn Rocoto Relleno, som serveres på de fleste af spisestederne i den gamle bydel.

Dag 4: Andesbjergene og Colca-dalen (M, F, A)

Vi kører videre fra morgenstunden mod den imponerende Colca-dal, og på vores vej betragter vi det omkringliggende beskyttede naturreservat. De øde sletter giver os mulighed for at spejde efter de kamelbeslægtede og fredede Vikunjas, der ofte lever i flokke i dette område. Der er også gode chance for at se alpakaerne, hvis uld bruges til at lave tøj til lokale og til turister.
I 4.800 meters højde gør vi et stop ved områdets højeste punkt ved navn Patapampa, hvor der venter os den spektakulære udsigt over andesbjergene.
Omkring frokosttid ankommer vi til byporten i Chivay (3651 meters højde), hvor vi spiser en frokost på en af de gode lokale restauranter. Efter frokost kører vi lidt uden for Chivay til vores hotel, og indkvarterer os ved de bjergtagende og frodige naturomgivelser. Resten af dagen kan nydes på egen hånd ved hotellet, med en gå-tur eller med afslapning og om aftenen spiser vi en middag i hinandens selskab på hotellet. (Vi kører i dag ca. 5 timer med stops undervejs, inden vi når hotellet i Colca-dalen. Hotellet ligger i 3575 meters højde).

Dag 5: Colca-dalen, andeskondorer, bjerglandsbyer og Puno (M, F, A)

Vi skal tidligt op i dag, da vi skal køre op til udsigtspunktet; Condors Cross (3650 meters højde). Her holder de imponerende andeskondorer til og søger efter føde fra morgenstunden. Når vi står med den fantastiske udsigt over Colca-dalen, begynder de store rovfugle at cirkulere højt oppe for at spejde efter føde, for til sidste at flyve længere ned mod deres fangst - og mod os. Med en vægt på op til 15 kg, et vingefang på op til 3 meter, hvoraf nogle måler 1,3 meter fra hoved til tå, gør det kondoren til verdens største rovfugl. (Vi gør opmærksom på, at sandsynligheden for at se kondorer er stor. Vi kan dog ikke garantere, at deres vej går forbi os den pågælde dag).


Billede: Andeskondor

Vi kører tilbage mod Chivay og laver nogle fotostops undervejs med udsigter til de farverige terrasser, hvor de lokale dyrker deres afgrøder.
Tilbage i Chivay spiser vi frokost inden vi sætter kursen mod byen Puno. Vi har en længere køretur i vente (ca. 7 timer), hvor vi undervejs gør stop i mindre landsbyer. Vi er fremme i Puno ved aftenstid, hvor vi er klar til aftensmad ved ankomst, og herefter vil en god nats søvn med sikkerhed være tiltrængt.

Dag 6: Titicacasøen, sivøer og Tanquile øen (M, F, A)

Efter morgenmaden er vi klar til endnu en spændende oplevelse, når vi tager til en af verdens højest beliggende søer; Titicacasøen (3812 over havet). Vi sejler mod Urus-øerne, for at opleve de usædvanlige flydende siv-øer. På de 90 flydende øer, der er forbundet med hinanden med reb, demonstrerer de lokale, hvordan de i sin tid levede og boede. Her er der mod et mindre gebyr på ca. 30,- kr. mulighed for at få en sejltur i deres dekorative hjemmebyggede sejlbåde, også lavet af siv. Medbring eventuel pas på turen, så du kan få et fint stempel, som bevidner at du har været på sivøerne.


Billede: Titicacasøen og Uros-øerne

Efter besøget på sivøerne fortsætter vi sejladsen til Taquile-øen, hvor de ca. 2000 beboere med stolthed får dagligdagen til at gå med at arbejde i markerne og med at strikke og væve. Beboernes arbejde er opdelt således, at mændene strikker og kvinderne væver. Her lever de lokale fortsat efter deres ældgamle traditioner og ritualer. Øens sparsomme elektricitet og manglende trafik, får roen til at sænke sig og en gåtur i det kuperede terræn giver et godt billede af øens afslappende atmosfære. Vi spiser en frokost på øen, og efterfølgende sejler vi tilbage til Puno, hvor eftermiddagen er til egne oplevelser. Om aftenen spiser vi middag i hinandens selskab.

Dag 7: Bjerglandsbyer mod Perus gamle hovedstad Cusco (M, F)

Vi har en lidt længere køretur foran os (ca. 9 timer med spændende stops undervejs) og er klar til at køre mod Perus gamle hovedstad Cusco efter morgenmaden. Et af vores stop på vejen er de gamle inkaruiner Raqchi, hvis tempel blev bygget til Inka-guden ved navn Wiracocha. Vi går en tur i det til dels restaurerede kompleks og ser dets imponerende arkitektur og byggestil.
Vi gør flere mindre stops undervejs og selvfølgelig også et hyggeligt frokoststop inden vi ankommer ved aftenstid til byen, der i sin tid fungerede som Inkaernes hovedstad, nemlig Cusco. Cusco (3300 meters højde). 

Dag 8: Byrundtur i Cusco (M)

Efter morgenmaden skal vi se byen fra oven, og bevæger os derfor op til udkigspunktet, Red Peak. Ud over at nyde udsigten over byen, kommer vi tæt på Cristo Blanco, den store Kristus statue, der står med udfoldede arme og passer på byen.
Herefter går turen til det store fort, Sacsayhuaman fortet, der fortsat vidner om inkaernes rige og imponerende arkitektur og næsten uhyggelige byggepræcision.


Billede: Fra Inkaernes Sacsayhuaman fort

Tilbage i dalen og byens midte besøger vi det lokale farverige marked, hvor vi ser lidt nærmere på Cuscos egnsprodukter, og smager lidt på markedets lækkerier.
Tæt ved markedet finder vi en af byens mest imponerende bygninger fra Inkatidens Cusco; nemlig det gyldne tempel. Templet bliver brugt til at tilbede solguden og navnet til templet stammer fra sagn om, at det i sin tid var belagt med guld. Måske det reelt var solens stråler, der tittede ind af vinduerne med sin ”guld-lige" farve?
Efter byrundturen er resten af dagen til egne oplevelser i Cusco.

Dag 9: Cusco og Den Hellige Dal (M, F, A)

Vi sætter i dag kursen mod Den Hellige Dal og første stop i dalen er den lille by Picas. I byen, der er kendt for dets markedsplads, besøger vi det lokale vævecenter og får et spændende indblik i hvordan den velkendte uld bliver fremtillet. Vi skal se hvordan ulden bliver farvel og så får vi demonstreret hvordan de lokale væver ulden. Der er også tid til at komme lidt tættere på alpakaerne på centret. 


Billede: I byen Picas, hvor kvinde væver et sjal af alpakauld

Efter besøget på centret går turen til Inka-byen, Ollantaytambo, som i sin tid var bevogtet af byens fort. Vi oplever det arkæologiske kompleks, som tidligere fungerede som royal opholdssted, når de kongelige rejste på længere færd gennem landet. Fortets enorme vægge og høje tårne, skulle i sin tid beskytte mod eventuelle invasioner. Vi spiser en frokost og bevæger os herefter mod vores hotel i dalen og om aftenen spiser vi en middag i hinandens selskab.

Dag 10: Machu Picchu (M, F, A)

I dag er vi klar til turens måske største højdepunkt, Machu Picchu (2430 meters højde). Vidunderet fik i flere århundreder lov til at stå uberørt; gemt bort af skovens vildnis. Spanierne opdagede aldrig denne historiske perle, og Machu Picchu blev først genopdaget i 1911 af den amerikanske opdagelsesrejsende og videnskabsmand Hiram Bingham.
Vi går om morgenen ombord på Vistadome toget, der kører os gennem den hellige dals frodige og smukke bjerglandskaber. Ved ankomst til stationsbyen (Agas Calientes), kører vi ca. 30 minutter i bus til toppen, hvor Machu Picchu troner over landskabet. Vi er endelig klar til at gå ved ruinerne og starter ved de forskellige plateauer, der giver os et spektakulært udsyn over Inkaernes gamle by. Det står fortsat uklart, hvad Inkabyen i sin tid blev brugt til. Ruinerne vidner ikke om krig, men byen blev på simpel vis forladt, da indianerne udvandrede til andre dele af landet. Vi beundrer den ældgamle arkitektur, og får en rundvisning ved ruinerne før der bliver mulighed for selv at gå en tur ved det historiske vidunder og nyde de betagende naturscenerier. Husk at medbringe dit pas da du også her kan få et stempel, der bevidner at du har besøgt viduneret.
Efter besøget vender vi tilbage til stationsbyen Agas Calientes og begiver os mod vores hotel, hvor vi spiser en sen frokost og om aftenen har vi middag sammen.

OBS: Vi skal i dag pakke en lille håndbagage/rygsæk med vores ting vi skal bruge til vores overnatning i Agas Calientes. Resten af vores bagage vil blive kørt fra vores hotel i Den Hellige Dal til vores hotel i Cusco, hvor det vil blive opmagasineret til vi kommer til Cusco igen. Grunden hertil er, at det kun er tilladt at medbringe 5 kg håndbagage på toget fra Agas Calientes til Cusco.Billede: Machu Picchu

Dag 11: Machu Picchu og tog til Cusco (M, F)

Vi har endnu en mulighed for at besøge Machu Picchu, når vi igen kan tage bussen op til toppen fra morgenstunden.
Efter en frokost tager vi Vistadome toget tilbage til Cusco, (ca. 4 timers togtur). Vi overnatter i Cusco og gør os klar til at rejse ud i Perus Jungle.


Billede: Vistadome toget fra Agas Calientes til Cusco

Dag 12: Junglevandring og kanosejlads M, F, A)

Når morgenmaden er spist, drager vi mod lufthavnen for at flyve til junglen og byen Puerto Maldonado. Ved ankomst stiger vi ombord på de motoriserede kanoer og kan se frem til ca. 45 minutters sejlads langs den smukke mangrovefold: Madre de Dios.
Ved ankomst til vores lodge, spiser vi frokost og herefter er det tid til at opleve junglen på tættere hold. Vi tager, sammen med vores lokal naturguide og vores rejseleder, på en spændende tur ved Caiman Cocha søen, hvor vi får et kig ind i naturens verden og nyder en smuk solnedgang over Amazonas. Om aftenen nyder vi en skøn middag i hinandens selskab og herefter er der god mulighed for at slappe af ved de hyggelige fællesarealer og måske nyde en drink i baren.

Dag 13: Jungles dyreliv, trætoppe og aftentur (M, F, A)

Vi er klar til endnu en dag med spændende oplevelser og skal i dag på opdagelse i naturreservatet. Vi begiver os på en gåtur mod Apu Victor søen hvor vi på vejen for fortalt om dyrelivet, samt flora og fauna. Ved søens observationsplatform er der et rigt dyreliv og er vi heldige kan vi blandt andet se rødnæbede tukaner, spætter, trogon-fugle, papegøjer, skildpadder, caimans og røde brøleaber.
Tilbage på lodgen spiser vi frokost og efter lidt afslapning tager vi til det unikke Monkey Island, hvor flere forskellige typer af aber bor, som eksempelvis edderkoppeaberne, kapucineraber og de små løveaber. I trætoppene er der også mulighed for at spotte dovendyr. Vi nyder solnedgangen og efter en spændende dag i junglens tegn, er middagen klar når vi er tilbage på lodgen igen.


Billede: Dovendyr

Dag 14: Lima og hjemrejse (M)

Vi er efter morgenmaden klar til at sige farvel til junglen og sejler tilbage til Puerto Maldonado og flyver tilbage til vores udgangspunkt; Lima. Ved ankomst bevæger vi os mod den internationale lufthavnsterminal for at flyve tilbage til Danmark.

Dag 15: Ankomst København

Vi ankommer i dag til København efter en oplevelsesrig rejse!   

Kort

Vejret

HOLD DIG AJOURFØRT OMKRING VEJRET PÅ DIN REJSE

Få opdateret vejrudsigten på DMI her

Praktisk information

Denne rejse kræver almindelig god fysisk form. De fleste af udflugterne foregår til fods og i varierende terræn. Rejsen egner sig ikke til gangbesværede.

Pas og Visum
Som dansk statsborger får man automatisk et turist visum på 90 dagen ved ankomst til Peru. Ved indrejse udfyldes en indrejseformular, som gemmes på hele rejsen og som skal afleveres igen ved afrejse.

Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejsedato.

Valuta
Valutaen kaldes Soles (SOL)
1 SOL = ca. 2 danske kroner

De fleste forretninger/restauranter og hoteller tager imod gængse internationale kreditkort. Der er hæveautomater (ATM) i alle større byer. Det er muligt ved ankomst at veksle amerikanske dollars til lokal valuta.
Ved udflugtsmål, små caféer, benzintanke og i mindre byer skal man ikke regne med at kunne bruge kreditkort, hvorfor det anbefales at have hævet lidt kontanter.
De fleste hoteller har egen hæveautomat.

Vaccination
Vi anbefaler altid at søge vejledning hos egen læge når det gælder rådgivning omkring vaccinationer.

Højdesyge
Når du rejser til Peru og som på denne rejse i visse områder (se program) kommer over 2.200 meters højde, er der risiko for at udvikle højdesyge.
For at forebygge/undgå højdesyge er det vigtigt at drikke rigeligt med vand, få en god nats søvn og gå i langsomt tempo. Spørg gerne din læge til råds inden afrejse.

Tidsforskel & vejret
Temperaturen varierer på denne rejse alt efter om vi opholder os ved kysten, i højlandet eller i Amazonas. På kysten er dagstemperaturen ca. 20 - 25 grader (tør varme), i højlandet (tør varme) ca. 15 - 20 grader og i Amazonas ca. 25 - 30 grader (fugtig varme).
Tidsforskellen fra Danmark til Peru er i den periode vi rejser -6 timer.

Medbring på rejsen
Husk solbriller og hat til at skygge for solen. I Amazonas er det en god ide at have grønt/khaki farvet tøj på. Undgå gerne sort tøj, da det tiltrækker myggene, samt "skrigende" farvet tøj. Du kan købe myggespray i de fleste byer i Peru. Medbring gerne en mindre rygsæk som kan benyttes til udflugterne på turene. Husk at medbringe gode komfortable sko.

Transport
Busserne vi benytter på denne tur er gode komfortable busser med toilet.
På dag 10 skal vi pakke en lille håndbagage/rygsæk med vores ting vi skal bruge til vores overnatning i Agas Calientes. Resten af vores bagage vil blive kørt fra vores hotel i Den Hellige Dal til vores hotel i Cusco, hvor det vil blive opmagasineret til vi kommer til Cusco igen. Grunden hertil er, at det kun er tilladt at medbringe 5 kg håndbagage på vistadome toget fra Agas Calientes til Cusco.

Prisniveau
Et aftensmåltid kan ofte købes for ca. kr. 100,- ekskl. drikkevarer. Et glas godt vin koster ca. 30 - 50 kr og en øl koster ca. 15 - 20 kr. En flaske vand koster imellem 10 - 20 kr og for samme pris kan du få en sodavand. 

Forsikring
Det gule og blå sygesikringsbevis gælder ikke i Peru.  Det er en betingelse fra Kulturrejser Europas side, at deltagerne har en gyldig rejseforsikring, for at kunne rejse med til Peru.
Du kan ved bestilling af rejser hos Kulturrejser Europa tilkøbe såvel rejse- som afbestillingsforsikring, via vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring.  

El:
Der kræves adaptor til el-stik i Peru, da hoteller som regel har 3-bens stik.           

Internet og wifi
Flere af vores hoteller på denne rejse giver mulighed for at benytte gratis wifi på de dertilhørende fællesarealerne. På værelserne vil der ofte være et gebyr på wifi tilslutning. Telefoni, mms og sms afsendeler er ofte meget dyrt fra Peru til Danmark. Kontakt eventuelt dit teleselskab for hvilke regler der er gældende for dit abonnement. 

Drikkepenge
Det er velset at give drikkepenge til chauffører, lokalguider og på restaurationer. (ca. kr. 500 i alt pr. person på hele rejsen).

Afgange og priser

    Begræns søgning:
Afrejse Afrejsested Rejse Fra pris
6/10 - 19/10 København
Se flytider
Peru og Inkariget - 15 dages rundrejse
33.995,- Bestil »

Information

Prisen inkluderer:

• Fly København - Lima t/r med KLM
• Indenrigsflyvninger iflg. program
• Overnatning på gode 3* og 4* hoteller
• Morgenmad
• Ti frokoster og syv middage
• Entré til Machu Picchu
• Udflugter og transport iflg. program
• Dansktalende rejseleder

Prisen inkluderer ikke:

• Enkeltværelsestillæg kr. 6.195,-
• Entréer og udflugter udover de nævnte i programmet
• Drikkepenge til lokalguider og chauffører (Beregn ca. 500,- per person på denne rejse)
• Forsikringer
• Administrationsgebyr kr. 95 pr. person

Hoteller

Overnatning Dag 1 - 3

Lima - Casa Andina Select
****
Hotel Casa Andina Select, Miraflores, Lima I Perus hovedstad indkvaterer vi os på det 4* Casa Andina Select, der ligger på en sidegade til shoppinggaden i det hyggelige bydistrikt Miraflore ....

Overnatning Dag 3 - 4

Arequipa - Casa Andina Select
****
Hotel Casa Andina Select, Arequipa I den “Hvide By” skal vi bo centralt i den gamle bydel og vores hotel er smukt placeret ved hovedtorvet og Basilica katedralen. På hotellets hyggeli ....

Overnatning Dag 4 - 5

Colca – Aranwa hotel
****
Colca – Hotle Aranwa Aranwa hotellet ligger for sig selv i bjergtagende naturomgivelser og lige ned til flodens breder. Det hyggelige hotel tilbyder udendørs pool område, en lille ha ....

Overnatning Dag 5 - 7

Puno - Hotel Casa Andina Private Collection
****
Puno - Hotel Casa Andina Private Collection Dette hotel er placeret lidt væk fra byens centrum og i hyggelige omgivelser ned til den berømte Titicaca sø. Her kan udsigten over s&osl ....

Overnatning Dag 7 - 9

Cusco - Hotel Eco Inn
****
Cusco - Hotel Eco Inn Hotel Eco Inn er placeret 10 minutters gågang fra hovedtorvet i Cusco. Overfor hotellet ligger et af byens største markeder, hvor der er mulighed for at købe n ....

Overnatning Dag 9 - 10

Hellige Dal - Hotel Casa Andina Private Collection
****
Den Hellige Dal - hotel Casa Andina Private Collection valle Dette hotel er placeret I Den Hellige Dal I omkringliggende naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder gode og rummelige fælleso ....

Overnatning Dag 10 - 11

Aguas Calientes – Casa Andina Classic
***
Aguas Calientes – Casa Andina Classic Machu Picchu Hotel Casa Andina Classic er placeret ved hyggelige cafeer i den lille stationsby. Byen er ikke stor, hvilket også betyder at der ikke er ....

Overnatning Dag 11 - 12

Cusco - Hotel Eco Inn
****
Cusco - Hotel Eco Inn Hotel Eco Inn er placeret 10 minutters gågang fra hovedtorvet i Cusco. Overfor hotellet ligger et af byens største markeder, hvor der er mulighed for at købe n ....

Overnatning Dag 12 - 14

Junglen – Hotel Eco Amazonia
***
Puerto Maldonado/Junglen – Eco Amazonia Lodge, Ca. 1 times sejlads fra Puerto Maldonado ligger vores lodge langs mangrovefloden; Madre de Dios. Hotellet byder på hyggelige af afslappende f& ....