Skip to main content

MS Infante Don Henrique

Flodkrydstogtskib på Douro-floden 

På dette krydstogt skal vi sejle med det 4* flodkrydstogtsskib fra det franske rederi Croisieurope, som er førerende indenfor flodsejlads i Europa og er kendt for sin service og gode mad ombord. Skibet har plads til 138 gæster fordelt på 71 kahytter. Skibet er bygget i 2003 og renoveret i 2014. 

Kahytterne fordeles over tre dæk; Main deck (Nedre dæk), Middle deck (Mellem dæk) og Upper deck (Øvre dæk). Alle kahytter er af samme standard. Badeværelse med bruseniche, TV, værdiboks, aircondition, vindue, wifi (når forbindelesen tillader det) og telefon til internt brug ombord. Areal er ca. 9-11 m2. Kahytterne på øvre dæk har adgang til svalegang. Kahytterne på øvre og mellem dæk, har vinduer, der kan åbnes. 

 

På Main deck finder du udover kahytter, skibets restaurant, hvor alle måltider ombord serveres. På Middle deck er der udover kahytter ligeledes reception og lounge med bar. På Upper deck er der  kahytter og ingen fælles faciliteter. På soldækket er er der udeområde med stole og liggestole samt en lille swimmingpool. Herfra kan du nyde de skønne landskaber under sejlads og ved anløb. 

Praktiske oplysninger ombord

Dresscode: Smart Casual. I dagtimerne anbefales, at du tilpasser garderoben til behageligt tøj i forhold til årstiden. Ved middage inkl. galla-middag, anbefaler vi, at du klæder om til pænt tøj. Der er ikke krav om selskabstøj som habit/jakke/smoking/ lang kjole mm. 
All inclusive: Morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer til måltider og i baren som fx vand, vin, øl, te/kaffe og juice iflg skibets liste. Du kan tilkøbe andre vine, drinks og øvrige drikkevarer fra barkortet. 
Rygning: Tilladt på soldækket.
Betaling: Køb ombord, afregnes inden afrejse, kontant eller med kreditkort. 
Drikkepenge: Ikke inkluderet og er frivilligt. Vi anbefaler 50 Euro pr. person til skibets personale. 
Wi-fi: Gratis, når forbindelsen tillader det. Større datamængder kan være begrænset og med langsommelig kapacitet.

Ønsker du at benytte liggestole eller swimmingpool på soldækket, medbring håndklæde.

Skibets fire deckplan

Main deck og Middle deck

Upper deck og sundeck

 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal dæk på skibet 3 plus soldæk
Skibets bygge/ombygningsår 2003/2014
Antal værelser 71
Elevator Ja
Restaurant Ja
Antal barer Ja
Swimmingpool På soldækket
Internet Gratis wi-fi
TV Ja
Telefon Ja
Værdiboks Ja
Air condition Ja

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
22/8 - 29/8Se rejsetider KøbenhavnFlodkrydstogt på Dourofloden15.995,-Udsolgt