Skip to main content

MS Botticelli - flodkrydstogt (Hotelklasse: 3+ stjerner)

MS Botticelli

MS Botticelli er ejet af det anderkendte rederi, Croisi Europe, og skibet er et komfortabelt 3+ flodkrydstogtsskib, der sejler på Seinen i Frankrig.

Skibet er fra 2004 og renoveret i 2016 og har 75 kahytter, fordelt på main og upper dæk. Det er 110 meter langt og 11,40 meter bredt, og ud over main og upper dæk, er der et skønt soldæk.

Kahytterne, som er inkluderet i rejsens pris er placeret på Main dæk (Vinduer kan ikke åbnes), og herudover er der kahytter på upper dæk, hvor den øverste del af vinduet kan åbnes (Upper dæk kan tilkøbes mod tillæg).
Kahytterne er indrettet med alt, hvad der er nødvendigt, for at have et komfortabel ophold under sit spændende sejlads på Seinen. Herunder 2 enkeltsenge, som kan stilles separat eller sammen. Aircondition, skab til tøj, wifi og tv i kahytten samt badeværelse til hver kahyt, indrettet med bruseniche, håndklæder og hårtørrer.

På Upper dæk finder du, ud over kahytter, skibets reception, bar/lounge område, og restaurant. På soldækken er der både siddeområde, hvor udsigten til Seinen kan nydes fra første parket

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
28/8 - 4/9Se rejsetider KøbenhavnFlodkrydstogt på Seinen
Inkl. helpension og et godt udvalg af drikkevarer ombord
14.995,-Udsolgt