Cliffs of Moher i Irland
Rock of Cashel og får i Irland
Guiness øl og The Temple Bar i Dublin, Irland
Par i Irland nyder udsigt
Bibliotek i Dublin
Connemara Kylemore Abbey Irland
Irland High Tea
Cliffs of Moher
Pris fra:
9.495,-
Dage:8
Bestil rejse

RUNDREJSE I IRLAND

Irland er grønne frodige marker, bølgende bakker og uforglemmelige naturoplevelser. Irland er også folkemusik og skummende kulsort øl på hyggelige pubber, krydret med en rig kulturarv, stolte traditioner og en særlig gæstfrihed. Céad míle fáilte – tusinde gange velkommen!

Vi begiver os ind i hjertet af den grønne ø, og forføres af landlig idyl, stråtækte huse, religiøse højkors, traditionelle stengærder og imponerende panoramaudsigter på vores vej rundt. Vi lægger ud med at køre tværs over Irland til vilde Connemara, hvor vi overnatter i en af de små landsbyer. Vores tur bringer os rundt i det spektakulære landskab med åbne vider, uendelige heder, det brusende Atlanterhav og høje bjerge. Vi besøger Irlands måske livligste by Galway ligesom en af de små Aran-øer er på programmet.

Vi oplever de afvekslende landskaber på vores vej sydover, når vi kører via kalkstens-sletten, ”The Burren” med de vilde blomster og imponeres over de stejle klipper ved ”Cliffs of Mohers” inden vi krydser Shannon-floden og ankommer til Killarney. Senere kører vi den sceniske rute: ”The Ring of Kerry”, der ikke uden grund er et irsk natur-mesterværk med billedskønne landskaber, der indprenter sig som et af turens højdepunkter. Man kommer ikke uden den irske folkemusik, og denne sat sammen med irsk dans, er en kilde til en festlig aften med god mad og underholdning.
Vi slutter vores rundrejse i Dublin, hvor vi har inkluderet en byrundtur og ellers en hel dag til egne aktiviteter.

På turen bor vi på tre hyggelige hoteller, og dagsprogrammet har mange udflugter og måltider inkluderet - og samtidig er der tid til selv at gå på opdagelse.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst Dublin og tværs over Irland til Connemara.
            Undervejs whiskeysmagning. Ankomst til hotellet og middag (A)
Dag 2: Rundtur i Connemara og besøg i Galway (M,F)
Dag 3: Udflugt til Inishmore og Dún Aonghasa, Aranøerne (M,F)
Dag 4: The Burren, Cliffs of Moher og Killarney (M)
Dag 5: Rundtur The Ring of Kerry
            Irsk aften med show og middag (M,A)
Dag 6: Via Cashel til Dublin og bytur (M)
Dag 7: Fridag i Dublin  (M)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad  F = Frokost  A = Aftensmad