Cliffs of Moher
Waterford by Night
Klosterruinerne ved Glendalough
Whiskey smagning og Cobh
Irsk folkemusik
The Ring of Kerry
Trinity College i Dublin
Killarney
Dublin
Pris fra:
9.995,-
Dage:8
Bestil rejse

RUNDREJSE I IRLAND

Irland er grønne frodige marker, bølgende bakker og uforglemmelige naturoplevelser. Irland er også folkemusik og skummende kulsort øl på hyggelige pubber, krydret med en rig kulturarv, stolte traditioner og en særlig gæstfrihed. På denne rundrejse begiver vi os ind i hjertet af den grønne ø, og forføres af alt fra stråtækte huse til middelalderslotte, højkors, traditionelle stengærder og imponerende panoramaudsigter.

Derfor skal du rejse med os til Fortryllede Irland:

  • Kom helt tæt på den irske gæstfrihed
  • Halvpension inkluderet
  • Alt det bedste af Irland på syv dage
  • Storby, kultur og stor natur i én rejse
  • Dansktalende rejseleder

GLENDALOUGH OG WATERFORD

Vi lægger ud med at køre til betagende Glendalough, et tidligt kristen pilgrimssted med klosterruiner omkranset af høje bjerge og spejlende søer. I vikingernes by Waterford, som er Irlands ældste by, er vi rundt i den gamle bydel, besøger et af de fine huse og haver og lærer om det berømte krystalglas.

WHISKEY, TITANIC, FOLKEMUSIK OG RING OF KERRY

Det sydvestlige Irland byder på et dejligt mildt klima og skønne dramatiske landskaber. I Cork-området smager vi whiskey, oplever det victorianske madmarked og historien om Ms Titanic' sidste anløb i havn.

I Killarney har vi tid på egen hånd og kører den sceniske rute: ”The Ring of Kerry”, der ikke uden grund er et irsk natur-mesterværk med billedskønne landskaber, der indprenter sig som et af turens højdepunkter. Man kommer ikke udenom den irske folkemusik, og denne sat sammen med irsk dans, er en kilde til en festlig aften med god mad og underholdning.

CLIFFS OF MOHER, DUBLIN OG PUBBESØG

De stejle klipper ved ”Cliffs of Mohers” gør stort indtryk, og det et spektakulært og vildt landsskab med åbne vider og et brusende Atlanterhav. Bunratty Castle and Folk Park er også på programmet. Her oplever vi et ægte middelalderslot og livet i 1800-tallets Irland.

Vi slutter vores rundrejse i Dublin, hvor vi har inkluderet en byrundtur, tid på egne hånd og en pubmiddag, som det hør og bør sig på de kanter.

På turen bor vi på tre- og firestjernede hoteller, heraf et county house hotel ude på landet. Halvpension er inkluderet og det samme gælder alle udflugter og entréer.

Céad míle fáilte – tusinde gange velkommen!

Kort dagsprogram for Fortryllende Irland:

Dag 1: Ankomst Dublin. Via Glendalough til Waterford (A)
Dag 2: Curraghmore House & Gardens. Waterford Krystal og byvandring (M,A)
Dag 3: Whiskey, Cobh med Titanic og Cork (M,A)
Dag 4: Killarney og tid på egen hånd (M,A)
Dag 5: Rundtur The Ring of Kerry og Irsk aften med show og middag (M,A)
Dag 6: Cliffs of Moher, Bunratty Castle & Folk Park. Tipperary (M,A)
Dag 7: Dublin med sightseeing og tid på egen hånd. Pubmiddag (M,A)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad  F = Frokost  A = Aftensmad