Skip to main content
Bar och loungedel med sittgruper på hotell Ulisse i Sorrento
Bar och loungedel med sittgruper på hotell Ulisse i Sorrento
Reception och sittgrupper på hotell Ulisse i Sorrento
Hotellrum med blåa inredningsdetaljer på hotell Ulisse, Sorrento
Badrum på hotell Ulisse i Sorrento

Hotel Ulisse

De ægte perler i Sorrento er sjældne, men vi mener selv, at vi har fundet en af dem, nemlig Hotel Ulisse.  Beliggenheden kan ikke være meget bedre, for det gamle historiske centrum med de mange spændende butikker og hyggelige restauranter begynder lige uden for døren.

Vi er kun 10 minutters gang fra Sorrentos hyggelige torv Piazza Tasso og ca. 20 minutters gang fra den lokale togstation Circumvesuviana. Det tager også kun 10 minutter at gå ned til den pittoreske havn Marina Grande, som er taget direkte ud af Lady og Vagabonden med flagrende vasketøj og masser af lokalkolorit. I havnen findes der også flere hyggelige restauranter, som ligger helt ud til vandet. Byens forretningsgade med de mange eksklusive butikker Corso Italia ligger blot 2 minutters gang fra hotellet og i samme afstand finder man en hyggelig udendørs bar, hvor man kan nyde en god kop eftermiddagskaffe, et glas vin eller kulørte drinks under stjernerne om aftenen.

Udefra syner hotellet ikke af meget, men det store receptionsområde vidner om sans for detaljen, lige som personalet yder en virkelig god service. Klientellet er en god blanding af familier, forretningsrejsende, venner og par. Hotellets 56 rummelige værelser er nydeligt indrettet og  udstyret med bad/toilet, hårtørrer, aircondition, TV, minikøleskab, værdiboks og gratis trådløst internet. Hotellet har 2 etager, og der er værelser mod vejen til Marina Grande med begrænset lokal trafik, og værelser som vender mod en lille intern gård. Disse værelser er en anelse mørke, men til gengæld er der ingen trafikstøj. Der er et offentligt fitness-center i samme bygning, hvis faciliteter, som bl.a. inkluderer et indendørs svømmebassin, kan benyttes mod et mindre tillæg. Der er bar i det store opholdsområde, og en morgenmadsrestaurant med et godt udvalg af morgenmadsprodukter baseret på et internationalt publikum. Internettet bugner af positive tilkendegivelser om dette hotel, og det har vundet flere priser i sin kategori. Vi vurderer Ulisse Deluxe Hostel til 3 stjerner.

I forbindelse med udflugter og transporter med bus, kan det være nødvendigt at gå de få meter til Corso Italia, da lidt større busser ikke kan køre under den bro, der krydser Via del Mare. I forbindelse med ankomst- og afrejse transporteres bagagen med minibusser til hotellets reception.

BESTIL REJSEN SORRENTO A LA CARTE

Ulisse Deluxe Hostel
Via del Mare, 22
80067 Sorrento (Naples)
Tel. +39 081.8774753

Læs mere om Ulisse Deluxe Hostel på hotellets hjemmeside

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 50
Reception Døgnåben
Elevator Ja
Restaurant Nej
Bar Ja
Indendørs swimmingpool Offentlig mod betaling
El-kedel Nej
Fælles udeområde Nej
Trådløst internet Gratis wifi
Balkon Nej
TV Ja
Telefon Ja
Værdiboks Ja
Køleskab/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja