Skip to main content
Temba Safari Sydafrika
værelse på Temba Safari Sydafrika
pool på Temba Safari Sydafrika
dyr på Temba Safari Sydafrika

Temba Safari Lodge

Temba Safari er en danskejet safari lodge, der med sin oase midt i den sydafrikanske natur har fokus på intimitet og hygge.

Stedet har syv gæsteværelser og dermed max plads til 14 gæster af gangen og danner dermed rammerne for en fredfyldt ferie i betagende omgivelser. Temba Safari er desuden beliggende i et malariafrit område.

Lodgen og værelserne
Tempa Safari byder på faciliteter som blandt andet swimmingpools (en på hver side af lodgen), undendørs Lapa (barbeque område) og bar.
Værelserne er indrettet i typisk afrikansk stil og har alle bad/toilet, loftsvifte, myggenet, minibar, elkedel, hårtørrer, 220 V adapter til dansk stik samt terrasse.

Måltider
På Temba Safari får du alle måltider serveret af stedets egen kok Maureen, og du kan se frem til at blive forkælet. Den lokale mad er en spændende kombination af mødet mellem afrikanske, engelske og hollandske traditioner, og der er rigeligt af den. På en typisk dag får du en stor morgenmadsbuffet med bl.a. masser af frisk frugt, bacon, æg, yoghurt samt kaffe, te og juice. Midt på dagen, hvor det typisk er meget varmt, får du en fornuftig frokost. Til aften serveres der fisk eller vildt med spændende salater og en lækker dessert til den søde tand. Vildtretten kan f. eks. bestå af en T-bone steak fra en eland, en tons tung antilope eller måske en steg fra en kudu eller impala, der er nedlagt i naboområdet.

Ekstra drikkevarer
Prisen er inkl. helpension og de drikkevarer, der serveres til måltiderne (deriblandt lokal vin til aftensmaden). Ekstra drikkevarer afregnes ved afrejsen og kan betales med kort eller kontant.
Pris for en flaske vin er ca. kr. 40, og et glas koster ca. 15 kr. Pris for en øl og sodavand koster ca. 10 kr. pr. flaske. 

Du kan læse mere om hotellet på deres hjemmeside her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Mulighed for tøjvask Ja
Swimmingpool Ja
Bar Ja
El-kedel Ja
Internet Er tilgængelig ca. 2 timer om dagen i receptionen. Opkoblingen er gratis, men ustabil
Mini-bar Ja
Hårtørrer Ja

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
14/1 - 22/1Se flytider KøbenhavnSafari i Sydafrika - 10 dage
- maks 14 personer
14.995,-Bestil
4/3 - 12/3Se flytider KøbenhavnSafari i Sydafrika - 10 dage
- maks 14 personer
14.995,-Bestil
18/3 - 26/3Se flytider KøbenhavnSafari i Sydafrika - 10 dage
- maks 14 personer
14.995,-Bestil