Skip to main content

Solkysten til særpris

Skønne Benalmadena i Malaga, Andalusien, Spanien
Natur i Malaga, Andalusien, Spanien
Byen i Malaga, Andalusien, Spanien
Udflugt til Córdoba, Malaga, Spanien, moskéen La mezquita i Córdoba
Strand i Malaga, Andalusien, Spanien, Malaga havn
Ronda med den enorme kløft, Malaga, Andalusien, Spanien, udflugt til Ronda
Blomster i Malaga, Spanien, spanske gader, gader i Malaga
Puerto Banus, marina ved Marbelle på Costa del sol, lysbådehavn i Malaga
Strand i Malaga, spanske huse, spanske strande
Status:
Udsolgt

Rejs til Solkysten - 8 dage til særpris

I Sydspanien på Costa del Sol byder vinterhalvåret på masser af solskinstimer og herlig andalusisk atmosfære. Rejsen foregår i november og februar, hvor der er en gennemsnitstemperatur på knap 20 grader.

Derfor skal du rejse med os til Solkysten til særpris:

  • Direkte fly fra København til Málaga
  • Hotel nær havet med halvpension
  • Udflugter til Ronda og Córdoba
  • Dansktalende rejseleder

Vi flyver til Málaga lufthavn og indlogerer os i byen Benalmádena på det 4* Hotel Best Siroco i gode værelser med balkon. Du kan mod tillæg købe udsigt mod havet.

Andalusiens fascinerende historie stifter du også bekendtskab med, når vi besøger en af Spaniens ældste byer - bjerglandsbyen Ronda, som ligger utrolig smukt på en højslette og med den dybe kløft, der deler byen i to. Vi besøger også den charmerende og historiske by Córdoba, der er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv, hvor vi skal opleve den karakteristiske "La Mezquita" moske.

Kort dagsprogram for Solkysten til særpris:

Dag 1: Ankomst til Málaga
Dag 2: Fridag til egne oplevelser (M, A)
Dag 3: Udflugt til Córdoba (M, A)
Dag 4: Fridag til egne oplevelser (M, A)
Dag 5: Udflugt til Ronda (M, A)
Dag 6: Fridag til egne oplevelser (M, A)
Dag 7: Fridag til egne oplevelser (M, A)
Dag 8: Hjemrejse

M = Morgenmad A = Aftensmad

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst og velkomst

Vi lander i Málaga og bliver modtaget af rejselederen, som sørger for at vi kommer godt til Hotel Best Siroco. På de rejser hvor vi har en sen ankomst til hotellet vil der stå en let anretning på værelset.

Dag 2: Fridag til egne oplevelser (M, A)

Efter en god nats søvn, har du mulighed for at udforske området omkring hotellet på egen hånd. Bl.a. ligger der et supermarked, hvis du går til højre nede på hovedvejen. Hvis du er interesseret i udflugter på egen hånd, så kan rejselederen - såvel som personalet på hotellet - være behjælpelige med billeje eller udflugter, der arrangeres af lokale firmaer med engelsktalende guider.

Dag 3: Udflugt til Córdoba (M, A)

Dagens udflugt går til den historiske by Córdoba (ca. 350 km. i bus). Vi skal i dag besøge den mere end 1200 år gamle moske, La Mezquita, hvis enorme bygningsværk imponerer og beundrer besøgende fra hele verden. Efterfølgende tager vi på en byrundtur i det historiske centrum, som er utrolig godt velbevaret. Bl.a. har gaderne stadig den samme krogede struktur, som maurerne i sin tid designede.

Córdoba med den imponerende moské
Billede: Córdoba med den imponerende moské.

Dag 4: Fridag til egne oplevelser (M, A)

I dag er der ingen udflugter på programmet, men om fredagen er der det ugentlige marked (på spansk Mercadillo) i Benalmádena.

Du kan også vælge at tage toget ind til Málaga, som var blandt H.C. Andersens spanske yndlingsbyer. Han sejlede hertil med dampskib fra Gibraltar i 1862 og udtrykker i sin bog "I Spanien" at "...i ingen af Spaniens byer har jeg følt mig så glad, så hyggeligt hjemme som i Málaga". Der er en statue af H.C. Andersen på Plaza de la Marina i Malaga.
Málaga er Picassos fødeby, og i et fint gammelt palæ er der nu indrettet et museum med nogle af mesterens værker. Carmen Thyssen-museet er også en relativt ny seværdighed i Málaga. Den indeholder den permanente samling af værker af spanske kunstnere fra det 19. århundrede. Når sulten og tørsten trænger sig på, er der mange hyggelige vin- og tapasbarer rundt om i byen. Bliv ikke overrasket, hvis regningen noteres med kridt på bardisken foran dig, som det f.eks. er tilfældet på vinstuen Antigua Casa de la Guardia (det gl. vagthus) på Almeda Principal nr. 18.

Malaga – en moderne metropol i Costa del Sol med renæssancebebyggelser overalt
Billede: Malaga

Dag 5: Udflugt til Ronda (M, A)

I dag skal vi på en herlig udflugt til bjergbyen Ronda - kendt for den dybe kløft, der deler byen i to samt for at huse Spaniens ældste tyrefægterarena. Vi går en tur med rejselederen og får mulighed for selv at gå på opdagelse i byens hyggelige gader og nyde de fantastiske udsigtspunkter undervejs. Kig eventuelt indenfor i tyrefægterarenaen, som med al sin pragt og fine lille museum giver et fantastisk indblik i den fascinerende andalusiske tyrefægterhistorie.

Ronda med den enorme kløft og Spaniens ældste tyrefægterarena.
Billede: Ronda med den enorme kløft og Spaniens ældste tyrefægterarena.

Slå vejen forbi Casa Don Bosco (Saint John Bosco) og den fine have, som det andalusiske palads fra slutningen af 1800-tallet byder velkommen mod en mindre entré. Byen byder på arabiske bade, gamle klosterbygninger og en fin gammel bro over den dybe kløft. Hemingway holdt meget af at komme i Ronda, hvor han havde sit refugium og sin egen private loge i tyrefægterarenaen.

Dag 6: Fridag til egne oplevelser (M, A)

Hvis du stadig er eventyrlysten, så kan vi anbefale en tur til Sevilla, Andalusiens hovedstad og Spaniens fjerde største by. Du kan komme der til med en af de lokale turarrangører, som arrangerer ture med engelsktalende guide. Alternativt kan du på egen hånd tage den lokale bus til Spaniens pendant til Monaco, Puerto Banus, hvor store, flotte yachts ligger side om side i den flotte havn. Puerto Banus ligger imellem Estapona og Marbella vest for Málaga.

Dag 7: Fridag til egne oplevelser (M, A)

Endnu en skøn feriedag med mulighed for at tage på udflugt på egen hånd.

Dag 8: Afsked og afrejse

Efter en uge med spændende oplevelser er det blivet tid til at køre mod Málaga lufthavn og sætte kursen mod Danmark. Vi kører tidligt om morgenen, så vi kan nå vores tidlige morgenfly hjem til Danmark (OBS - afrejsetidspunktetet varierer fra afgang til afgang).

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Benalmádena på dmi.dk her

Se vejret i Málaga tæt på Benalmádena

Kort