Skip to main content

Andalusiens hvide landsbyer – med All Inclusive

Salobreña med den gamle borg
Smalle gader i Salobreña og Costa Tropical
Alhambra paladset og Sierra Nevada i baggrunden
Frigiliana, spansk tapas og rødvin
Stranden i Almuñécar og avocadoer
Frigilianas hyggelige gader og udsigt til Motril
Alhambra paladset
Hyggelig stemning i Alpujarras
Salobreña i skumringen
Pris fra:
7.995,-
Dage:8
Bestil rejse

Andalusiens hvide landsbyer
– med All Inclusive

Kulturel solferie i Andalusien med alt inkluderet

Omgivet af avocadotræer og sukkerrørsmarker, beliggende på en klippe, finder du den maleriske by, Salobreña. Det er her, kun en times kørsel øst for Málaga, på Costa Tropical, at den spanske by er placeret. Med sine lange strande og behagelige temperaturer, er den ideel at besøge hele året rundt. Derudover kan du glæde dig til fire udflugter rundt i Granadaprovinsen, hvor du bl.a. besøger et skinketørreri og et romdestilleri. Rejsen er for dig, der søger oplevelser med tid til afslapning på hotellet og en smuk udsigt over Middelhavet.

Derfor skal du rejse med os til Salobreña:

 • Smukt beliggende hotel 
 • All inclusive med fri bar på hotellet samt fuld forplejning på udflugter
 • Besøg på bl.a. skinketørreri og romdestilleri
 • Erfaren dansktalende rejseleder

Salobreña

Byen er beliggende ud til Middelhavet og med sine lange strande og behagelige temperaturer er byen ideel at besøge hele året rundt. Sukkerrør og tropiske frugter, som dyrkes til lands, og fisk og skaldyr, som hentes til vands, får mundvandet til at løbe når det hele forenes på de lokale restauranters spiseborde. Den gamle bydel emmer af historie og andalusisk stemning og byens mauriske borg samt Rosario-kirken er byens varetegn og et yndet lokalt turistmål. 

Rom og skinke - vådt og tørt til ganen

Vi skal besøge et skinketøreri i Alpujarra-bjergene samt et romdestilleri i Motril. Side om side hænger de lufttørrede skinker i de højt beliggende tørrerier i Alpujarras, med de sneklædte Sierra Nevada-bjerge i horisonten. Ved kysten, som er kendt for sin produktion af rom, skal du besøge et romdestilleri i Granadaprovinsens næststørste by, Motril.

Kort dagsprogram for Andalusiens hvide landsbyer – med All Inclusive :

Dag 1: Ankomst til Málaga og kørsel til Salobreña(A)
Dag 2: Gåtur til Salobreña, besøg på borgen og tapas-tour. (M,F,A)
Dag 3: Heldagsudflugt til Alpujarras-bjergene, skinketørreri og lokal frokost(M,F,A)
Dag 4: Fridag til egne aktiviteter evt. sammen med rejseleder(M,F,A)
Dag 5: Fridag til egne aktiviteter evt. sammen med rejseleder(M,F,A)
Dag 6: Halvdagsudflugt til byen Motril med besøg på romdestilleri (M,F,A)
Dag 7: Fridag til egne aktiviteter evt. sammen med rejseleder (M,F,A)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad   F= Frokost  A= Aftensmad

NB! Vi gør opmærksom på, at forskellige lokale forhold, kan gøre det nødvendigt at ændre på program rækkefølgen.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Malaga - Hotel Salobreña(A)

Ankomst til Málaga lufthavn og transfer til hotellet nær Salobreña. Hotellet er smukt beliggende på en klippe med udsigt til byen og Middelhavet. Både fra restauranten og poolområdets have og terrasse, er der smuk panoramaudsigt over Middelhavet.

Dag 2: Salobreña (M,F,A)

Efter morgenmaden tager vi vandreskoene på og går langs kysten til Salobreña by. På den ca. fire kilometers tur, i varieret terræn, nyder vi naturen og ser bl.a. nærmere på flora og fauna. Det tropiske klima på denne kyststrækning beriger tur med varierende udsigter, og du møder alt fra store kaktusser til overdådige bourgonvillaer. Vel fremme i Salobreña går turen til tops i den gamle bydel, hvor vi besøger den gamle mauriske fæstning. Herfra er der en smuk udsigt over byen. Dagens frokost byder på tapas i byens smalle gyder med de flotte hvidkalkede huse. Efter en smagsrig oplevelse, og lidt tid på egen hånd, arrangerer rejselederen taxa tilbage til hotellet.  

Salobreña, Andalusien, Spanien
Billede: Salobreña.

Dag 3: Alpujarras (M, F, A)

I dag kører vi ind i landet og op i bjergområdet Las Alpujarras, der er en del af Sierra Nevada og Den Iberiske Halvøs højeste bjergkæde. Vi passerer stejle kløfter, dybe dale, frodige bakker og rislende vandløb, inden vi kommer igennem et par af Andalusiens mere ukendte, men absolut idylliske, hvide landsbyer; Pueblos Blancos. Vi gør stop i et par af landsbyerne for at mærke stemningen, den friske luft og se de traditionelle vævede tæpper samt byernes særprægede arkitektur. Vi besøger et typisk skinketørreri, hvor tusindvis af de berømte jamón serrano-skinker hænger og modner. Her hører vi om processen og får en smagsprøve med et glas vin, inden vi kører til Finca los Llanos eller anden lokal restaurant, og spiser en traditionel spansk frokost.

Las Alpujarras, Andalusien, Spanien
Billede: Las Alpujarras - traditionelle vævede tæpper og skinketørreri.

Dag 4: Fridag (M,F,A)

I dag er det muligt at slappe af på hotellet eller ind til byen eller måske ud at vandre. Rejselederen er behjælpelig med gode råd og ideer til fællesaktiviteter.

 

 

Dag 5: Fridag(M,F,A)

I dag er det muligt at slappe af på hotellet eller ind til byen eller måske ud at vandre. Rejselederen er behjælpelig med gode råd og ideer til fællesaktiviteter.


 

 

Dag 6:  Motril og rom destelleri(M, F, A)

Spanske drinks er meget mere end sangria, sherry og gin og tonic. Derfor er det blevet tid til at se, hvordan sukkerrør forvandles til gyldne rom-dråber. Motrils historie og traditioner har dybe rødder i sukkerrør, landbrug og fiskeri. På vej til Motril kan du også se, at arkitekturen bærer præg heraf, når der f.eks. midt i landskabet og beboelser stikker høje skorstene i vejret. Ron Palido er et velkendt mærke på hylderne på disse kanter, og vi skal på denne halvdagsudflugt blandt andet besøge fabrikken Ron Montero som er verdenskendt for deres rom. Det er ikke for ingenting, at området er blevet kaldet for "Det lille Cuba". I over 50 år har familieforetagendet produceret rom, og du får et indblik i familiens og rommens historie, som går endnu længere tilbage.

Inden du møder duften af sukker og rom, begynder vi dog dagen med et besøg på Motrils ugentlige marked. Her mødes de lokale og provianterer friske varer til familiemiddage, og du får dermed også et indblik i sæsonens udvalg af frugt og grønt. 

Dejlig rom i Andalusien, Spanien
Billede: Motril og rom.

Dagens udflugt er halvdags, og der er inkluderet frokost på hotellet efter hjemkomst. Eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 7: Fridag til afslapning(M,F,A)

I dag er det igen muligt at slappe af på hotellets skønne område eller tage til byen og klare den sidste shopping.

  

Dag 8: Hjemrejsedag (M)

Det er blevet tid til at tage afsked med Costa Tropical. Turen går tilbage til lufthavnen i Málaga, hvorfra vi flyver hjem til Danmark efter en god kombination af en afslappende og oplevelsesrig rejse.

Kort

Kort til rejsen Andalusiens hvide Landsbyer med All Inclusive:

Kort over all-inclusiverejsen til Andalusien

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Malaga på dmi.dk her

Vejret - Sydspaniens charme og natur

Praktisk information

Praktiske oplysninger vedr. måltider, udflugter og vandring:

All Inclusive begrebet dækker på denne rejser over morgenmad, frokost* og aftensmad samt fri bar på hotellet fra kl. 11-23.
Morgenmad og aftensmad indtages i hotellets restaurantbuffet hvor frokost også kan indtages de dage hvor Tapas/Frokost ikke er inkluderet i dagens udflugtsprogram. Vælger man at blive på hotellet på en inkluderet udflugtsdag, er der således ikke frokost buffet inkluderet, men der kan for egen regning købes snack eller let anretning i hotellets bar.  
På ankomst og afrejsedage afhænger det af ankomsttidspunktet og afgangstidspunktet, hvorvidt henholdsvis aftensmaden, morgenmad er inkluderet.

Den indlagte vandretur til Salobreña på ca. 3-5 kilometer er af moderat til middel i sværhedsgrad. Der kræves almindelig god fysisk form. Vi vandrer i varierende terræn, hvor noget terræn er kuperet, andet er fladere, og har det regnet, kan det være lidt glat, så godt fodtøj anbefales. Vi vandrer på grusstier og astfaltveje, og undervejs nyder vi naturen og ser nærmere på flora og fauna. Vi går til Salobreña og til tops i den gamle bydel, på vej nedad igen er der stops ved de udvalgte tapas beværtninger, og turen hjem til hotellet igen, foregår i taxaer som rejselederen arrangere. Er man ikke i fysisk form til vandringen til Salobreña vil det være muligt, med taxi for egen regning, at tilstøde gruppen i Salobreña, efter aftale med rejselederen.

Rejselederen vil orientere nærmere om de praktiske detaljer for de enkelte udflugter.

Medbring:

• Gode sko, vandresko.
• Praktisk tøj 
• Badetøj
• En god bog
 

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
22/2 - 1/3Se rejsetider KøbenhavnAndalusiens hvide landsbyer - All Inclusive7.995,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Fly København - Malaga t/r inkl. skatter og afgifter
 • Syv nt. på skønne Hotel Salobreña Suites i værelser med balkon 
 • Udflugter i Salobreña, Alpujarras og Motril
 • All inclusive på hotellet med fri bar fra kl. 11-23
 • Transport og udflugter iflg. program
 • Dansktalende rejseleder

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Enkeltværelses tillæg fra kr. 1.295 (dobbeltværelse med balkon og havudsigt til eget brug)
 • Tillæg for Club værelse kr. 990,- pr. dobbeltværelse (enkeltværelses tillæg kr. 2590,-)
 • Administrationsgebyr kr. 95 pr. person
 • Forsikringer

Hotel