Skip to main content

Madeira med Klub Nordjyske

Pris fra:
9.695,-
Dage:8
Bestil rejse

Besøg eventyrlige Madeira med Klub Nordjyske

Tag med Klub Nordjyske, der i samarbejde med os arrangerer denne fantastiske og særlige rejse til eventyrlige Madeira. Med mere end 30 års erfaring i rejser til Madeira er vi eksperter i at arrangere rejser til den grønne ø, som hele ni gange er blevet kåret til Europas bedste ø-destination, senest i 2023. Det er der ikke noget at sige til, for her er helt eventyrligt. På denne rejse skal du bare læne dig tilbage og glæde dig til at opleve alt det bedste, øen har at byde på. Alt er inkluderet – både mad og spændende oplevelser, kombineret med komfort og god tid til at slappe af i eget tempo. Vil du med?

Derfor skal du rejse med os på rejsen til eventyrlige Madeira:

 • Vi har solid erfaring og er eksperter på rejser til Madeira

 • Direkte fly Aalborg – Madeira t/r 

 • Ophold på Pestana Bay 4*  

 • Alle værelser har balkon og havudsigt 

 • All inclusive med fri bar på hotellet

 • Inkluderer tre spændende udflugtsdage

 • Dansktalende rejseleder

Pestana Bay Hotel 4* 

Du bliver indkvarteret på det firestjernede hotel Pestana Bay Hotel, hvor du kan glæde dig til komfort i topklasse. Alle hotellets værelser er rummelige med egen balkon og en fantastisk udsigt over havet. Hotellet ligger i første række til stranden, så du bor både smukt og centralt – og kan vågne til lyden af bølgerne og duften af den friske havbrise.

På alle afgange er der inkluderet en omfattende all inclusive-pakke. Det betyder, at du kan nyde en dejlig morgenmad, lækker frokost og en dejlig middag hver dag – og forkæle dig selv med dine drikkevarer fra den fri bar. Hotellet har en dejlig swimmingpool og en frodig have fyldt med smukke, eksotiske blomster og frodige, grønne palmer. Her er alle muligheder for at slappe af i vidunderlige omgivelser – velkommen til Pestana Bay Hotel.

Vejret på Madeira

Madeira har subtropisk kystklima, hvilket betyder, at her altid er et dejligt, mildt klima – ikke for koldt og ikke for varmt. Gennemsnitstemperaturen ligger på 22 grader året rundt. På din rejse bor du på Madeiras sydkyst, der har det mest solrige klima på øen. Læs mere om vejret på her.

Byvandring i Funchal

På vores udflugt til Funchal bliver du klogere på byens historie, arkitektur og seværdigheder inkl. det farverige marked.

Ture rundt på Madeira

Oplev Madeiras berømte blomster, himmelske bjerge og pragtfulde naturscenerier på rejsens inkluderede udflugter. Noget af det, der går igen – og er svært at få for meget af – er formidable landskaber og storslåede udsigter.

Det nordvestlige Madeira 

På den inkluderede udflugt til det nordvestlige Madeira oplever du en lang række af Madeiras naturskønne vidundere, herunder havklippen Cabo Girão, hvor du kan glæde dig til en formidabel udsigt. Vi drager helt ud på Madeiras vestlige spids til fyrtårnet ved Ponta do Pargo og besøger de vulkanske havbade ved Porto Moniz. Her får du for alvor mulighed for at se, hvilke naturskønheder, Madeira har at byde på.  

Det østlige Madeira 

På tilkøbsudflugten til det nordøstlige Madeira oplever du et lokalt marked og besøger et par charmerende småbyer på nordkysten omkring Santana, hvor vi spiser den inkluderede frokost.

Monte og Nonnernes dal 

På turen til Monte kommer vi højt til vejrs og får en række storslåede udsigter udover Funchal og ned til landsbyen Curral das Freiras, Nonnernes dal. Vi ser også den 14 meter høje Kristusfigur i Garajau, der er den mindste af verdens tre berømte Kristusfigurer med åbne arme. De andre to står i hhv. Rio de Janeiro og Lissabon. 

Levada-vandring

Levadaerne er noget helt specielt for Madeira. Ved at følge de imponerende vandingskanaler kommer du helt tæt på naturen, og der er masser af veje at gå. Madeira har nemlig hele 200 officielle levadastier, der i alt strækker sig over mere end 2.000 km. Tilmeld dig levada-vandringen med dansktalende rejseleder, og glæd dig til udsigten til det lokale liv og de skønne landskaber.

Verdens bedste ødestination

Det er ikke bare os, der er vilde med Madeira – faktisk er den grønne ø hele ni gange blevet kåret som Europas bedste ø-rejsemål af det prestigefyldte World Travel Awards. Senest i 2023. Vi glæder os til at byde dig velkommen til ’vores ø’.

Kort dagsprogram for rejsen til eventyrlige Madeira - i samarbejde med Klub Nordjyske:

Dag 1: Direkte fly fra Aalborg og ankomst til Madeira (AI)
Dag 2: Byvandring i Funchal (AI)
Dag 3: Udflugt til Monte og udsigtspunktet ved Nonnernes dal (AI)
Dag 4: Udflugt til Det nordvestlige Madeira (AI)
Dag 5: Fridag (AI)
Dag 6: Fridag eller ekstra udflugt: Det østlige Madeira med lokalt marked (AI)
Dag 7: Fridag eller ekstra udflugt: Levadavandring (AI)
Dag 8: Hjemrejse (AI)

AI = All Inclusive på hotellet (morgenmad, frokost og aftensmad) samt fri bar fra kl. 11-23.
Dagsprogrammet er vejledende, og udflugterne afvikles måske i en anden rækkefølge grundet lokale forhold. Det endelige dagsprograms opsætning oplyses ved ankomsten til Madeira.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Direkte fly fra Aalborg til Madeira

Velkommen til Madeira. Efter en behagelig flyvetur direkte fra Aalborg ankommer du til Madeira. Her venter din dansktalende rejseleder, og tager imod dig i lufthavnen og sørger for transfer til hotellet. Indkvartering og afslapning.

Dag 2: Oplev Funchal til fods

I dag er det Madeiras charmerende hovedstad Funchal, der står på programmet. Byen har ca. 100.000 indbyggere, hvilket gør den både overskuelig og dejlig kompakt, lige til at udforske til fods. Funchals centrum er etableret som en slags naturlig amfiteaterscene med havet som den smukkeste kulisse og byens øvrige dele som publikum på bjergskråningerne.

Funchal er en skatkiste af smukke, frodige parker, spændende museer og en livlig, moderne havnepromenade. Gaderne i byens centrum og de omkringliggende kvarterer har et rigt handelsliv, fuldt af charmerende butikker. Her emmer af atmosfære – og så skal du aldrig gå langt for at finde en café eller en restaurant, hvor lokale såvel som turister mødes og nyder en drink eller en bid mad.
 
Her er også mange spændende bygninger at opleve og udforske, bl.a. den imponerende domkirke Sé, der med sit høje klokketårn og hvidkalkede mure fungerer som byens vartegn. På pladsen foran domkirken står statuen af Zarco – den berømte opdagelsesrejsende, der opdagede Madeira i det 15. århundrede. Vi hilser på ham og får historien om byen, hvorefter vi går videre til Rådhuspladsen, Praça do Município, der er en af de smukkeste pladser i byen, omgivet af historiske bygninger.


Billeder: Funchal - Domkirkepladsen med statuen af Zarco.

Floden adskiller den gamle bydel fra den nye, og her gør vi holdt og besøger en af byens kendte seværdigheder; Mercado dos Lavradores-markedet, en markedsbygning på flere etager, der er en fest for sanserne. Farver og dufte bombarderer dig fra det øjeblik, du træder ind ad døren, og giver et fascinerende indblik i, hvordan Madeiras milde klima og frugtbare jord forsyner lokale og turister med frisk frugt, grøntsager og smukke blomster året rundt. Glem ikke at smage på varerne – ikke mindst de lokale passionsfrugter i forskellige smagsvarianter – foretrækker du tomat- eller banansmag? Her er noget at se (og smage) på hele tiden, og det er ikke svært at forstå, hvorfor her altid er travlt. På fiskemarkedet kan du også finde gigantiske tunfisk og espada, de sorte kårdefisk. Et imponerende og fascinerende syn.

Noget mere, du skal huske at smage, er den populære lokale drink poncha, bestående af Madeiras aguardente branca, sukkerrørssnaps, citron og honning. Utrolig forfriskende og en opvisning i sig selv at se den blive blandet. Nyd den med eller uden alkohol, alt efter hvad du foretrækker.


Billeder: Frugter i alle farver på Mercado dos Lavradores-markedet / Frisklavet poncha.

Efter markedet fortsætter vi ind i den gamle bydel, hvor der også er en masse at kigge på. I gaden Rua Santa Maria har kunstnere f.eks. dekoreret dørene på fantasifuld vis, ligesom flere husfacader er udsmykket med street art. Vores byvandring slutter før frokost, og du har nu tid på egen hånd, før vi tager tilbage til hotellet. Vores rejseleder giver besked om, hvilke transportmuligheder der er for at komme retur.

Har du ikke fået nok at Funchal, kan vi stærkt anbefale, at du bliver og udforsker byen på egen hånd, alternativt vender tilbage på en af de dage, der ikke er noget fast program.

Dag 3: Udsigtspunktet ved Nonnernes Dal og Monte 

Oplev et lille udpluk af Madeiras fabelagtige udsigter på dagens udflugt til udsigtspunktet ved Nonnernes Dal og Monte. På trods af den relativt korte afstand fra Funchals leben, kommer vi hurtigt ind i en helt anden verden, når vi nærmer os "Nonnernes Dal". Området betragtes som et af de smukkeste på øen, og her kan vi nyde de store bjergmassiver og grønne terrasser samt de omkringliggende huse, der mest af alt ligner små tændstikæsker, når vi betragter dem fra udsigtspunktet ved Eira do Serrado. Vi hører naturligvis også historien om, hvorfor dalen i folkemunde kaldes "Nonnernes Dal".


Billeder: Nonnernes Dal / Monte.

Fra Eira do Serrado kører vi videre til bjerglandskabet ved landsbyen Monte, som ligger oppe over Funchal. Herfra kan vi nyde en billedskøn udsigt over bugten og for alvor se, hvor stort et område Funchal dækker.

Herefter besøger vi Monte, der også ligger højt oppe over Funchal. Bjergbyen er kendt for sine naturskønne omgivelser, de smukke haver, valfartskirken og en ubeskriveligt smuk udsigt over Funchal. Det er nemt at forestille sig, at det var her, de velhavende tog til i 1800-tallet på kurophold – omgivelserne alene virker nærmest helbredende. Her er mange pragt-huse fra den tid, og datidens opfindelse, ”kurveslæde-kørsel” findes den dag i dag. Har du mod på det, og tillader tiden det, bør du næsten prøve – at sidde i en kurveslæde med en hvidklædt mand med stråhat ved ’roret’ og i hæsblæsende fart kure de to km ned til Funchal er ikke noget, man oplever hver dag. Og så er det samtidig en unik måde at opleve området på. Vores rejseleder hjælper gerne med at arrangere det (ikke inkluderet).

Vi tager tilbage på hotellet, hvor vi er omkring frokost.

Dag 4: Det nordvestlige Madeira (AI)

I dag skal vi udforske det betagende nordvestlige Madeira. Vi begynder dagen med et besøg ved Cabo Girão, der er en af de højeste kystklipper i Europa. Her kan du opleve en spektakulær udsigt over øens sydlige kystlinje, mens du træder ud på den imponerende ’sky-walk’ – en udsigtsplatform lavet af gennemsigtigt glas. Entré til denne oplevelse er inkluderet – tør du?

Efter oplevelsen højt til vejrs begiver vi os videre langs sydkysten, hvor landskabet skifter undervejs og (igen) forbløffer med sin skønhed.

Helt ude på Madeiras vestlige spids, ved Ponta da Pargo, knejser et rød/hvidt fyrtårn i ensom majestæt. Et stærkt pejlemærke for sømænd og fiskere. Næste landkending: USA!


Billeder: Cabo Girão med den berømte skywalk / Fyrtårnet ved Ponta da Pargo.

Næste stop er Porto Moniz, hvor vi nyder vores frokost med havudsigt. Du kan også tage en forfriskende dukkert i de naturskabte lavastensbassiner. Efter frokost og dukkert fortsætter vi vores rejse langs nordkysten og får et glimt af ’den gamle vej’ til São Vicente. Herfra drejer vi sydpå efter en dag fyldt med oplevelser.


Billeder: Frokosttid i den lille charmerende perle, Porto Moniz.

Vi er dog ikke helt færdige – dagen slutter i det lille fiskerleje Câmara de Lobos, hvor Winston Churchill holdt meget af at tilbringe tid under sine mange besøg på Madeira. Sidst på eftermiddagen vender vi retur til hotellet, fyldt med minder fra en fantastisk dagstur i det nordvestlige Madeira.

Dag 5: Fridag

Dagen i dag er til egen disposition. Brug den på, hvad du har lyst til – afslapning på hotellet, en dukkert i havet eller poolen, en tur til Funchal eller noget helt fjerde.

Dag 6:  Fridag eller ekstra udflugt til det østlige Madeira med lokalt marked 

Dagen i dag er på egen hånd. Eller du kan tilmelde dig rejsens ekstra udflugt til det nordøstlige Madeira og opleve endnu mere af det smukke ørige. Udflugten gennemføres ved min. 10 deltagere.
 
Turen begynder med, at vi besøger et rigtigt, lokalt marked i det østlige Madeira. En stor kontrast til den fine markedsbygning, vi besøgte i Funchal. Til sammenligning er det her, de lokale familier mødes til mad og indkøb, og det er lidt af en blandet landhandel for at sige det mildt. Her sælges ALT – lige fra kanariefugle, hjemmedyrkede grøntsager og stiklinger til kage, frugt og meget andet.

Efter markedsbesøget fortsætter vi til nordkysten og den lille kystby Porto da Cruz, hvor surferne er på hjemmebane. Vi går en tur i byen og nyder stemningen. Har sukkerrom-destilleriet åbnet, kigger vi indenfor til rundvisning – og måske en lille smagsprøve. 


Billeder: den lille kystby Porto da Cruz.

I landsbyen Faial spiser vi vores inkluderede frokost og nyder synet af den vilde og rå nordkyst, inden vi kører retur gennem bjergene til hotellet. Vi tager en afstikker på sydkysten, hvor vi gør dagens sidste stop i Garajau ved den imponerende Kristus-statue, som minder om den i Rio de Janeiro og den i Lissabon. 

Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Dag 7: Fridag eller ekstra udflugt: Levadavandring (AI) 

I dag kan du vælge at slappe af eller tage med på en ekstra udflugt: En vandretur langs Madeiras berømte og smukke levadaer. Vi går langs vandingskanalerne og kommer således helt tæt på Madeiras fantastiske natur. Strækningen er ca. 6-7 km lang og varer omkring 2,5 timer. Undervejs får vi et godt indblik i de små landbrug i lokalområdet og Madeiras fantastiske natur.


Billeder: Levadavandring eller fridag - du bestemmer.

Det er nødvendigt, at du er i god fysisk form og er godt gående for at deltage. Går du med stok, har balanceproblemer eller lider af højdeskræk, anbefaler vi ikke at tage med på turen. Medbring vand og gerne en snack – og gode sko samt praktisk tøj. Turen skal forudbestilles og betales sammen med rejsen og gennemføres ved min. 10 tilmeldte deltagere. Lokalt på dagen kan ruten ændres til en tilsvarende rute grundet vejret eller praktiske forhold.

Dag 8: Hjemrejse (AI)

Det er blevet tid til at sige farvel til Madeira. Vi tjekker ud fra hotellet og tager til lufthavnen, for at flyve direkte tilbage til Aalborg. Tak for denne gang, Madeira.

Kort

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Funchal på dmi.dk her

Gennemsnitstemperaturen på rejsen Madeira Special

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
20/2 - 27/2Se rejsetider AalborgRejse til Madeira med Klub Nordjyske
Ophold med All Inclusive og alle værelser med balkon og havudsigt
8.795,-Udsolgt
5/3 - 12/3Se rejsetider AalborgRejse til Madeira med Klub Nordjyske
Ophold med All Inclusive og alle værelser med balkon og havudsigt
9.695,-Bestil

Rejsens pris inkluderer:

 • Direkte fly Aalborg - Madeira t/r
 • Syv nætter på firestjernet Hotel Pestana Bay All Inclusive
 • Ophold i dobbeltværelse med balkon og havudsigt på 1.-3. sal    
 • All inclusive på hotellet (morgenmad, frokost og middag) samt fri bar fra kl. 11-23
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Dansktalende rejseleder

Rejsens pris inkluderer ikke:

 • Opgradering til dobbeltværelse med balkon og havudsigt fra 4.- 6. sal fra kr. 695 og 7. sal fra kr. 895 pr. person. Opgradering til juniorsuite (dobbeltværelse) fra kr. 1.095 og suite (dobbeltværelse) fra kr. 1.295 pr. person
 • Tillæg for dobbeltværelse til en person fra kr. 1.995 (1.- 3.sal) og fra kr. 3.395 (4.- 6.sal)
 • Entré på udflugter
 • Ekstraudflugter:
  - Levada vandring fra kr. 155
  - Det nordøstlige Madeira med markedsbesøg og frokost fra kr. 475           
 • Rejse- og afbestillingsforsikring.
 • Administrationsgebyr, kr. 95 pr. person.

  Ekstraudflugterne gennemføres ved min. 10 deltagere og skal bestilles sammen med rejsen.