Skip to main content

Rejser til Malta

Malta - et Middelhavs eventyr

Malta er nærmest et pseudonym for sol, strand og badeferie.

Det bør man bestemt også nyde på Malta, men hvad mange ikke har fået øjnene op for endnu er, at det også er en skøn koncentreret kulturel perle.

De tre beboede øer, samt de fire ubeboede udgør et samlet område, som kun er ca. halvt så stort som Bornholm. På dette meget beskedne areal har der udspillet sig en spændende historie, hvis levn stadig er en del af det moderne Malta.

Placeringen mellem Nordafrika i Syd og Sicilien i Nord har i tidernes løb gjort Malta attraktiv for større magter, som i forskellige perioder har sat deres præg på øerne.

Når historien er præget af sicilianere, grækere, osmanere, korsriddere, og senest englændere, så har man en storslået variation af historie, arkitektur, kultur - og alt det kan man nyde i et behageligt klima og en skøn middelhavsnatur.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Malta - Middelhavets kulturelle perle

Kulturrejse til Malta

Kulturrejse til Malta - 4* hotel med perfekt beliggenhed - Meget passende mener man, at navnet Malta stammer fra det græske ord for "sød honning" (melite)- som måske har afsæt i honningproduktionen fra en bitype, som kun findes her. Det "søde" ørige, Malta, er en flot ramme om en afvekslende kulturrejse, som tager os vidt omkring i historien og arkitekturen. Derfor skal du rejse med os på kulturrejse til Malta: Udflugt til hovedstaden Valetta Udflugt til Marsarxlokk - den...