Nordkap
Udsigt i Nordkap
Bugt i Nordkap
Landsby og elg i Nordkap
Nordkap bugt
Klipper og udsigt i Nordkap
Udsigt over Nordkap
Pris fra:
17.995,-
Dage:12
Bestil rejse

Krydstogt til Nordkap fra København

Vi gentager den populære rejse og er igen klar til at opleve midnatssolen på dette specialkrydstogt, der tager os hele vejen fra København til Nordkap - og retur. Undervejs krydser vi polarcirklen og besøger seks af Norges mest charmerende kystbyer samt den fascinerende Geirangerfjord. Kun én afrejse i 2018!

4* krydstogtskib Serenade of the Seas

At opleve midnatssolen er for mange en drøm, der står højt på rejse-ønskelisten. Vi gør det muligt med dette sommerkrydstogt, ombord på det 4-stjernede Serenade of the Seas, der i de bedst tænkelige rammer giver os naturoplevelser i absolut særklasse. Rejsen tager sin begyndelse allerede i København, og mulighederne er mange på dette unikke krydstogt, hvor der både er fællesarrangementer og mulighed for at sammensætte sit eget rejsearrangement.

Vi krydser polarcirklen

Vi sejler ud i Nordsøen og krydser polarcirklen og fra skibets dæk - eller fra din balkonkahyt – kan du nu betragte fænomenet midnatssol. Vi anløber herefter en af rejsens store oplevelser, når vi med bus bliver kørt fra Honningsvåg og helt frem til Nordkap-plateauet og den karakteristiske globus, der tilkendegiver, at vi befinder os på Europas nordligste punkt.

Tromsø, Geirangerfjorden og Ålesund

Vi har et stop i universitetsbyen Tromsø, den arktiske hovedstad, der er rig på kultur og historie. Derefter begiver vi os mod den smukke norske natur, der viser sig på fornemmeste vis, når vi sejler ind i Geirangerfjord - en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Vi anløber også den billedskønne by Ålesund og rejsens sidste landgang er et charmerende bekendtskab, hvor Bergen lokker med sin idylliske havnepromenade, eller måske du vil besøge komponisten Edvard Griegs hus? Valget er dit og mulighederne er mange på dette unikke krydstogt.

Kort dagsprogram 2018:


Dag 1: Ombordstigning i København kl. 12.00. Afsejling kl. 17.00. (F,A)
Dag 2: På havet (M,F,A)
Dag 3: Geiranger kl. 07.00-16.00. Udflugt til Dalsnibba (M,F,A)
Dag 4: På havet. Vi krydser Polarcirklen (M,F,A)
Dag 5: Tromsø kl. 09.00- 18.00 (M,F,A)
Dag 6: Honningsvåg (Nordkap) kl. 07.00- 15.00. Udflugt til Nordkap (M,F,A)
Dag 7: På havet. (M,F,A)
Dag 8: Ålesund kl. 10.00-18.00 (M,F,A)
Dag 9: Flåm kl. 10.30-18.30 (M,F,A)
Dag 10: Bergen kl. 07.00-17.00 (M,F,A)
Dag 11: På havet (M,F,A)
Dag 12: Ankomst København kl. 07.00 (M)

M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer

INFORMATION OMKRING TID PÅ EGEN HÅND OG MÅLTIDER
På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.
De måltider der er angivet under det korte dagsprogram omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.