Stockholm set ovenfra, Kulturkrydstogt i Østersøen
Plads i Stockholm, Kulturkrydstogt i Østersøen
Serenade of the Seas, Kulturkrydstogt i Østersøen
Tallinn, Kulturkrydstogt i Østersøen
Den gamle by i Tallinn, Kulturkrydstogt i Østersøen
Kunstmuseet Eremitagen, Skt. Petersborg
Opstandelseskirken i Skt. Petersborg, Kulturkrydstogt i Østersøen
Helsinki, Kulturkrydstogt i Østersøen
Helsinki, Kulturkrydstogt i Østersøen
Pris fra:
10.995,-
Dage:8
Bestil rejse

Krydstogt til Østersøens storbyperler!

- med afrejse og ankomst i København

Vi gentager succesen, når vi igen tilbyder det oplevelsesrige krydstogt fra København til Tallinn, Helsinki, Stockholm og smukke Skt. Petersborg. En unik chance for at udforske Østersøens smukkeste byer ombord på det dejlige firstjernede skib Serenade Of The Seas. Er du en af de mange, der er fristet af at prøve det søde liv til søs, så er dette krydstogt en oplagt mulighed for at blive bekendt med denne tiltalende rejseform.

Derfor skal du rejse med os på krydstogt i Østersøen:

  • 4* krydstogtskib
  • Inkluderer helpension og drikkepenge ombord
  • Inkluderer byvandringer arrangeret specielt til vores gruppe
  • Inkluderer udflugt i Tallinn og Skt. Petersborg arrangeret specielt til vores gruppe
  • Afsejling fra København
  • Dansktalende rejseleder under hele rejsen

Krydstogtets første stop, Stockholm

Vi har fire spændende havneanløb på krydstogtet. Efter en dag på havet, hvor der er god tid til at blive bekendt med skibets faciliteter, ankommer vi til Stockholm, Nordens Venedig. Her har du mulighed for at tage med på en orienterende byvandring i det, der unægtelig må betegnes som Nordens smukkeste hovedstad.

Udforsk Tallin og Skt. Petersborg

Estland er vores næste destination på krydstogtet i Østersøen, og fortryller med Tallinns gamle bydel på spadsereturen gennem de brostensbelagte gader. Her kommer vi også forbi det sted, hvor Dannebrog faldt ned fra himlen. Rejsens højdepunkt vil for mange utvivsomt være, når vi lægger til kaj i Skt. Petersborg. Her har vi sørget for en begivenhedsrig udflugtsdag. når vi besøger alle byens store seværdigheder som Vinterpaladset, Eremitagen, Blodskirken samt Peter og Paul fæstningen.

Finlands hovedstad Helsinki

Rejsens fjerde land bliver Finland og hovedstaden Helsinki. Omringet af en smuk skærgård byder Helsinki på et væld af muligheder såsom kunstmuseer, domkirken samt smuk og særpræget arkitektur. Efter en dag på havet til forkælelse og fordøje de mange rejseindtryk, anløber skibet Serenade of the Seas igen Københavns havn og en begivenhedsrig uge er overstået.

Krydstogt med Kulturrejser Europa

Deltager du på et krydstogt med Kulturrejser Europa, er programmets inkluderede udflugter eller mulige tilkøb altid arrangeret specielt til vores gruppe. Det betyder, at vi har håndplukket spændende oplevelser i land, som ikke har noget med rederiet at gøre. Kræver udflugterne bus eller lokal guide, er dette også arrangeret eksklusivt for vores gæster.   

Kort dagsprogram kulturkrydstogtet i Østersøen:

Dag 1: Ombordstigning i Københavns Oceankaj, afsejling kl. 17.00 (F,A)
Dag 2: På havet (M,F,A)
Dag 3: Stockholm, kl. 09.00-17.00 (M,F,A)
Dag 4: Tallinn, bustur og byvandring, kl. 09.30–17.30 (M,F,A)
Dag 5: Skt. Petersborg, heldagsudflugt, kl. 07.00-19.30 (M,F,A)
Dag 6: Helsinki, kl. 07.00-14.00 (M,F,A)
Dag 7: På havet (M,F,A)
Dag 8: København, ankomst kl. 07.00 (M)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Ovenstående tidsangivelser og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information omkring tid på egenhånd og måltider:

På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor for egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program. De måltider, der er angivet under det korte dagsprogram, omfatter måltider ombord på skibet, hvor vi har helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning med mindre andet fremgår af dagsprogrammet.