Skip to main content

Førsteklasses krydstogt rundt om Japan

Pris fra:
31.995,-
Dage:18
Bestil rejse

Krydstogt til japan

Oplev Japan i 2023 - med stop i Sydkorea

Japan er et utroligt populært rejsemål, og denne rejse giver dig en unik mulighed for at opleve det japanske kejserriges største seværdigheder — mens du bor på samme ’hotelværelse’ hele vejen. Efter ombordstigningen i Tokyo, på vores førsteklasses skib, er kahytten nemlig din trygge base de næste 13 dage — en fantastisk måde at rejse rundt på.

Særligt for dette krydstogt er, at du kommer hele vejen rundt om Japan — med en interessant afstikker til Sydkorea. Dagligt nyder du luksus ombord, mens vores dansktalende rejseleder præsenterer dig for spændende japansk kultur, historie og natur. Rejselederen står også i spidsen for udflugterne i land, der er på dansk og særligt tilrettelagt for vores gruppe.

Derfor skal du sejle med til Japan og Sydkorea i 2023:

 • Kom hele vejen rundt om Japan
 • Inkluderer udflugter i Tokyo og Sydkorea
 • Mulighed for at komme på udflugter, arrangeret specielt til vores gæster
 • Dansktalende rejseleder

Oplev inkluderede højdepunkter i Tokyo og Busan i Sydkorea

På dette krydstogt rundt om Japan skal du opleve mange af landets højdepunkter. Glæd dig til de inkluderede udflugter i Kyoto, hvor vi oplever det rolige kaos, hvor tusindevis af imødekommende mennesker lever sit, til tider hektiske, hverdagsliv. Vi har også inkluderet udflugten i Sydkorea, der byder på oplevelser ved Det Buddistiske tempel, fiskemarkedet og Gamcheon-byen.

Spændende udflugtsprogram rundt om Japan

Rejsen er en enestående chance for at udforske et vidunderligt land med store kontraster, når kejserlige traditionelle træhuse, højteknologiske nybyggerier, helligdomme, betagende natur og et respektfuldt folkefærd forenes under ét flag. Du kan vælge at opleve landet på egen hånd, men du kan også tilkøbe vores udflugtspakke, der inkluderer hele 7 udflugter. Her kommer du blandt andet til at opleve Det Gyldne Yempel i Kyoto, samt helligdommen; Fushimi Inari. Undervejs spotter du forhåbentlig også nogle af de smukke Geisha-kvinder.

Kort dagsprogram for krydstogtet:

Ved tilkøb af udflugter*
Dag 1:
Afrejse
Dag 2: Ankomst Tokyo
Dag 3: Tokyo, helligdomme og Sensoji templet (M)
Dag 4: Afsejling (M,F,A)
Dag 5: Shimizu, mulighed for udflugt til Hakone nationalpark og Owakadani dalen (M,A)
Dag 6: Kobe, mulighed for udflugt til Nara park, Todaiji og Kasuga templet (M) 
Dag 7: Osaka. Kyoto, mulighed for udflugt til Fushimi Inarim, Kiyomizu-dera, Det Gyldne Tempel og Gion (M,A)
Dag 8: Osaka, mulighed for udflugt til Osaka Slot (M,F,A)
Dag 9: Kochi, mulighed for udflugt til samurai museum, Katsurahama stranden (M,A)
Dag 10: På havet (M,F,A)
Dag 11: Sydkorea og Busan. Det Buddhistiske Tempel, fiskemarked og Gamcheon-byen (M,F,A)
Dag 12: På havet (M,F,A)
Dag 13: Hakodate, mulighed for udflugt til Goryokaku fortet og historiske Motomachi (M,A)
Dag 14: Aomori, mulighed for udflugt til Hirosaki og Tsurunomai-broen (M,A)
Dag 15: På havet (M,F,A)
Dag 16-17: Tokyo, tid til egne oplevelser (M)
Dag 18: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Programmets tidsangivelser, udflugter og havneanløb er med forbehold for ændringer.

Information omkring udflugter, tid på egen hånd og måltider

På anløbsdage uden arrangerede udflugter, hvor der kræves transport fra skibet til bycentrum, er den eventuelle udgift ikke inkluderet og derfor på egen regning. Dette er også gældende såfremt rejselederen tilbyder gratis byvandringer/orienteringsture uden for det fastlagte program.

Vi gør opmærksom på, at der på denne rejse er lange udflugtsdage, i ønsket om at få så meget ud af rejsen og de mange oplevelser, som Japan har at byde på. Vi går en del, da det er den bedste måde at opleve områderne på.  

De måltider, der er angivet under dagsprogrammet, omfatter måltider på hotellet og ombord på skibet. På skibet har vi helpension inkluderet. Øvrige måltider på land vil være på egen bekostning, og der vil være dage, hvor vi har oplevelser i land, hvor vi ikke kan benytte os at maden ombord på skibet.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1-2: Afrejse samt indkvartering i Tokyo

Efter ankomsten til Japans hovedstad Tokyo, når paskontrol og afhentning af kufferten er klaret, står vores bus klar til at køre os til hotellet. For mange er køreturen gennem Tokyo det første møde med kejserriget Japan, der er placeret ud til det nordlige Stillehav ved Det Japanske Hav. Japan har desuden over 126 millioner indbyggere og er cirka ni gange større end Danmark.

Efter ankomsten til hotellet, er der afsat tid til afslapning, så vi er udhvilede til at kunne indtage den japanske storby i morgen. Tokyo er otte timer foran dansk tid.

Dag 3: Udsigt over Tokyo, helligdomme og Sensoji templet (M)

Den japanske hovedstad byder på et hav af oplevelser, så glæd dig til en imponerende dag i storbyen.
Tokyo har til daglig mere end 35 millioner beboere, hvilket gør den til den by i verden med flest indbyggere. Derudover har den et væld af spændende seværdigheder, og vores første stop er ved Meiji Jingu, der er et af Japans mest velkendte *Shrine (*helligdom). Helligdommen, der stod færdig i 1920, blev bygget til landets kejser Meiji og kejserinden Shokens sjæle. Ved indgangen står de ikoniske Torii-pæle, der, når du går under dem, symboliserer, at du går ind i helligdommen og lægger hverdagen bag dig. I weekenden er der en chance for at se brudepar, der ofte kommer ved Meiji Jingu i deres traditionelle hvide kimonoer og mørke klædedragter.
Vi lægger også vejen forbi Tokyos observationstårn, der med sine 350 meters højde giver os en smuk udsigt over byen – og er det godt vejr, kan du i det fjerne få øje på Mount Fuji.

Billede: Meiji Jingu og Tokyo city.

Sensoji templet, der stod klar i år 645 e.Kr. og som er byens ældste tempel, siges at være det mest fotograferede tempel i byen – og vi forstår godt hvorfor. Det imponerer nemlig med sine fem etager, røde og hvide farver og en klassisk buddhistisk byggestil. På vejen til templet er der opstillet flere hundrede små charmerende boder med gademad og souvenirs.


Billede: Sensoji templet.

Dagen slutter i Ginza-distriktet, hvor vi udforsker området, der blandt andet byder på byens store farverige reklameskilte.

Dag 4: Afsejling (M,F,A)

Afsejling kl. 19:00
Efter morgenmaden er det tid til at tjekke ud fra hotellet og køre mod vores krydstogtskib. Vi går ombord, og efter indtjekning i de gode kahytter er der fælles frokost i skibets buffetrestaurant. Der vil være tid til at lære skibet lidt bedre at kende og inden afsejling deltager vi i skibets obligatoriske sikkerhedsøvelse. Om aftenen stævne vi ud mod vidunderlige japanske oplevelser, og vi vinker på gensyn til Tokyo, som vi skal gense om 13 dage. Om aftenen mødes vi og spiser middag i hinandens selskab i skibets hovedrestaurant.

Dag 5: Shimizu, mulighed for udflugt til Hakone nationalpark og Owakadani dalen (M,A)

Ankomst kl. 07:00 – afsejling kl. 15:00
Det er ikke hver dag, at man sejler ind til en havn, hvor det er muligt at se noget så bjergtagende, som det, vi har i vente. Mount Fuji troner nemlig majestætisk i baggrunden af Shimizu, som er turens første stop. 
Dagens udflugt i den tilkøbte udflugtspakke byder på naturoplevelser ved Hakone nationalpark og den vulkanske Owakadani dal. Her ser vi blandt andet de dampende kilder og hot springs. Det er også her, du finder "De sorte æg". Æggene, der er almindelige hønseæg, er kogt i hot springs – og den lokale tradition siger, at hvis man spiser et af disse æg, får man syv ekstra år at leve i! Herefter venter det natursmukke område fra oven, når vi tager på en tur i kabelvognene, der, hvis vejret tillader det, giver udsigt til Mount Fuji og Ashi-søen. Vi besøger også Japans første friluftsmuseum, der blandt andet byder på smuk natur og udendørs kunst.


Billede: Shimizu med udsigt til Mount Fuji og Hakone.

Dag 6: Kobe, , mulighed for udflugt til Nara park, traditionel japansk have, Todaiji og Kasuga (M)

Ankomst kl. 11:59 - afsejling kl. 23:59
Efter en tidlig frokost ombord skal vi, hvis du har tilkøbt udflugtspakken, i dag til den ældgamle by; Nara, der i sin tid fungerede som japansk hovedstad. Her skal vi bandt andet en tur i Nara-parken, hvor sikahjorte går frit omkring. Vi skal også opleve en af landets mange traditionelle og sirlige anlagte japanske haver og herudover går vi en tur ved Kasuga, der er kendt for sine mange sten – og bronze lanterne. Aftensmaden er for egen regning i byen. 

Dag 7: Osaka. Kyoto, mulighed for udflugt til Fushimi Inari, Kiyomizu-dera, Det Gyldne Tempel og Gion (M,A)

Ankomst kl. 08:00
Vi har endnu en oplevelsesrig dag i vente, hvor vi skal besøge den tidligere kejser-hovedstad; Kyoto. Den smukke by imponerer de fleste med sine mange helligdomme, templer, farver, mad, mennesker og anderledes natur. For mange er byen hjertet af landet, og et symbol på det kulturelle - og det spirituelle.
Det første på det tilkøbte udflugtsprogram er Fushimi Inari helligdommen. Dét fortryller. De over 5.000 røde smukke torii porte fører os gennem natur og på vejen møder vi flere ræve-figurer, der på hellig vis fungerer som talerør til japanernes Inari (ris-guden). Er der interesse for det, kan man følge portene gennem en længere gå-tur rundt på ”den røde vej”. (Gå-turen er i fint terræn men vi gør opmærksom på, at turen kan være strabadserende, med opadgående og nedadgående stier og går man hele turen er der ca. 12.000 trin). 


Billede: Fushimi Inarim.

Videre besøger vi det UNESCO-fredede Kiyomizu-dera tempel, der både er helt unikt og byder på en fantastisk udsigt fra terrassen, der er bygget efter ældgamle traditioner, uden søm, tilbage i år 798 f.Kr. På vejen ned fra templet går vi en tur ved den hyggelige Ninen-zaka gade, hvor små træhuse og butikker giver ægte japansk atmosfære.


Billede: Geisha-kvinder og Det Gyldne Tempel i Kyoto.

Kinkaku-ji templet – bedre kendt som Det Gyldne Tempel er også på programmet i dag. Det er ikke uden grund, at det har fået navnet "Det Gyldne", da størstedelen er belagt med guld. Vi går en tur ved templet og den omkringliggende smukke japanske have.
Vi skal naturligvis også besøge Gion, når vi er i Kyoto. Her henføres vi til en anden tid, med de stemningsfyldte træbygninger, lanterner og små teatre. Det, som området dog er mest kendt for, er de smukke Geisha-kvinder, der vandrer fra deres Geisha-skoler, eller fra te-hus til te-hus. Går man rundt i gaderne, er der kan det være man ser dem i deres traditionelle farverige kimonoer, geta-sko og karakteristiske sminke.

Dag 8: Osaka, mulighed for udflugt til Osaka Slot (M,F,A)

Afsejling kl. 16:00
I dag skal vi opleve Japans tredjestørste by, Osaka har du tilkøbt udflugtspakken, så starter vi med sightseeing ved Osaka Slot. Det mere end 500 år gamle Osaka Slot er opført efter traditionel japansk byggestil og omgivet af en smuk have – placeret ved byens mange højhuse. Fra toppen af slottet er der en god udsigt over byen. Vi skal også se Umeda-tårnet – der er byens vartegn. Tilbage på skibet spiser vi en sen frokost. 


Billede: Osaka slot.

Dag 9: Kochi, mulighed for udflugt til samuraimuseum og Katsurahama stranden (M,A)

Ankomst kl. 07:00 – afsejling kl 17:00
Skibet ligger fra morgenstunden til i Kochi og et af byens hovedattraktioner er Kochi Slot, der dateres tilbage til det 17. århundrede. Det er også her, at dagens udflugt, som er en del at den tilkøbte udflugtspakke, begynder. Tæt på ligger den gamle samurai-borg, som vi besøger. Her får du fortællingen om de japanske krigere, der fra 800-tallet herskede på japanske slagmarker.


Billede: Kochi Slot og samurai statue.

Det smukke ved de japanske templer er blandt andet deres eventyrlige beliggenhed. Én ting er deres religiøse betydninger, som det enkelte tempel har, men de fleste japanske templer er også placeret med smukke omkringliggende haver eller natur.
Chikurin-ji templet er ingen undtagelse. Ud over at være tempel 31 ud af 88 på Shikokus pilgrimsfærd, så fascinerer det med den omkringliggende natur og de specielle ofringsgaver, som røde strikkede huer, trædukker og origamifugle. Dagen slutter af med en lille gåtur ved Katsurahama stranden, inden vi vender tilbage til skibet.

Dag 10: På havet (M,F,A)

Vi har vores første hele dag på havet på vej mod Sydkorea. Glæd dig til at slappe lidt af, efter de mange fantastiske oplevelser, som vi indtil videre har været beriget med.
Hop en tur i poolen, bestil roomservice til kahytten eller læs en bog i et af skibets hyggekroge.

Dag 11: Sydkorea, Busan. Det Buddistiske tempel, fiskemarked og Gamcheon-byen (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 - afsejling kl. 16:00
Endnu et højdepunkt er på programmet, når vi i dag ankommer til fascinerende Sydkorea og landets næststørste by; Busan. Her leves hverdagen blandt nye og gamle traditioner, både hvad angår kunst, kultur og bygningsværker.

I dag skal vi opleve lidt af det hele, og begynder ved det gamle traditionelle templekompleks lidt uden for byen; Yongungsa. Templet blev bygget i 1376, men ødelagt under den japanske invasion og først genopbygget igen mange år senere i 1974. I dag er det en stor attraktion, der er smukt placeret ved vandet og omringet af klippesten.

Tilbage i Busan skal vi besøge det lokale fiskemarked. Det helt enorme og unikke marked udbyder alle nuancer af fisk, i alle afskygninger: rå, kogt og røget. Vores sidste stop i dag er i Gamcheon. Det tidligere slumkvarter, bygget i 1950’erne, blev i sin tid frisket op, og er i dag et farverigt kvarter, med masser af snoede gader, butikker, ”Lego huse” og masser af gadekunst.


Billede: Yongungsa Tempel nær Busan.

Dag 12: På havet (M,F,A)

Du har endnu en dag på havet til at nyde de afslappende omgivelser ombord.

Dag 13: Hakodate, Japan, mulighed for udflugt til Goryokaku fortet og Motomachi (M,A)

Ankomst kl. 09:30 – afsejling kl. 20:00
Hakodate er en af Japans mindre kendte turistbyer, men absolut et besøg værd, da den efter sigende er en af de flottest placerede byer i landet, med front ud til vandet.
Har du tilkøbt udflugtspakken, så skal vi i dag besøge den mere end 150 år gamle stjerneformede park; Goryokaku, hvor også fortet, der i sin tid blev bygget til at beskyttes byens borgere med en eventuel russisk invasion, ligger. Formen ser vi bedst fra tårnet af samme navn. Vi slutter udflugten af med en tur i svævebanen, med udsigt over byen og vandet.
 


Billede: Hakodate, Goryokaku fort og fisk.

Dag 14: Aomori, mulighed for udflugt til Hirosaki, samt Tsurunomai broen (M,F,A)

Ankomst kl. 07:00 – afsejling kl. 16:00
Vi sejler i dag ind til Aumori, der også er turens sidste stop, inden vi skal retur til Tokyo.
Har du tilkøbt udflugtspakken, så tager vi en stille og rolig tur ud til Tsurunomi broen, og går en tur ved søen samt kommer forbi byens ikoniske slot fra 1611. Vi spiser en sen frokost ombord på skibet. 
 


Billede: Aomori skyline.

Dag 15: På havet (M,F,A)

Du har endnu en dag på havet til at nyde de afslappende omgivelser ombord.

Dag 16-17: Tokyo (M,F,A)

Vi er nu tilbage i Tokyo efter en oplevelsesrig sejlads rundt om Japan – og ikke mindst vores smuttur til Sydkorea. Dagene i Tokyo er til egne oplevelser, hvor der fortsat er et hav at muligheder. 

Dag 18: Hjemrejse og hjemkomst(M)

Efter morgenmaden går vi fra borde, og begiver os mod lufthavnen, for at flyve retur til Danmark.

Kort

Vejret

Hold dig ajour med vejret på din rejse

Se den aktuelle vejrudsigt i Kyoto og Tokyo på dmi.dk her

Praktiske oplysninger

Pas og visum
Som dansk statsborger får man automatisk visum på 90 dage ved ankomst til Japan.

Valuta
 Valutaen i Japan hedder Japanske Yen (JPY).
 19,7 JPY = ca. 1 *DKK *Den anvendte valutakurs er fra november 2022.
 Det kan bedst betale sig at veksle til den lokale valuta, når du er i Japan.
 Kreditkort (Visa og Mastercard) kan bruges som betaling de fleste steder, og der er kontantautomater i de større byer, som man kan hæve penge fra.

Vaccination
Vi anbefaler altid at søge vejledning hos egen læge, når det gælder rådgivning omkring vaccinationer.

Forsikring
Det gule og blå sygesikringsbevis gælder ikke på denne rejse. Det er en betingelse fra Kulturrejser Europas side, at deltagerne har en gyldig rejseforsikring for at kunne rejse med til Japan. Du kan ved bestilling af rejsen hos Kulturrejser Europa tilkøbe såvel rejse- som afbestillingsforsikring via vores samarbejdspartner Gouda Rejseforsikring.

El
Japan har 100 volt vekselstrøm. Der bruges to-ben-stik, og du skal bruge en adapter. Nogle gange kan du låne/leje i receptionen på hotellerne. Vi anbefaler dog, at du medbringer dit eget adaptersæt. Wi-fi fungerer fint i Japan, og det er tilgængeligt på hotellerne. På skibet bruges ikke adaptor.

Drikkepenge
Det er ikke kutyme at give drikkepenge i Japan.

Fysisk formåen
Rejsen til Japan er ikke strabadserende som helhed, men der er lange udflugtsdage og aktiviteter, som kræver normal fysisk form for at få det fulde udbytte. Rejsen egner sig ikke til gangbesværede.

Japanske skikke
Japan er et stolt, venligt og høfligt folkefærd. De er ikke nødvendigvis gode til det engelske sprog, men de vil som regel gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig, hvis du henvender dig til dem. Du oplever dem aldrig råbe eller skælde ud, og de holder altid en god tone - og forventer det samme af dig. Som gæst i Japan må man respektere landets skikke, og går man ind i et privat hjem, tager man sine sko af. Der kan også være templer, hvor du skal tage skoene af, inden du går ind.
Det er også en god skik ikke at vende ryggen til andre, når du eks. kører i tog og for eksempel står op. Her anbefales det at stå med front mod dem, der sidder ned på samme side. Når du spiser mad, som du tager med uden for restauranten, er det god stil ikke at gå, mens du indtager maden. Her skal du helst spise stående - eller finde et sted, hvor du kan sidde og spise.

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
27/9 - 14/10Se rejsetider KøbenhavnFørsteklasses krydstogt rundt om Japan - 18 dage
Inkl. drikkepakke, wifi og drikkepenge ombord
31.995,-Bestil

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r inkl. bagage
 • Fire nt. på hotel i Tokyo inkl. morgenmad
 • 12 nætter på Celebrity Millennium i indvendig kahyt
 • Helpension, kaffe, te samt isvand på skibet
 • Drikkepakke* og wifi ombord
 • Drikkepenge ombord på skibet
 • Udflugter i Tokyo og Sydkorea
 • Transport if. program
 • Dansktalende rejseleder

Prisen inkluderer rederiets klassiske drikkepakke, herved et udvalg af: øl, drinks, juice, speciallavet kaffe, sodavand og vin pr. glas. Specifikationen tildeles ved ankomst til skibet. 

Tilkøb/tillæg:

 • Indvendig kahyt til 1 person: 11.995 kr.
 • Udvendig kahyt til 2 personer: 3.495 kr. 
 • Udvendig kahyt til 1 person: 17.995  kr.
 • Balkonkahyt til 2 personer: 7.895  kr.
 • Balkonkahyt til 1 person: 27.995 kr.
 • Udflugtspakke, pris per person: 4.995 kr.

  Udflugtspakken inkluderer: 
  Udflugt til Hakone nationalpark og Owakadani dalen
  Udflugt til Nara park, Todaiji og Kasuga templet
  Udflugt til Fushimi Inarim, Kiyomizu-dera, Det Gyldne Tempel og Gion
  Udflugt til Osaka Slot
  Udflugt til samurai museum, Katsurahama stranden
  Udflugt til Goryokaku fortet og historiske Motomachi
  Udflugt til Hirosaki og Tsurunomai-broen

Rejsen inkluderer ikke:

 • Kahytstillæg
 • Udflugtspakke, inkluderer 7 udflugtsdage, pris per person 4.995 kr.
 • Øvrige måltider og eventuelle ekstra udflugter som ikke er nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring*
 • Administrationsgebyr 95 kr. pr. person


*OBS!
Vær opmærksom på at denne rejse har en værdi, der kan overstige sumbegrænsningen på din afbestillingsforsikring. Hos Gouda er sumbegrænsningen 30.000 kr. pr. person på årsrejseforsikring inkl. afbestillingsforsikring med verdensdækning.

Hotel

Se andre populære rejser her