Skip to main content
klosteret Santuari de Lluc udefra
klosteret Santuari de Lluc mallorca
klosteret Santuari de Lluc mallorca spanien
klosteret Santuari de Lluc mallorca spanien
klosteret Santuari de Lluc kager mallorca spanien

Santuary de Lluc

Santuary de Lluc er et fungerende kloster og midt i forhistoriens hellige skov og Mallorcas smukke bjerglandskab har klosteret åbnet dørene for at vi som gæster og turister på Mallorca kan få et klosterophold og en ekstra oplevelse med hjem i bagagen. Det er Mallorcas første kloster, dedikeret til Jomfru Maria, og det tjener som nævnt fortsat som kloster. Så her findes en uventet oase af ro, spiritualitet, kunstnerisk arv og uspoleret landskab. Det mallorcinske køkken kan også opleves i de omkring liggende restauranter.

Der er ikke tale om et moderne hotel med alle de moderne bekvemmeligheder, som hører et sådan til, så forventningerne skal ikke skrues for højt op i den henseende. Indkvarteringen foregår i gamle klosterceller, der er indrettet som værelser med eget badeværelse og udstyret med centralvarme og tv. Der bliver lagt håndklæder og sengetøj frem, men man skal selv rede sengen. Der bliver kun gjort rent, når der er udskiftning, men cellerne er lyse og rummelige samt pæne og rene. Der kan være forskel på værelsernes størrelse og beliggenhed, så har du behov for elevator, noter det gerne ved bestilling af rejsen, idet kun én fløj har elevator. Der er ikke sæbe og shampoo på badeværelset, så køb eventuel et lille rejse sæt under opholdet i Palma.

Værelserne med udsigt over bjergene giver mulighed for at opleve duften af landskabet ved daggry, solnedgangen og stilheden der hersker i bjergene ved aftentid. Værelserne med udsigt over den dejlige gårdhave er lige så tiltalende. Som gæst kan der sættes pris på værdien og skønheden i disse emblematiske bygninger og nyde den fredelige atmosfære i dette vigtige religiøse og kulturelle centrum. Klostret er en helt speciel oplevelse med dets lange og spændende historie, der stråler ud fra klostrets mure. Dets fantastiske beliggenhed, midt i et af Mallorcas smukkeste landskaber byder på den meget fredfulde stemning. Her findes ro og fred inden turen atter går hjem til hverdagens gøremål.

Vi anbefaler at samle appetit på en gåtur i bjergene, for det siges at der i Lluc spises den bedste lam i bjergene og drikkes den reneste vand. Du kan finde noget for en hver smag og pung på de omkringliggende restauranter ved klosteret; en simpel sandwich, barbecue, paella, menu eller a la carte retter. Der ligger også en souvenirbutik og et lille bageri ved klosteret.

Sanctuary de Lluc
Plaça dels Peregrins
1 - 07315 Escorca
Mallorca
Spanien

Du kan læse mere om klosteret på deres hjemmeside her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 81 værelser og 38 lejligheder
Elevator I den ene fløj
Restaurant Ja
Fælles udeområde Ja
TV Ja