Skip to main content

Rejser til Amalfikysten

Ferie ved Amalfikysten med direkte fly

Vi flyver direkte til Napoli fra København. Flyv med og oplev den enestående Amalfikyst i Syditalien. En kyst så smuk, at det ikke kan beskrives. Den skal - i al sin storhed - ses, smages og duftes. På Amalfikysten finder du de imponerende udsigter, det milde og behagelige klima, en afslappet atmosfære og en perlerække af bjerg- og kystbyer i det frodige landskab. Området byder også på store historiske og kulturelle oplevelser som Pompeji, Capri, Vesuv, Ravello og Amalfi.

Derfor skal du rejse til Amalfikysten med Kulturrejser Europa:

Vi har arrangeret rejser til Amalfikysten i en lang årrække og hvert år sender vi mange gæster afsted på forskellige typer rejser. Ved at rejse til Amalfikysten med Kulturrejser Europa opnår du fire helt klare og helt umiddelbare fordele:

  • På alle vores rejser til Amalfikysten flyver vi direkte til Napoli med flere afgange fra København.
  • Du bor på selve Amalfikysten.
  • Vi har mange års erfaring i at arrangere rejser til netop denne smukke kyst.
  • Kyndige dansktalende rejseledere med lokalkendskab

Bo på Amalfikysten

På rejserne Vidunderlige Amalfi og Amalfi a la Carte bor du midt på kysten i den hyggelige lille kystby Maiori. Her finder du kystens længste strand og den flotte udsigt over Middelhavet. I Maiori har du alt hvad du behøver omkring dig for en god ferie på Amalfikysten. Kirken Santa Maria a Mare og borgen Castello San Nicola er byens historiske og kulturelle højdepunkter. Et besøg i kirken er anbefalelsesværdigt og det fantastiske loft, udsmykket med smukke farver er en oplevelse i sig selv. Fra toppen af Maiori, ved Castello San Nicola er udsigten over byen og Middelhavet malerisk og intet mindre end fantastisk. Maiori er et vidunderligt sted at bo på en ferie ved Amalfikysten.

Du bor i den smukke bjergby Ravello på rejsen Kulinariske Vandringer et perfekt udgangspunkt for de vandringer vi skal på i løbet af ugen. Hotellet ligger centralt, på den lille Piazza Fontana og kun 10 minutters gang fra domkirken, Duomo de Ravello og midt i de lokales hverdag - derfor er der fuld af lokalkolorit og du kommer helt tæt på den italienske kultur. Fra hotellets tagterrasse kan du slappe af og nyde den enestående udsigt over Amalfikysten og de omkringliggende byer - fra Scala til Maiori.

Rejser nær Amalfikysten

På rejsen I Vesuvs arkæologiske skygge dykker vi - sammen med rejseleder Karina Mitens - ned i arkæologiske perler som Pompeji, Herculanum og besøger områder med vulkansk aktivitet som Vesuv og Solfatara, men der er også mulighed for at besøge den skønne Amalfikyst på turen til Paestum. Rejsen går i antikkens fodspor, og de historiske seværdigheder tager pusten fra de fleste.

Vores rejser til Amalfikysten inkluderer

  • Direkte fly inkl. bagage og transfer.
  • Hotel inkl. morgenmad. Tit er flere måltider inkluderet.
  • Kulturelle udflugter*
  • Dansktalende rejseleder.

*Bemærk på rejsen Amalfi a la carte vælger du selv, hvilke udflugter du vil inkludere.

Når du rejser med Kulturrejser Europa til Amalfikysten, er du sikret en pakkerejse med høje standarder. Mange af rejserne har flere måltider inkluderet - ligesom der er mulighed for at tilkøbe sig flere udflugter end de inkluderede.

Brorabat

Der ydes en brorabat på 250 kr. pr. person for dig, som bor i Jylland, på Fyn eller Bornholm og skal rejse fra Kastrup Lufthavn. Du kan læse mere om ordningen her.

Tips til din ferie på Amalfikysten

Vil du vide mere om Amalfikysten, har vi samlet lidt inspiration fra vores eget univers. Læs med på vores blog og få gode tips til din næste rejse til Amalfikysten:


Rejser til Italien

Italien har meget at byde på, om det er Nord-, Midt-, eller Syditalien, der har din interesse. Vi har operarejser og rejser til Toscana, Piemonte, Rom, Gardasøen, Cinque Terre, Sicilien og Amalfikysten. Se alle vores rejser til Italien her og lad dig inspirere.