Toscana landskab
Hyggelig plads i Lucca, Toscana
Firenze i Toscana
Hvidvin og druer i Toscana
Kig over Siena by i Toscana
Optog i Toscana
Landskab og pinjetræer i Toscana
Siena huse, Toscana
Pris fra:
6.495,-
Dage:8
Bestil rejse

TOSCANA HAR DET HELE - OG LIDT TIL ...

”Det perfekte sted på jorden” - sådan beskriver toscanerne selv deres italienske paradis - og det er egentlig nemt at forstå; for Toscana byder i al beskedenhed på kunst og kultur i verdensklasse, gode vine, mad i særklasse og fascinerende landskaber.

Toscana er, uden tvivl, Italiens mest populære region og samtidig kunstens, kulturens og gastronomiens mekka. Vi besøger så mange af områdets attraktioner som muligt, uden at gå på kompromis med tid til at nyde den skønne natur. Vi bor på det hyggelige familieejede Hotel Biondi, som ligger midt i den gamle kurbadeby Montecatini Terme, og har egen gårdhave og swimmingpool.

Derfor skal du rejse med os til vidunderlige Toscana:

  • Italiens mest populære region
  • Renæssancens højborg Firenze
  • De to middelalderbyer Lucca og Siena
  • Mange udflugter inkluderet
  • Dansktalende rejseleder

Lucca og Siena

De to middelalderbyer, Lucca og Siena, er naturligvis på programmet. Hvor Lucca er kendt som ”Det lille Firenze", er Siena nok mest berømt for sin domkirke og den muslingeformede rådhusplads. Det bliver også til et besøg i byen med de mange tårne, San Gimignano, hvor frokosten, efterfølgende, indtages på en vingård inden turen går hjem gennem det bølgende landskab via Volterra.

Firenze

Vi bruger en dag i renæssancens højborg Firenze. Her voksede Michelangelo op og huggede sine mest berømte skulpturer i det kridhvide marmor fra Carrara - også kendt som ”Carraras hvide guld”. Vi skal også opleve den hyggelige atmosfære i Pistoia og herudover er der, for de der har lyst, mulighed for at deltage i en hyggelig toscansk middag, hvor vi tager kabelbanen op til Montecatini Alto og nyder den storslåede udsigt. Herudover er der også mulighed for at tilkøbe en guidet omvisning på kunstmuseet Uffizi’erne i Firenze.

Hele rejsen afsluttes med et besøg ved Det Skæve Tårn i Pisa. På udflugterne benytter vi bl.a tog, da det er både nemt og effektivt.

Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst til Pisa. Byvandring i Montecatini.
Dag 2: Udflugt til San Gimignano og Volterra med frokost på  vingård (M,F)
Dag 3: Udflugt til Lucca  (M)
Dag 4: Fridag til egne oplevelser. Ekstraudflugt – Middag i Montecatini Alto (M)
Dag 5: Udflugt til Firenze. (M)
Dag 6: Udflugt til middelalderbyen Siena (M)
Dag 7: Halvdagsudflugt til Pistoia med tog (M)
Dag 8: Besøg i Pisa og hjemrejse (M)

M = Morgenmad   F = Frokost   A = Aftensmad

NB! Programmet er vejledende, og ændringer i rækkefølgen kan forekomme. Det endelige dagsprogram vil blive oplyst ved ankomst til destinationen.