Status:
Udsolgt

Amalfi - Nyd en oplevelsesrig ferie

Kom med på en oplevelsesrig rejse til den enestående Amalfikyst i Italien, hvor du får fire udflugter, dansktalende rejseleder, hotel tæt på stranden og direkte fly inkluderet.

I den allermest eftertragtede rejseperiode, maj, juni, september og oktober, tilbyder vi en særrejse til en italiensk kyst, der er så smuk, at det ikke kan beskrives. Amalfikysten skal – i al sin storhed – ses, smages og duftes.

Vores base er det familieejede hotel Miramare, blot 50 meter fra kystens længste strandpromenade i byen Maiori. En lille charmerende by, hvor lokalbefolkningen bruger hovedgaden som både dagligstue, beskedcentral og legeplads. Ugens udflugter byder på kulturelle skatte i den romerske ruinby Pompeji, romantik i bjergbyen Ravello, Amalfikysten fra vandsiden, og vi nyder udsigten fra – og vandrer på – den duftende Citronsti. For dig der vil opleve endnu mere, frister vi med en ekstra udflugt til underskønne Capri. Tag med os på en helt særlig rejse – til en helt særlig kyst

Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående.

Det er muligt at tilkøbe halvpension på denne rejse (7 x middag). Halvpensionen indtages på lokal restaurant ca. 5 minutters gang fra hotellet.

Kort Dagsprogram:

Dag 1: Ankomst til Napoli. Pompeji med let frokost. Kørsel til hotellet (F)
Dag 2: Byvandring i Maiori og vandring på Citronstien (M)
Dag 3: Udflugt til Ravello med fotostop i Scala (M)
Dag 4: Ekstra udflugt til øen Capri (M)
Dag 5: Sejltur langs kysten, besøg i Amalfi by (M)
Dag 6: Fridag til egne oplevelser (M)
Dag 7: Fridag til egne oplevelser (M)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M=Morgenmad       F=Frokost

NB! Programmet er vejledende, og ændringer i rækkefølgen kan forekomme. Det endelige dagsprogram vil blive oplyst ved ankomst til destinationen, og udflugterne gennemføres evt. sammen med en af vore andre grupper.