Temple bar i Dublin, Irland
Storbyferie til Dublin og Belfast
Content pool, Dublin i Irland
London Derry i Irland
Temple bar i Dublin, Irland
Carrick a rede i Nordirland
Belfast i Irland
Gianst Causeway i Nordirland
Stor bygning i Belfast
Dublin Castle, Irland
Pris fra:
5.795,-
Dage:5
Bestil rejse

Storbyferie i to irske hovedstæder og på tur i Nordirland

Er du til storbyer, irske kulturperler og fascinerende naturfænomener? Denne rejse kombinerer det hele, og bringer dig til de to hovedstæder på øen Irland. Første besøg er i republikken Irland i georgianske Dublin, hvorefter turen går til victorianske Belfast i Nordirland. Desuden er der en afstikker rundt i Nordirland til historiske Londonderry/Derry og til nordkystens flotte naturområder. 

Vi indlogerer os på turistklassehoteller i det absolutte centrum i begge byer, så vi får mest muligt ud af vores ophold.

I Dublin tager vi sammen på sightseeing, hvor du lærer det livlige Temple Bar område, de farvestrålende georgianske døre og floden Liffey at kende. I Dublin har du desuden en hel dag på egen hånd, hvor du kan udforske byens mange tilbud. Alt lige fra besøg på spændende museer til smagning af gyldne dråber på byens whiskey- og ølmuseer, pub-besøg eller arnestedet for den litterære irske historie.

Efter et par dage i republikken Irland sætter vi kursen mod Nordirland, som er et af de fire lande, der hører til Storbritannien (England, Skotland, Wales og Nordirland). Her venter Belfast, i County Antrim, med victorianske arkitektoniske mesterværker, Titanic-museet, britiske tradtioner og en dramatisk historie. Freden har sænket sig i Belfast efter fredsaftalen i 2005, og i dag sprudler byen med mange kulturrelle tiltag.

På en dagstur fra Belfast kører vi helt op til Irlands nordligste Causeway-kyst, hvor store naturoplevelser er i vente. Træd med ud på hængebroen ved Carrick-a-Rede og se de helt unikke stenformationer af basalt ved Giants Causeway - Kæmpernes Vej. Et fascinerende stykke natur. I byen med de to navne; Londonderry/Derry går vi en tur på den gamle borgmur og får historien bag om den nord-irske konflikt, samt lægger vi vejen forbi et af byens museer.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst Dublin og sightseeing.
Dag 2: Fridag i Dublin og mulighed for pub middag (M)
Dag 3: Dublin til Belfast. Byrundtur med Titanic-museet (M)
Dag 4: Carrick-a-Rede, Giants Causeway og Londonderry /Derry (M)
Dag 5: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad