Skip to main content

Opdateret 30. maj 2020 kl. 13:30

Seneste nyt: Grundet forlængelse af Udenrigsminsteriets generelle rejsevejledning, aflyses alle rejser med afgang til og med den 14. juni 2020. Alle gæster er kontaktet pr. email.

For perioden fra 15. juni – 31. august 2020 forlænges den gennerelle rejsevejledning for alle ikke nødvendige rejser til hele verden bortset fra Tyskland, Island, Færøerne og Norge.

Rejser til Tyskland, Norge, Færøerne og Island:
Eksisterende rejser i perioden 15. juni – 31. august 2020, der udelukkende foregår i omtalte lande gennemføres i udgangspunktet som planlagt. Dette gælder IKKE for tidligere aflyste rejser i perioden.

Rejser til øvrige lande:
Alle rejser aflyses frem til 31. august 2020. Rejserne aflyses i kronologisk rækkefølge, således, at de tidligste planlagte rejser aflyses først. Alle berørte kunder vil blive kontaktet af Kulturrejser Europa via e-mail.

 

Kære rejsende, 

Vi prioriteter vores kunders sikkerhed højt, og Kulturrejser Europa følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Såfremt din planlagte afrejse er efter den 1. september, vil der pt. ikke blive taget stilling til rejsens gennemførelse før end 14 dage før planlagt afrejse. Er landet stadig rødt eller orange i Udenrigsministeriets rejsevejledning, vil rejsen blive indstillet og vi vil kontakte dig. Perioden på de 14 dage er i overensstemmelse med almindelig praksis på området og foretaget i samråd med Danmarks Rejsebureau Forening. Det er også samme tidslinje, som flyselskaber og forsikringsselskaber arbejder ud fra. Såfremt rejsen sidenhen indstilles som følge af Udenrigsministeriets rejsevejledning, vil vi kontakte dig og refundere det fulde beløb inden for to uger.

Vi oplever også mange henvendelser fra rejsende, som ønsker at annullere eller udskyde deres rejse. Her gælder vores almindelige rejsebetingelser. Dem kan I læse her.      
Betalingsfrister på jeres rejse er ligeledes uforandret og vil fremgå af jeres rejsebevis. Restbeløbet forfalder som normalt, hvilket er enten 91 eller 61 dage før rejsens start - afhængigt af den valgte rejse. Trods den nuværende situation med Covid-19, henstiller vi til, at restbeløbet indbetales som normalt inden for den gældende frist. Manglende restbetaling vil i yderste konsekvens opfattes som misligeholdelse af aftalen, hvorved at rejsen annulleres og depositum vil gå tabt. 

Den seneste tid har lært os, at informationerne kommer hurtigt, og at forudsætningerne ændrer sig næsten time for time. Vi vil gøre vores bedste for at holde et godt informationsniveau og vil opdatere forsiden af vores hjemmeside www.kulturrejser-europa.dk hyppigt. 

Vi fra Kulturrejser Europa er meget vel vidende om, at vi gennemgår en periode, der stiller mange spørgsmålstegn til jeres fremtidige rejse.

Vores kontor er lukket for personlig henvendelse til og med den 1. juli. Vi har åbent på telefonerne på hverdage fra kl. 10.00 – 13.00 som normalt, og besvarer mails på hverdage - forvent i denne tid en forlænget svartid, da vi i øjeblikket oplever et øget antal henvendelser. Vi henstiller til forståelse herfor.

Mvh
Kulturrejser Europa

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt