Skip to main content

Opdateret 27. marts 2020 kl. 09:32

Kære rejsende, 

Vi prioriteter vores kunders sikkerhed højt, og Kulturrejser Europa følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledning. Såfremt et land har rød eller orange farve - som hele verden i øjeblikket -  indstiller vi alle rejser, såfremt der er under 14 dage til afrejse. I de tilfælde vil vi kontakte dig og refundere det fulde beløb for rejsen inden for to uger. 

Såfremt rejsen er længere fremme i tiden end 14 dage, vil der pt. ikke blive taget stilling til rejsens gennemførelse før end 14 dage før planlagt afrejse. Er landet stadig rødt eller orange, vil rejsen blive indstillet og vi vil kontakte dig. Perioden på de 14 dage er i overensstemmelse med almindelig praksis på området og foretaget i samråd med Danmarks Rejsebureau Forening. Det er også samme tidslinje, som flyselskaber og forsikringsselskaber arbejder ud fra. 

Vi oplever også mange henvendelser fra rejsende, som ønsker at annullere eller udskyde deres rejse. Her gælder vores almindelige rejsebetingelser. Dem kan I læse her.      
Betalingsfrister på jeres rejse er ligeledes uforandret og vil fremgå af jeres rejsebevis. 

Den seneste tid har lært os, at informationerne kommer hurtigt, og at forudsætningerne ændrer sig næsten time for time. Vi vil gøre vores bedste for at holde et godt informationsniveau og vil opdatere forsiden af vores hjemmeside www.kulturrejser-europa.dk hyppigt samt på dette link: www.kulturrejser-europa.dk/rejsevejledning

Vi fra Kulturrejser Europa er meget vel vidende om, at vi gennemgår en periode, der stiller mange spørgsmålstegn til jeres fremtidige rejse.

Vores kontor er lukket for personlig henvendelse til og med den 13. april. Medarbejderne arbejder hjemmefra, og vi vil have åbent på telefonerne på hverdage fra kl. 10:00 – 13:00 som normalt, og besvarer mails på hverdage - forvent i denne tid en forlænget svartid, da vi i øjeblikket oplever et øget antal henvendelser. Vi henstiller til forståelse herfor.

Mvh
Kulturrejser Europa

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt