Skip to main content

Information til rejsende

INFORMATION TIL REJSENDE
 

Kære rejsende, 

Vi prioriterer vores kunders sikkerhed højt, og Kulturrejser Europa følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Der vil ved planlagte rejser pt. ikke blive taget stilling til rejsens gennemførelse før end 14 dage før planlagt afrejse. Er landet stadig rødt eller orange i Udenrigsministeriets rejsevejledning, vil rejsen blive indstillet og vi vil kontakte dig. Perioden på de 14 dage er i overensstemmelse med almindelig praksis på området og foretaget i samråd med Danmarks Rejsebureau Forening. Det er også samme tidslinje, som flyselskaber og forsikringsselskaber arbejder ud fra. Såfremt rejsen sidenhen indstilles som følge af Udenrigsministeriets rejsevejledning, vil vi kontakte dig og refundere det fulde beløb inden for to uger.

Vi oplever også mange henvendelser fra rejsende, som ønsker at annullere eller udskyde deres rejse. Her gælder vores almindelige rejsebetingelser. Dem kan du læse her.      

Betalingsfrister på jeres rejse er ligeledes uforandret og vil fremgå af jeres rejsebevis. Restbeløbet forfalder som normalt, hvilket er enten 91 eller 61 dage før rejsens start - afhængigt af den valgte rejse. Trods den nuværende situation med Covid-19, henstiller vi til, at restbeløbet indbetales som normalt inden for den gældende frist. Manglende restbetaling vil i yderste konsekvens opfattes som misligholdelse af aftalen, hvorved at rejsen annulleres og depositum vil gå tabt. 

Den seneste tid har lært os, at informationerne kommer hurtigt, og at forudsætningerne ændrer sig næsten time for time. Vi vil gøre vores bedste for at holde et godt informationsniveau og vil opdatere hjemmesidens forside løbende. 

Vi fra Kulturrejser Europa er meget vel vidende om, at vi gennemgår en periode, der stiller mange spørgsmålstegn til jeres fremtidige rejse. Vi har derfor oprettet en side med de hyppigst stillede spørgsmål, der måske kan hjælpe dig. Ellers har vi åbent på telefonerne på hverdage fra kl. 10.00 – 15.00 som normalt, og besvarer mails på hverdage.

Mvh.
Kulturrejser Europa

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt