Skip to main content

Hotel Sun Palace Albir er beliggende i den lille by Albir nord for Alicante på Costa Blanca.

Costa Blanca er af de fleste kendt for byer som Alicante, Torre Vieja og Benidorm. Hos Kulturrejser Europa har vi til vores vandrerejse udvalgt kystbyen Albir, som er et godt udgangspunkt for naturoplevelser og vandreture nær Middelhavet.

Hotellet ligger ca. 15 min. gang fra stranden med en lille stigning op til hotellet, hvilket giver en god udsigt over middelhavet og de omkringliggende bjerge i baggrunden. Værelserne er rummelige og med møbleret balkon. Fra balkonerne er der udsigt over pool området eller til bjergene. Værelset er udstyret med TV, aircondition og badeværelse med hårtørre. Gratis WIFI er tilgængelig på såvel værelser som fællesarealer.

Der er busforbindelse fra kystbyen og ind til I´l Alfás del Pi, Benidorm og Altea. Altea kan man også nå til fods på ca. en times vandring, og med udgangspunkt fra hotellet er der også mulighed for at vandre ad Camino del Faro, i den nærliggende Naturpark Serra Gelada.

 Hotellet har også et Spa område, som tilbyder forskellige former for wellness. Så har du lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra, er der mulighed for dette på fridagene eller efter en lang dag i vandreskoene. 

 

 

 

 

 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Mulighed for tøjvask Mod betaling
Antal værelser 216
Reception Ja
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
Indendørs swimmingpool Ja
Fitnessrum Ja
Trådløst internet Ja
TV Ja
Balkon Ja
Spa Mod betaling
Værdiboks Mod betaling
Air condition Ja
Hårtørrer Ja