Skip to main content

Hotel Príncipe Pio (Hotelklasse: 3 stjerner)

Hotel Príncipe Pio Madrid
Hotel Príncipe Pio Madrid
Hotel Principe Pio centrum af Madrid
Hotel Príncipe Pio værelser
Hotel Príncipe Pio værelser og udsigt
Hotel Príncipe Pio Kulturmetropoler
Hotel Príncipe Pio Madrid room

Hotel Príncipe Pio

Vi er - med vores fire nætter på Príncipe Pio i Madrid - priviligerede, at bo midt i det historiske og kulturelle centrum med det royale palads som nabo. Et perfekt udgangspunkt for et besøg i Madrid, hvor der bliver rig mulighed for at nyde godt af hovedstadens kulturelle, historiske og gastronomiske udbud.

Hotellet består af 155 værelser, hvor vi bor på de antikt indrettede værelser med moderne installationer som aircondition, tv, telefon, sikkerhedsboks, skopudser og hårtørrer på badeværelset. Der er gratis trådløs internetadgang på værelserne såvel som på hotellets fællesarealer. Vi kan nyde det kongelige palads og Sabatini-haverne fra et stort antal værelser og opholdssteder på hotellet. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og og her tilbydes bl.a. vaskeri og strygeservice, veksling af valuta samt udlejning af bærbar computer (5 € pr. time). Der er også en lille bar en restaurant, hvor vi skal nyde morgenmadsbuffeten. Om aftenen kan der i restauranten nydes et godt måltid, bestående af dagens ret eller et udvalg af internationale og nationale retter fra Madrid (ikke inkluderet i rejsens pris). 

Hotellets centrale beliggenhed er et godt udgangspunkt for en slentretur i byen. Hvis bentøjet trænger til en pause, er der god forbindelse til resten af byen med offentlig transport. Kun 350 meter fra hotellet ligger der både en metro- og en togstation af samme navn som hotellet - Príncipe Pio. Buslinjerne 6 og 10 går til St. Príncipe Pío, mens linje 3 og 10 går til Plaza de España.

Som nabo til hotellet ligger Palacio Real og Catedral de la Almudena samt de skønne parker og haver, Jardines de Sabitini og Temple of Debod. Både Teatro Real, Teatro de la Zarzuela og de verdenskendte museer Prado, Thyssen-bornemisza og Reina Sofia ligger også i en overskuelig afstand fra hotellet.

BESTIL REJSEN VALENCIA OG MADRID - TO SPANSKE KULTURMETROPOLER

 

Cuesta de San Vicente, 14
28008 Madrid, España
Telf: +34 91 5470800


Læs mere om hotel Príncipe Pio på hotellets hjemmeside

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 155
Reception Døgnåben
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool Nej
El-kedel Nej
Fælles udeområde Nej
Trådløst internet Gratis wifi på fællesarelaer
TV Ja
Balkon Nej
Telefon Ja
Værdiboks Ja
Køleskab/Minibar Nej
Air condition Ja
Hårtørrer Ja