Skip to main content

Hotel Gutkowski (Hotelklasse: 3 stjerner)

Superb beliggenhed på Ortigia

Hotel Gutkowski er et charmerende boutique-hotel beliggende på Ortigia-halvøen lige i hjertet af Siracusas gamle eftertragtede bydel. På Ortigia finder vi byens vigtigste historiske bygninger, snoede gader og brostensbelagte stræder som munder ud i store smukke pladser. Det er her på Ortigia at Hotel Gutkowski ligger, og her er mange restauranter og butikker kun få minutters gang fra hotellet. 

Hotellet består af to smukke bygninger fra det 19. århundrede, som er totalrenoveret med stor respekt for bygningernes originale udseende. Indretningen er en dejlig blanding mellem antikke møbler, traditionel siciliansk indretning og moderne designobjekter. Hotellet ligger på en strandpromenade, der går langs den gamle mur ud mod havet med god udsigt til følge.  Hotellets to store terrasser lægger op til afslapning under solen og en pause fra byens summen.

Hotellets 26 værelser er alle unikt indrettede i en stil, der passer til bygningens historie. Hvert værelse er unikt, da indretningen fra værelse til værelser er forskellig. Nogle værelser har balkon og andre ikke, og udsigten varierer mellem de forskellige værelser. Alle værelser har følgende faciliteter: aircondition, badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer, gratis trådløs internet, tv, telefon, minibar og pengeskab.

Restauranten tilbyder mad fra det traditionelle sicilianske køkken med et moderne twist. Om morgenen serveres en dejlig morgenbuffet.

BESTIL REJSEN KLASSISKE SICILIEN

Hotel Gutkowski
Lungomare di Levante Elio Vittorini, 18
96100 Siracusa SR, Italy
Tel: +39 0931 465 861

Læs mere om Hotel Gutkowski på hotellets hjemmeside HER 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Mulighed for tøjvask Ja
Antal værelser 26
Reception Ja
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Bibliotek Ja
Afstand til strand Ja
Trådløst internet Gratis
TV Ja
Telefon Ja
Værdiboks Ja
Mini-bar Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja