Skip to main content
Hotel Finca los Llanos Spanien
terrasse på Hotel Finca los Llanos Spanien
pool på Hotel Finca los Llanos Spanien
reception og bar på Hotel Finca los Llanos Spanien
værelse på Hotel Finca los Llanos Spanien
badeværelse på Hotel Finca los Llanos Spanien
Hotel Finca los Llanos Spanien

Hotel Finca los llanos

Hotel Finca los Llanos er et lille landhotel, beliggende i en af den Iberiske halvøs højest beliggende landsbyer, Capileira. I 1436 meters højde kan turister nyde godt af de naturskønne omgivelser, i hjertet af Alpujarras midt i Sierra Nevada bjergkædens storslående natur. Hotellet består af 44 værelser, alle fordelt i tre bygninger og den gennemgående indretning er med møbler af jern eller træ, og pyntet med arabisk keramik, kunstneriske lanterner og Alpujarra takstiler og tæpper.

Sierra Nevada-området, er som Natur- og National Parke erklæret Biosphere Reserve af UNESCO, især for sin botanik og særlige øko kultur. Hotellet er blevet et foretrukket valg, blandt turister med ønske om en rolig og afstressende ferie i naturskønne omgivelser. Trådløst internet lover vi ikke i disse omgivelser, så træk stikket og lad dig afstresse fra starten, træk vejret helt ned i maven og nyd naturen.

Vores hotel tilbyder et Alpujarra-køkken, som er inspireret af forskellige kulturer, der igennem tid har givet deres karakter i regionen. Deres retter går tilbage til Alpujarras 'islamiske æra, kombineret med de kristnes opskrifter, der kom til senere. Denne blanding efterlod en bred og rig lokal gastronomisk arv.  

Læs mere om Los Llanos på hotellets egen hjemmeside her                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Mødefaciliteter Ja
Antal værelser 44
Reception Ja
Restaurant Ja
Swimmingpool fra maj til oktober
TV Ja
Telefon Ja
Køleskab/Minibar Ja
Hårtørrer Ja