Skip to main content

Hotel Bierwirt Innsbruck

Hotel Bierwirt
Hotel Bierwirt
Restaurant hotel bierwirt

Hotel Bierwirt

Hotel Bierwirt er et charmerende og godt familiedrevet 4-stjernet hotel, der ligger i Innsbruck bydelen, Amras. Området er et typisk tyrolsk beboelsesområde, hvor der også ligger et par restauranter. Det store slot Schloss Amras ligger blot 5 min gang fra hotellet. Der er 2.5 km. til det centrale Innsbruck, og der er offentlig transport lige uden for hotellets døre. Fra hotellet har man også udsyn til Alperne.

Hotellet er bygget i typisk tyrolsk stil med blomsterkummer på terrassen og ved vinduerne. Allerede ved indtræden i receptionen opleves det hyggelige rustikke miljø med kakler på gulvene, buede hvælvinge og det lyse træmøblement. Hotellet emmer af tradition, østrisk gæstfrihed, og kvalitet.  Hotellet har både bar og restaurant, hvor der er et udsøgt køkken som tilbyder både den østrigske, og den lokale tyrolske gastronomi.

De 62 velindrettede værelser er ligeledes i traditionel rustik østrisk stil og badeværelser med enten bruser eller karbad og satellit tv. Værelserne er forskelligt indrettet, men alle i samme tyrolske stil og med de samme faciliteter. Der er desuden et spa område på hotellet, hvor man mod betaling kan forkæle sig med dampbad, sauna, og massage. Hotellets 4 stjerner mener vi er  retvisende for dette hyggelige hotel med det gode køkken.

Læs mere på hotellets hjemmeside her

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 62
24 timers service Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Fælles udeområde Terrasse
Afstand til centrum 2,5 km.
Trådløst internet Mod betaling
TV Ja
Air condition Ja