Skip to main content

Rejser til Færøerne

rundRejser til Færøerne

Kulturrejser med store naturoplevelser

Imponerende landskaber, fabelagtige udsigter og en uspoleret natur. Intet mindre. Det er hvad der møder dig når du rejser til Færøerne.

Streymoy, Vágar, Eusturoy, Tórshavn, Saksun

Færøerne ligger smukt i det nordatlandske hav og består af 18 øer adskilt af smalle sunde og fjorde. Streymoy er Færøernes største ø, hvor hovedstaden Tórshavn ligger med sin gamle bydel Tinganes. Den billedskønne bugt ved Saksun og Vestmannas imponerende fuglefjeld er også højdepunkter på øen Stregmoy. Vi besøger de charmerende steder.

Indkvartering på Hotel Hafnia i Tórshavn

På vores rejse til Færøerne bor du på det legendariske hotel Hafnia i Torshavn, hvor der er inkluderet halvpension fra deres gode køkken.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Færøernes mange får

Fabelagtige Færøerne

Rejse til Færøerne - med dansk rejseleder Færøerne - En oplevelse af de sjældne - Imponerende landskaber, fabelagtige udsigter, uspoleret natur og en rig kulturarv, hvor gamle traditioner og moderne ø-liv går hånd i hånd. Nå...

Vandreferie på Færøerne

Vandreferie på Færøerne Tag på vandretur på Færøerne - Nordatlantens grønne vandreparadis - Når de færøske fjelde er skinnende grønne, og der er lyst næsten døgnet rundt, finder vores færøske vandreeventyr sted. Du får en na...