Skip to main content
Cuccumella Sicilien Italien
spisesal Cuccumella Sicilien Italien
Hotel Cuccumella Sicilien Italien
Hotellet Cuccumella Sicilien Italien

Cuccumella - Lentini

Hotellet er ikke klassificeret som almindelige hoteller, da det heller ikke er et helt almindeligt sted vi bor. Det er en meget speciel landejendom, der blev beslaglagt af myndighederne i forbindelse med optrevling af mafiakriminalitet på Sicilien. Ejendommen blev sidenhen overgivet til den velgørende organisation Libera, som driver stedet. Libera opstod som protestbevægelse mod mafiaen og driver i dag forskellige ejendomme og produktionssteder. I dag er stedet et agriturismo, hvor der dyrkes forskellige afgrøder.

Stedet er bedst at sammenligne med et kursuscenter eller højskole og er indrettet med små lejligheder i fem forskellige huse med hver tre lejligheder. Lejlighederne er enten et- eller toværelses, der er pæne men spartansk indrettede. Alle lejligheder er indrettet med eget toilet og badefaciliteter. Såfremt deltagerantallet bliver højt vil toværelseslejlighederne blive udnyttet til et dobbeltværelse og et enkeltværelse. Der er adgang til badeværelserne via en forbindelsesgang. 

Stedets unikke historie og placering isoleret på landet gør det til en helt speciel oplevelse, der gør vi har foretrukket stedet som del af fortællingen om mafiaen på Sicilien. Der er egen restaurant og køkken på stedet, og vi spiser morgen- og aftensmad her.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Antal værelser 14 lejligheder
Reception Ja
Elevator Nej
Restaurant Ja
TV Ja