Skip to main content

Busrejser

Busrejser - historierne ligger på vejen

En busrejse er en rejseform i særklasse. Hos Kulturrejser Europa er en busrejse ikke bare en køretur. Det er en mulighed for at få endnu flere oplevelser og endnu flere historier, når bussen ruller ud på nye eventyr.

Busrejser i Europa

På en busrejse med os begynder ferien i det sekund, du lader dig omslutte af magelige sæder, foden famler efter fodstøtten, og du tager det første – af mange, mange – kig ud ad vinduet. Forude venter en spændende kulturdestination, og vejen til målet er spækket med skræddersyede fortællinger fra en af vores mange veluddannede og erfarne rejseledere, der med glæde og indlevelse deler ud af deres ekspertise. For på en busrejse samler vi historierne op på hovedvejen, på genvejen og på omvejen. Fortællinger, der ikke er trykt i nogen rejsebog. Men som opstår undervejs, side for side – kapitel for kapitel. Og mens landskaberne sagte glider forbi, er der god tid til at beundre bakker og byer, og tid til at falde i staver – alt imens det hyggelige fællesskab langsomt sniger sig med ombord.

Med bus til svensk sommeridyl på Gotland

Gotland er for svenskerne, hvad Bornholm er for danskerne; en ægte sommer-ø. Undervejs på busrejsen til og fra Gotland har vi indlagt et par små svenske høflighedsvisitter, som gør rejsen til en oplevelse fra start til slut. Læs om busrejsen til Sverige her.

Busrejse til Normandiet

Normandiet har været en historisk slagmark, men dette hjørne af Frankrig er dog også så meget andet. Her er betagende kyster, charmerende landsbyer og en befolkning, der byder hjerteligt velkommen. Læs om busrejsen til Normandiet her.

Busrejse gennem Europa med kurs mod Kroatien

Busrejsen gennem Europa har Kroatien som mål – og den fantastiske kroatiske riviera ved Opatija. Vi når kysten efter fem interessante rejsedage med bus. Efter vores ophold i Kroatien venter flere historier i Slovenien, Østrig og Tyskland, når vi rejser med bus den anden vej.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Enestående Europa – Med kurs mod Kroatien

Rejse igennem enestående Europa Busrundrejse med dansktalende rejseleder med start og slut i Danmark - Denne busrejse tager dig sydover på en ny måde. Turen er en utraditionel busrejse, hvor det ikke må gå for hurtigt. For...

Gotland - svensk sommeridyl

Busrejse til Gotland - Gotland er for svenskerne, hvad Bornholm er for danskerne. Favorit-sommerøen. Gotland har rigtig meget at vise frem, og er skønnest om sommeren, når vi ankommer. Vi bor i hovedstaden Visby, som engang var dansk, og...