Skip to main content
Klassisk båd halong bay Vietnam Bhaya cruise
Kahyt luksus skib ha long bay vietnam
cruise ha long bay
Ha long bay skib vietnamesisk middag
Forret halong bay cruise i vietnam
Middag Halong Bay cruise i vietnam
Udsigt over halong bay i Vietnam

Bhaya Classic

 Bhaya Cruises tilbyder smagfuldt indrettede og nyrenoverede kahytter på deres luksusfartøj, der lægger til i Halong bugten. The Bhaya Classic boat, som vi indkvarteres på, er bygget i traditionel orientalsk stil og rummer 15 – 20 kahytter. De grønlige og brunlige nuancer er inspireret af Ha Long Bays naturlige skønhed og indbyder gæsterne til en elegant og harmonisk atmosfære om bord på fartøjet.

Alle kahytter er ca. 12,5 m2 store og tilbyder fra de brede panoramavinduer en fantastisk udsigt over bugten og den omgivende natur. I kahytten har du adgang gratis wi-fi, aircondition og privat badeværelse med brus.

På øverste dæk på Bhaya Classic finder du soldækket, hvorfra du kan nyde Ha Long Bays naturscenarier og slappe af i solstolene i selskab med en drink fra baren om bord. I restauranten serveres der vietnamesiske og internationale retter, og der tilbydes en bred variation af forskellige retter og smagsoplevelser på menuen. Køkkenet tilbereder også vegetariske og allergitilpassede retter for dem, der ønsker det. Bhaya Classic tilbyder ligeledes spa med traditionelle, vietnamesiske massage- og spabehandlinger samt morgonyoga.

Læs mere om Bhaya Classic på rederiets hjemmeside her.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt