Skip to main content

Bed and Breakfast i Monticchiello

BED AND BREAKFAST MONTICHIELLO

Vi bor på Bed and Breakfast i den smukke middelalderby Monticchiello. Da byen er lille og indlogeringsmulighederne få, bor vi forskellige steder i byen på hyggelige Bed and Breakfast beværtninger, af meget høj standard. På den måde bliver vi også hurtigt en del af det lokale samfund under vores ophold, hvisket er en del af hele charmen ved denne tur. Der er ikke to indkvarteringssteder der er ens, men fælles for dem aller er deres charme, med smukke værelser af høj standard med alle bekvemmeligheder. Nogle har smuk udsigt, andre adgang til have eller olivenlund, nogle er i to etager eller i et gammelt tårn i bymuren, og nogle er med et lille køkken. Værterne lægger alle stor ære i at gøre opholdet til en udsøgt oplevelse. Værelserne vil blive fordelt efter første til mølle-princippet, og man har dermed ikke mulighed for selv at påvirke, hvilket værelse man får. Denne rejse har et fordelagtigt lavt enkeltværelsestillæg, og Kulturrejser Europa har ekstraordinært valgt at udbyde de første fem enkeltværelser uden enkeltværelsestillæg.

Morgenmaden indtages på terrassen til restaurant La Porta. En morgenmadsbuffet så krop og sjæl er forberedte til dagen, da disse morgenmadsstunder nydes på taressen med et vidunderligt syn over Pienza, Val d'Orcia og Amiata. 

Frokoster serveres i en Taverna under kirken eller på restauranter på udflugtsmålene.

Til de yderligere måltider har byen 3 restauranter, en bar, en lille købmand og en bager, hvor man kan få stillet sin sult eller tørst. Ellers kan en tur til den nærliggende (9 km.) og lidt større by Montepulciano anbefales.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt