Følgende informations-, cookie- og personoplysningspolitik er udarbejdet efter Erhvervs- og Vækstministeriets vejledning fra april 2013. Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når hjemmesider ønsker at lagre cookies på brugerens it-udstyr.

Cookie- og personoplysningspolitik

VED AT BENYTTE DENNE HJEMMESIDE, SÅ ACCEPTERER DU VORES COOKIE– OG PERSONOPLYSNINGSPOLITIK.

Denne hjemmeside bruger, som mange andre, cookies. Cookies sørger for, at vi kan levere en bedre brugeroplevelse i hjemmesidens funktioner. Mange funktioner på hjemmesiden afhænger af brug og lagring af cookies, og du kan derfor ikke forvente, at hjemmesiden fungerer efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

En cookie er en fil, som internet-browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden, f.eks. sprogvalg. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang, du besøger samme hjemmeside.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies eller ønsker at slette cookies, så se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Vi understreger, at du er helt anonym, når du besøger vores hjemmeside! Det betyder, at vi hverken kan eller vil indsamle eller registrere oplysninger om dig automatisk, som efterfølgende kan bruges til at identificere dig med.

Følgende informations-, cookie- og personoplysningspolitik er udarbejdet efter Erhvervs- og Vækstministeriets vejledning fra april 2013. Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når hjemmesider ønsker at lagre cookies på brugerens it-udstyr.

Vi bruger Cookies til:

Funktion-cookies til at levere brugeroplevelsen på hjemmesiden:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: BISinfra-session, ASP

Anonym brugerstatistik:
Aktiv: Ja
Tredjepartscookies: Google Analytics

Data til målrettet markedsføring:
Aktiv: Ja
Tredjepartscookies: Google Adwords

Levering af social medie service:
Aktiv: Ja
Tredjepartscookies: Facebook, Youtube, Twitter og andre

Om personoplysninger

Fravælg målrettet markedsføring: http://minecookies.org/fravalg

Vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse oplysninger. De indsamlede oplysninger, hverken sælges eller videregives til tredjepart. På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Ingen af disse oplysninger gør det muligt at spore dig som person, men alene den computer, hvorfra besøget til vores hjemmeside stammer fra.

Hvis du på hjemmesiden bestiller en rejse, tilmelder dig vores nyhedsbrev, bestiller et katalog, deltager i en konkurrence eller benytter dig af vores kontaktformål, modtager vi dine personlige oplysninger.

Du kan også dele dine personlige oplysninger med os ved at være i kontakt med en af vores medarbejdere via e-mail, telefon eller pr. post.

Når du sender dine personlige oplysninger, giver du os mulighed for at kontakte dig med et direkte svar på din forespørgsel eller sende dig relevante oplysninger om os og vores produkter.

Personlige oplysninger er nødvendige for at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Yderligere bliver vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleret løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Vores hjemmeside kan indeholde hyperlinks til andre hjemmesider. Du bør nøje læse de pågældende hjemmesiders politik om beskyttelse af personlige oplysninger, da den kan være forskellig fra Kulturrejser Europas politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Dette website udbydes af:

KULTURREJSER EUROPA
Folke Bernadottes Allé 5
2100 København Ø.

Har du spørgsmål eller kommentar til vores Cookie- og personoplysningspolitik er du velkommen til at kontakte os:

Telefon: 88 33 62 46

E-mail: info@kulturrejser-europa.dk