Skip to main content

Mellemøsten - klassiske kulturrejser

Rejser til Mellemøsten

På vores rejser til Mellemøsten - Israel, Jordan, Oman og Libanon - kan du i trygge rammer se frem til at komme ind under huden på en række spændende rejsemål. Fælles for alle rejser er, at vi kommer godt rundt i landet, når vi går på opdagelse efter de største seværdigheder af historisk og kulturel karakter, og undervejs smager vi på maden og oplever kulturen i både store som små byer. Naturen spiller også en stor rolle undervejs, for lige så frodig og idyllisk den kan være på disse kanter, lige så tør, barsk og fascinerende er dens ansigt også. Glæd dig til masser af kontraster, store kulturelle oplevelser og mellemøstlig mystik på vores rejser til Mellemøsten.

Marrakech og Oman

Måske du også kunne tænke dig at rejse med til et rigtigt 1001-nats-eventyr i Marrakech i Marokko eller til det mere ukendte, men naturskønne Oman? Måske det er det mere ukendte Libanon, der trækker eller de spændende kontrater i Israel, hvor nyt og gammelt forenes under den gyldne sol. Måske du altid har drømt om at opleve Petra i Jordan og landet gyldenrøde ørken, Wadi Rum?

Som noget nyt kan du rejse med på en spændende rundrejse i Marokko, og opleve landet største seværdigheder blandt berbere og beduiner i en helt utrolig og varieret natur.

Her kan du læse nogle af vores gæsters rejseberetninger fra hhv. rundrejsen i Jordan og rundrejsen i Israel. Du kan også læse om de opleelser Karina fra kontoret havde på sin rejse til Libanon.

 

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt