Skip to main content

Mellemøsten - klassiske kulturrejser

Rejser til Mellemøsten

På vores rejser til Mellemøsten - Israel, Jordan, Oman og Libanon - kan du i trygge rammer se frem til at komme ind under huden på en række spændende rejsemål. Fælles for alle rejser er, at vi kommer godt rundt i landet, når vi går på opdagelse efter de største seværdigheder af historisk og kulturel karakter, og undervejs smager vi på maden og oplever kulturen i både store som små byer. Naturen spiller også en stor rolle undervejs, for lige så frodig og idyllisk den kan være på disse kanter, lige så tør, barsk og fascinerende er dens ansigt også. Glæd dig til masser af kontraster, store kulturelle oplevelser og mellemøstlig mystik på vores rejser til Mellemøsten.

Marrakech og Oman

Måske du også kunne tænke dig at rejse med til et rigtigt 1001-nats-eventyr i Marrakech i Marokko eller til det mere ukendte, men naturskønne Oman?

Her kan du læse nogle af ores gæsters rejseberetninger fra hhv. rundrejsen i Jordan og rundrejsen i Israel. Du kan også læse om de opleelser Karina fra kontoret havde på sin rejse til Libanon.

 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt