Blomsterfestival på Madeira

Blomsterfesival på Maderia

Blomsterfestival på Madeira

Hvert år fejres forårets komme på den store blomsterfestival på Madeira. Festivalen er en stor tilbagevendende begivenhed, som fylder gaderne i Funchal med flotte blomster, farverige kostumer og dejlige dufte. Fejringerne højdepunkter er et børneoptog gennem byen, hvor hundredevis af børn går gennem byen og samles på pladsen Praca do Municipio for at danne den symbolske mur "Håbets mur" om lørdagen samt det store optog gennem byen om søndagen.

Sideløbende med de mange optog foregår en række andre aktiviteter, heriblandt koncerter, danseforestillinger og folklore optrædener. Vi opdaterer løbende denne side med farverige billeder fra Madeira.

Blomsterfestival 2017

I 2017 finder festlighederne sted fra d. 4. - 14 maj. Bygningen af Håbets Mur finder sted den 6. maj og den store parade finder sted den 7. maj 2017.

Blomsterfestival 2018

I 2018 finder festlighederne sted fra d. 19. april til 6. maj. Bygningen af Håbets Mur finder sted den 21. april og den store parade finder sted den 22. april  2018.

Oplev blomsterfestivalen på vores rejser

Du kan opleve blomsterfestivalen på Madeira på vores rejser:

På rejsen Madeira Special har du mulighed for at opleve blomsterfestivalen på afgangen den 1. maj 2017 fra Aalborg og København (udsolgt) og med afrejse 21. april 2018. Vi planlægger også afgang fra Aalborg i 2018.
Læs mere om rejsen til MADEIRA SPECIAL her