Blomsterfestival på Madeira

Blomsterfesival på Maderia

Blomsterfestival på Madeira

Hvert år fejres forårets komme på den store blomsterfestival på Madeira. Festivalen er en stor tilbagevendende begivenhed, som fylder gaderne i Funchal med flotte blomster, farverige kostumer og dejlige dufte. Fejringerne højdepunkter er et børneoptog gennem byen, hvor hundredevis af børn går gennem byen og samles på pladsen Praca do Municipio for at danne den symbolske mur "Håbets mur" om lørdagen samt det store optog gennem byen om søndagen.

Sideløbende med de mange optog foregår en række andre aktiviteter, heriblandt koncerter, danseforestillinger og folklore optrædener. Vi opdaterer løbende denne side med farverige billeder fra Madeira.

Blomsterfestival 2017

I 2017 finder festlighederne sted fra d. 4. - 14 maj. Bygningen af Håbets Mur finder sted den 6. maj og den store parade finder sted den 7. maj 2017.

Oplev blomsterfestivalen på vores rejser

Du kan opleve blomsterfestivalen på Madeira på vores rejser:

På rejsen Madeira Special har du mulighed for at opleve blomsterfestivalen på afgangen den 1. maj 2017 fra Aalborg og København.
Der er udsolgt på rejsen fra Aalborg og der er kun få pladser tilbage på rejsen fra København.

Læs mere om rejsen til MADEIRA SPECIAL her

På 11 dages rejsen til Lissabon og Madeira har du også mulighed for at opleve blomsterfestivalen på Madeira. Her tager vi også afsted den 1. maj 2017.
Her er ledige pladser.

Læs mere om rejsen til LISSABON OG MADEIRA her