Skip to main content

Rejs til Vietnam

Grønne rismarker, betagende natur og et velsmagende køkken er bare nogle af de ting, man kan opleve på en rejse i det smukke og kontrastfulde Vietnam. 

I nord kommer man tæt på hverdagslivet i den hektiske hovedstad Hanoi, og ikke langt der fra, kan man finde fuldstændig ro i et af verdens smukkeste naturområder ved Ha Long Bay. En sejltur i de grønne vand mellem de mange tusinde kalkstensklipper er en uforglemmelig oplevelse, som man ikke må glip af. På vej mod syd kan opleves imponerende historiske seværdigheder og smukke templer i den gamle kejserby Hué - og i Vietnams ældste og hyggeliste by Hoi An, kan man opleve den lokale silkeproduktion og få specialsyet alt fra skjorter til sko hos de lokale skræddere.

I syd kommer man tæt på Vietnams gribende historie ved de berømte Cu Chi-tunneller, hvorfra Viet Cong kæmpede mod de amerikanske soldater. Her kan man mærke sporene efter den franske kolonitid i det tidligere Saigon – nu Ho Chi Minh City, opkaldt efter den socialitiske republiks landsfader - gå på opdagelse i de mange spændende markeder. Der er også i syd, at man kan opleve Vietnams smukke natur og store seværdigheder fra fra vansiden på en sejllads på Mekongfloden, hvis enorme delta skær sig gennem landskabet.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Panorama over Halong bay med klipper og både

Fortryllende Vietnam

Rundrejse til fortryllende smukke vietnam - Fra nord til syd - med hverdagslivet, det velsmagende vietnamesiske køkken, betagende natur, hektisk storbyer og historiske seværdigheder helt tæt på. Det er dét Vietnam, der venter dig på denne...

Prægtige Indokina på første klasse

Flodkrydstogt på Mekongfloden - fra Cambodia til vietnam Sejl med på vores unikke rejsenyhed i 2019 - Fra højderne ved Himalaya til kysten ved det kinesiske hav strækker den asiatiske Mekongflod sig over 4.350 km. Med påst...