Skip to main content

REJSER TIL VIETNAM

Kulturoplevelser i landet, som altid overrasker

Grønne rismarker, betagende natur og et velsmagende køkken er bare nogle af de ting, du kan opleve på en rejse i det smukke og kontrastfulde Vietnam. 

I nord kommer du tæt på hverdagslivet i den hektiske hovedstad Hanoi, og ikke langt der fra, kan du finde fuldstændig ro i et af verdens smukkeste naturområder ved Halong Bay. En sejltur i det grønne vand mellem de mange tusinde kalkstensklipper er en uforglemmelig oplevelse, som du ikke må glip af. På vej mod syd kan opleves imponerende historiske seværdigheder og smukke templer i den gamle kejserby Hue - og i Vietnams ældste og hyggeliste by Hoi An, kan du opleve den lokale silkeproduktion og få specialsyet alt fra skjorter til sko hos de lokale skræddere.

I syd kommer du tæt på Vietnams gribende historie ved de berømte Cu Chi-tunneller, hvorfra Viet Cong kæmpede mod de amerikanske soldater. Her kan du mærke sporene efter den franske kolonitid i det tidligere Saigon – nu Ho Chi Minh City, opkaldt efter den socialitiske republiks landsfader - og gå på opdagelse i de mange spændende markeder. Der er også i syd, at du kan opleve Vietnams smukke natur og store seværdigheder fra fra vandsiden på en sejllads på Mekongfloden, hvis enorme delta skær sig gennem landskabet.

Læs mere om vores rejser til Vietnam nedenfor.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Panorama over Halong bay med klipper og både

Fortryllende Vietnam

Rundrejse til fortryllende smukke Vietnam - Oplev det fortryllende smukke Vietnam på denne rundrejse, der tager dig fra nord til syd. Kom tæt på det vietnamesiske hverdagsliv, nyd det velsmagende køkken. Lad dig fortrylle af den betagende...

Cambodia, Flodkrydstogt på Mekongfloden

Prægtige Indokina på første klasse

Flodkrydstogt på Mekongfloden Fra Cambodja til Vietnam - Fra højderne ved Himalaya til kysten ved det kinesiske hav strækker den asiatiske Mekongflod sig over 4.350 km. Med påstigning i Siem Reap i Cambodja ved den store Ton...