Skip to main content

Rejser til Sverige

Kulturrejser til Sverige

Sverige - vores mest kendte naboland, og som med sin nærhed geografisk og kulturelt er en integreret del af vores dramatiske Danmarkshistorie. Sveriges egen historie er mindst lige så fascinerende og interessant, og landet rummer en meget rig særegen og fælles skandinavisk kulturarv.

Sverige er et kæmpe stort land, fra fjeldene højt mod nord til Skånelandene, de tidligere østdanske provinser, i syd. Fra det nordligste punkt ”Treriksröset” til det sydligeste ”Smygehuk” er der 2.050 km – eller ca. 100 km længere end fra Smygehuk til Rom.

At skulle yde Sveriges righoldige natur retfærdighed på én tur lader sig ganske enkelt ikke gøre, men Kulturrejser Europa forsøger at vise de bedste sider frem af det moderne, det klassiske og det traditionelle Sverige - krydret med smukke naturscenarier.

Læs mere om vores rejse, hvor du kan opleve til det bedste af Stockholm og Dalarna nedenfor.
 

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Det bedste af Stockholm og Dalarna

Havnefronten i Stockholm

Kulturrejse til Stockholm og Dalarna - Det bliver ikke mere svensk, når du skal opleve Sveriges smukke hovedstad Stockholm i kombination med den autentiske region Dalarna. Stockholm og Dalarna er svensk kerneland med en historik, der rækker mere end 1000 år tilbage i tiden. Stockholm er ikke kun et kulturelt, økonomisk og arkitektonisk fyrtårn i Sverige - men i hele Norden - mens Dalarna regnes for at være det mest ur-svenske der findes, og domineres af skove og søer, røde træhuse og...