Skip to main content
Sudbury House, England
Dobbeltværelse på Sudbury House, England
Fish
Lækker have omkring Sudbury House, England

Sudbury House

Sudbury House er et tiltalende hotel beliggende i et parklignende område i den hyggelige landsby Faringdon med stemningsfyldte traditionelle engelske pubber omkring Market Place, byens centrum. Alt sammen er med til at skabe en autentisk og charmerende ramme som kendetegner de mere landlige hoteller.

Hotellet er gennemrenoveret i januar 2015 og de 49 værelser er alle rummelige og yderst tiltalende indrettet. Alle værelser er med dobbelt- eller seperate senge og de er udstyret med tv, kaffe/te faciliteter samt badeværelse med hårtørrer.  Der findes desuden gratis trådløst internet. Morgenmad serveres i hotellets brasserie der som resten af hotellet er gennemrenoveret. I tilknytning til hotellet findes desuden den anerkendte restaurant med navnet 56. Restaurant  findes omtalt i Michelin guiden og har høstet mange flotte anmeldelser. Udover spistestederne er der desuden en hyggelig bar med et godt udvalg af øl, vin samt småretter.

Vi har valgt Sudbury House grundet de smukke landskaber, den idylliske ro samt den meget strategiske beliggenhed i Cotswolds, der er idéel til vores oplevelser i Oxford og Stratford.

Bestil rejsen "Haverejse til England med Blenheim Palace"

Sudbury House
56 London Street
Faringdon
Oxfordshire
SN7 7AA

Læs mere om hotel Sudbury House på hotellets hjemmeside

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Vi anbefaler at medbringe en el-adaptor
Antal værelser 49
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
El-kedel Ja
Fælles udeområde Ja
Trådløst internet Gratis i fællesområderne
TV Ja
Balkon Nej
Telefon Ja
Værdiboks I receptionen
Køleskab/Minibar Nej
Hårtørrer Ja