Sydspanien - Alhambra
Vingård Sydspanien
Springvand i Alhambra, Spanien
Sydspanien
Tapas i Sydspanien
Alhambra, Spanien
Olivenlund og olivener i Spanien
Flamingoer i Spanien
Sydspaniens charme og natur
Pris fra:
11.995,-
Dage:9
Bestil rejse

Sydspaniens charme og natur - vandreferie i Andalusien

Tag med Kulturrejser Europa på denne rejse i kulturens, naturens og gastronomiens tegn. 

Spanien er igen i år blandt de mest besøgte lande i verden, og med rette en af danskernes favoritdestinationer. Måske har du også været i Spanien før, måske endda med Kulturrejser Europa på vores Klassiske Andalusien og ved, at Sydspanien kan besøges igen og igen.

Rundrejse i Sydspanien

På denne rundrejse til Sydspanien, skal vi på opdagelse i tre af Andalusiens otte provinser: Granada, Jaén og Málaga. Turen begynder i bjergområdet Alpujarras, som historisk set spillede en vigtig rolle under opløsningen af det mauriske styre i 1492 - derfor er Alhambra naturligvis også på programmet. Storslåede Alhambra er en smuttur tilbage til år 711 - 1492, hvor store dele af den Iberiske halvø gik under det arabiske navn Al-Andalus.

El Caminito del Rey

Undervejs på rundrejsen indånder vi den friske luft på små vandreture blandt kastanje-, pinje- og oliventræer samt på Kongestien (El Caminito del Rey). I de små smukke landsbyer, hvor gader og bygninger emmer af charme og historie, kommer vi helt tæt på den sydspanske sjæl. Vi besøger også et bryggeri, en olivenmølle og en vingård, og der er selvsagt masser af lækre lokale tapas på menuen. I de historiske byer Úbeda og Baeza, samt i naturparken Cazorla, skal vi se eksempler på spanske byer, bygninger og natur som er optaget på Unescos verdensarvsliste.

Andalusiens hjerte

Turen fortsætter til Andalusiens hjerte - Antequera - hvor vi forkæles med ophold på en af de spanske Paradores (Paradores er indrettet i gamle klostre, tidligere paladser, middelalderslotte eller i nyere bygninger - alle beliggende i særlige naturskønne områder). Der er også naturoplevelser i naturparken: El Torcal samt en vandretur ved lagunen: Fuente de Piedra, i vente. Sidste etape af rejsen går via El Chorro og afsluttes med en hyggelig aften i Malága.

Vandreturerne kræver almindelig god form, uden man behøver at have vandre-erfaring. Tempoet er roligt, og der er indlagt mange pauser til at nyde den flotte natur.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst til Málaga og kørsel til Alpujarras (A)
Dag 2: Let vandring i bjergene. Besøg på lokalt bryggeri (M)
Dag 3: Granada - Albaicin og Alhambra, Baeza(M,F)
Dag 4: De historiske byer Úbeda og Baeza (M,A)
Dag 5: Naturparken Cazorla med guidet vandring(M,F)
Dag 6: Olivenmølle besøg. Let gåtur ved lagunen Fuente de piedra (M,F,A)
Dag 7: Vandretur I naturparken El Torcal. Vingårdsbesøg (M,F)
Dag 8: Vandretur på Kongestien. Byvandring i Malaga. (M,A)
Dag 9: Hjemrejse (M)

 

M = Morgenmad   F= Frokost  A= Aftensmad

NB! Vi gør opmærksom på, at forskellige lokale forhold, kan gøre det nødvendigt at ændre på programmet.

DATO I OKTOBER 2018 ER OGSÅ PÅ VEJ