Skip to main content

Prægtige Paris på 1. klasse

Seinen i Paris med Eiffeltårnet i solnedgang
Caféer i Paris
Mad i Paris, croissanter
Kahyt på flodkrydstogt på Seinen i Paris
Udsigt over Paris' tage, Seinen i Paris
Triumfbuen i Paris i solnedgang, Champs Elyssée
Arkitektur i Paris, udsigt fra Seinen
Paris i aftenbelysning, Seinen i Paris
Gadelampe og Notre Dame i Paris
Status:
Udsolgt

Unikt og intimt krydstogt på Seinen og Canal Saint Martin

Paris, Byernes By, behøver ingen nærmere introduktion. Paris er på top 3 over besøgte byer i verden, og man forstår sagtens hvorfor at folk over hele kloden valfarter til denne romantiske og historiske by.
Nu har du muligheden for at opleve Paris langs vandvejen på et helt igennem unikt, intimt og komfortabelt krydstogt der kombinerer de største kulturklassikere med kanalsejlads der emmer af atmosfære og storbystemning. 

Luksuriøs flodpram – kun hos Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har chartret flodprammen MS Raymonde med plads til blot 20 gæster. Bygget i 2014 er det en topmoderne indkvartering med service og måltider af høj kvalitet. Skibets unikke konstruktion gør at den kan færdes på den smalle kanal Sant Martin der skærer midt igennem Paris bykerne, en oplevelse man ellers kan kun få med små husbåde. Glemt alt om trafikpropper og overfyldte metroer når vi stille betragter byen of dens befolkning og via 9 sluser sejler fra Bassin de la Vilete til Seinen.

All Inclusive, fransk gastronomi og frihed til egne oplevelser

Der er inkluderet helpension på skibet og både frokost og middag serveres som 3-retters menu der i den grad matcher og afspejler landets fornemme gastronomiske historie. Der er desuden inkluderet gratis drikkevarer ombord hvilket både omfatter vine, øl og spiritus til såvel middage som ombord på skibet generelt. Skibet har soldæk, opvarmet jacuzzi og ikke mindst gratis udlån af cykler. Paris har et glimrende cykelstisystem der sikrer dig en sjov, effektiv og anderledes måde at tage dig rundt i byen på.

Paris by night

Hvad enten man har besøgt Paris før eller er førstegangsrejsende så er dette krydstogt fyldestgørende da vi vores udflugtspakke indeholder besøg i Saint German Des Prés, Champs Elysées, latinerkvarteret og meget mere. Vi får også oplevet Paris by night og ser Notre Dame, Louvre, Pont Neuf og naturligvis Eiffel Tårnet med aftenbelysning fra allerførste parket. Vi har naturligvis dansktalende rejseleder med på hele turen.
Følg med på denne enestående rejse der fuldstændig forandrer den klassiske måde at tage på storbyferie på.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst til Paris. Ombordstigning og middag. (A)
Dag 2: Sejlads fra Saint-Martin til Seinen. Udflugt til Paris store seværdigheder og Paris by night (M, F, A)
Dag 3: Sejlads til Trocadero. Mulighed for udflugt til Latinerkvarteret samt gallamiddag (M, F, A)
Dag 4: Hjemrejse (M)

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst Paris. Ombordstigning og middag (A)

Fra København har vi blot en ganske kort flyvetur til Paris. Efter at have fået udlevereret bagagen stiger vi på bussen og begiver os ud i den parisiske trafik. Alt afhængig af den lokale trafiksituation, skal vi forvente en køretur på en lille times tid.

Vi ankommer til Saint-Martin og Bassin La Villette i det 19: Arrondissement, og her venter vores skib MS Raymonde og dens besætning os. Afhængig af ankomsttid kan der være lidt ventetid før skibets kahytter er klargjorte til check-in. Bagagen kan opbevares imens, hvis man vil udforske lidt af området så længe. 
Metro stationen Stalingrad er beliggende et par minutters gang fra skibet og blot fire stop derfra finder vi et af Paris smukkeste områder; Montmatre. Det er også her vi finder et af byens største varemærker; den imponerende og velkendte Sacré-Cœur kirke, indviet i 1891. Trapperne op til kirken er for mange et absolut højdepunkt, da man her får en smuk udsigt over Paris. Nyd frokosten i området, og mærk den franske charmerende stemningen, med hyggelige cafeer og lokal kunst. 

Ved aftenstid er vi vel ombord på skibet og besætningen hilser os velkommen og præsenterer sig, inden det er tid til middagen der indtages som tre-retters forudbestemt menu i restauranten. Under hele sejladsen er der inkluderet all-Inclusive, så der er rig mulighed for at sætte sig på dækket og nyde den parisiske aftenstemning med et glas vin eller cocktail.

Dag 2: Sejlads fra Saint-Martin til Seinen, Udflugt til Paris store seværdigheder og Paris by night(M, F, A)

Morgenmaden består af brød, juice, æg, ost, og naturligvis friske croissanter. Derefter begynder dagens sejlads igennem hjertet af Paris. Den første del foregår på Saint-Martin. Her skal vi have den absolutte unikke oplevelse at sejle gennem de 9 sluser, inden vi når Seinen og Paris' pulsåre.
Saint-Martin kanalen, der blev bygget i 1800-tallet, er 4 1/2 kilometer lang og blev i sin tid brugt til at transportere varer fra den ene ende af byen til den centrale del af byen. I dag bruges den til hyggelig sejlads for mindre private både, turistbåde og for os. Det er yderst spændende at følge med i indslusningen og niveauforskellen, der måler 26 meter fra start til slut, både for os og for folk i land.

MS Raymonde
Billede: MS Raymonde - vores luksus flodpram

Efter udsejling til Seinen, sejler vi til kaj og tager på udflugt med bus,  hvor vi ser på nogle af de store seværdigheder nord for Seinen. Vi kommer blandt andet forbi de store boulevarder, operaen, Place de la Madeilene samt Louvre. Vi tager på en rejse i tid og sted, når vi går igennem de gamle overdækkede butiksarkader i Opera. Arkaderne stammer tilbage fra 1800-tallet med formål, at folk skulle handle ind uden at blive generet af trafikken. I dag handler butikkerne mest med dyre mærkevarer og eksklusive antikviteter. Arkaderne emmer af atmosfære og er en sand oplevelse.

Paris by night
Billede: Pont Neuf og Eiffeltårnet

Om aftenen nyder vi endnu en lækker middag ombord og kan se frem til den fine aftensejlads langs Seinen. "Paris by night" vil for mange stå som noget særligt. Paris bygningsværker imponerer om dagen, men det er ingenting målt op imod dem i aftenklæder. Her oplyses ikoniske bygninger som Notre Dame og Louvre og giver helt unik atmosfære. Vores holdeplads for aftenen vil være tæt på det måske største bygningsværk af dem alle, nemlig Eiffeltårnet.

Dag 3: Saint-Germain-des-Prés & latinerkvarteret og gallamiddag. (M, F, A)

I dag er arrangeret en busudflugt, hvor vi vil koncentrere os om de charmerende områder Saint-Germain-des-Prés og latinerkvarteret. Vi tager "Triumfvejen", og passerer Triumfbuen og fortsætter langs Champs-Elyseés mod Place de la Concorde. Vi er herefter i et af byens mest legendariske kvarterer, hvor byens arv i form kunst, historie og arkitektur viser sig i fuldt flor. Området er også kendt som Paris' intellektuelle åre og spiller en vigtig rolle i den kulturelle genopbygning af Paris efter anden verdenskrig. I dag er bydelen meget mondæn og dyre juvelbutikker præger til dels bybilledet. For en stund kommer vi dog tilbage i tiden og fornemmer historiens vingesus, når vi passerer Paris' ældste cafe, The Procope. 

I løbet af dagen er der mulighed for at udforske byen på egen hånd. Det kan anbefales at låne en cykel kvit og frit ombord på skibet, for der er et glimrende cykelstisystem i Paris, og man kommer hurtigt rundt. Man får desuden en lås med, så man kan parkere, hvor man ønsker. Hvis man hellere vil gå rundt, så sikrer den centrale placering af skibet jer mange af byens seværdigheder indenfor få minutters gang.

Vi returnerer til skibet, og i restauranten er der dækket op til behørig afskedsmiddag, hvor den lækre mad er blevet kræset lidt ekstra om i dagens anledning.

Dag 4: Hjemrejse (M)

På blot fire dage har vi stiftet et helt unikt bekendtskab med Paris. Vi har naturligvis set de største seværdigheder, men også fået en oplevelse som 99,9% af andre turister i byen ikke får. Efter rejsens sidste måltid i form af morgenmad, tager vi afsked med personalet der har taget så god hånd om os, og vi kører til lufthavnen og indleder hjemrejsen mod Danmark med en helt særlig oplevelse i bagagen. 

Vigtig information omkring navigering og sejlads:

Vandstanden i Seinen kan medføre afvigelser i rejsens program. Vi vil dog inkludere de programførte aktiviteter, om end det kan foregå i ændret rækkefølge. De angivne anløbskajer i Paris er baseret på tidligere rejser med MS Raymonde. Det er skibets kaptajn der suverænt bestemmer rute og anløb alt afhængig af vandstand, trafik og andre lokale forhold. 

Kort


 

Vejret

HOLD DIG AJOURFØRT OMKRING VEJRET PÅ DIN REJSE

Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk

Hotel