Seinen i Paris med Eiffeltårnet i solnedgang
Caféer i Paris
Mad i Paris, croissanter
Kahyt på flodkrydstogt på Seinen i Paris
Udsigt over Paris' tage, Seinen i Paris
Triumfbuen i Paris i solnedgang, Champs Elyssée
Arkitektur i Paris, udsigt fra Seinen
Paris i aftenbelysning, Seinen i Paris
Gadelampe og Notre Dame i Paris
Status:
Udsolgt

Unikt og intimt krydstogt på Seinen og Canal Saint Martin

Paris, Byernes By, behøver ingen nærmere introduktion. Paris er på top 3 over besøgte byer i verden, og man forstår sagtens hvorfor at folk over hele kloden valfarter til denne romantiske og historiske by.
Nu har du muligheden for at opleve Paris langs vandvejen på et helt igennem unikt, intimt og komfortabelt krydstogt der kombinerer de største kulturklassikere med kanalsejlads der emmer af atmosfære og storbystemning. 

Luksuriøs flodpram – kun hos Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har chartret flodprammen MS Raymonde med plads til blot 20 gæster. Bygget i 2014 er det en topmoderne indkvartering med service og måltider af høj kvalitet. Skibets unikke konstruktion gør at den kan færdes på den smalle kanal Sant Martin der skærer midt igennem Paris bykerne, en oplevelse man ellers kan kun få med små husbåde. Glemt alt om trafikpropper og overfyldte metroer når vi stille betragter byen of dens befolkning og via 9 sluser sejler fra Bassin de la Vilete til Seinen.

All Inclusive, fransk gastronomi og frihed til egne oplevelser

Der er inkluderet helpension på skibet og både frokost og middag serveres som 3-retters menu der i den grad matcher og afspejler landets fornemme gastronomiske historie. Der er desuden inkluderet gratis drikkevarer ombord hvilket både omfatter vine, øl og spiritus til såvel middage som ombord på skibet generelt. Skibet har soldæk, opvarmet jacuzzi og ikke mindst gratis udlån af cykler. Paris har et glimrende cykelstisystem der sikrer dig en sjov, effektiv og anderledes måde at tage dig rundt i byen på.

Paris by night

Hvad enten man har besøgt Paris før eller er førstegangsrejsende så er dette krydstogt fyldestgørende da vi vores udflugtspakke indeholder besøg i Saint German Des Prés, Champs Elysées, latinerkvarteret og meget mere. Vi får også oplevet Paris by night og ser Notre Dame, Louvre, Pont Neuf og naturligvis Eiffel Tårnet med aftenbelysning fra allerførste parket. Vi har naturligvis dansktalende rejseleder med på hele turen.
Følg med på denne enestående rejse der fuldstændig forandrer den klassiske måde at tage på storbyferie på.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst til Paris. Ombordstigning og middag. (A)
Dag 2: Sejlads fra Saint-Martin til Seinen. Udflugt til Paris store seværdigheder og Paris by night (M, F, A)
Dag 3: Sejlads til Trocadero. Mulighed for udflugt til Latinerkvarteret samt gallamiddag (M, F, A)
Dag 4: Hjemrejse (M)