Udsigt over Lissabon fra park
Sporvogn i Lissabons stejle gader
Portugisiske kager Pastel da Nata og smukke kakler
Belem ved Lissabon monument
Dom Pedro IV plads i Lissabon, Portugal
Sporvogne på Praca do Comercio i Lissabon, Portugal
Statue i Lissabon og eventyrbyen Sintra
Praca do Comercio pladsen i Lissabon
Hyggelige små gader i Lissabon
Status:
Udsolgt

STORBYFERIE MED ALLE UDFLUGTER INKLUDERET

Stejle gader med knirkende gule sporvogne, fado-musik, duften af grillede sardiner, søfarer-historie og fantastiske udsigter. Alle sanser kommer i spil på denne rejse til Vesteuropas ældste hovedstad, hvor vi får et spændende indblik i Lissabons historie, arkitektur og kultur. Lissabons historiske vingesus rammer os allerede ved Sintra med de kongelige slotte, senere ved Nazaré ved den barske Atlanterhavskyst og den smukke middelalderby Óbidos, samt Batalha med det gotiske dominikanerkloster.

Vi udforsker også Lissabons gamle bydele Bairro Alto, Chiado, Baixa og Alfama, der blev genopbygget efter det store jordskælv i 1755 - hvor Pombals byplanlægning efterfølgende fik enorm betydning for Lissabons videre udvikling. Hver bydel har sin helt egen charme og karakteristika, som vores lokalt bosiddende, dansktalende rejseleder fortæller mere om. I Belém beundrer vi monumentet over Portugals stolte sønner; de  opdagelsesfarende samt den overdådige Jeronimus-kirke, der blev opført for nogle af de rigdomme, som søfarerne bragte med hjem. Vi smager også en helt særlig kage med tilhørende kaffe til.

I Bairro Alto besøger vi et af de kendte fado-huse til middag, hvor vi oplever den folkelige musik-og sangtradition fado.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst og transport til hotellet.
Dag 2: Byvandring i Lissabon (M,F)
Dag 3: Udflugt til Òbidos, Nazaré og Batalha (M,F,A)
Dag 4: Fridag (M)
Dag 5: Udflugt til Sintra og fiskerlejet Cascais (M,F)
Dag 6: Udflugt til Belém. Fado m. middag (M,A)
Dag 7: Fridag (M)
Dag 8: Hjemrejse fra Lissabon (M)
M = Morgenmad F = Frokost A = Aftensmad

Vi tager forbehold for, at der kan forekomme ændringer i rejsens program grundet lokale forhold. Alle rejsens elementer vil indgå, selvom der byttes rundt på programmet.