Hotel Duas Torres, Madeira
Madeira Funchal Marked
Madeira udsigt
Madeira udflugt, Camara de Lobos
Madeira udsigt, natur og blomster
Madeira Funchal gade, udsigt ved Cabo Girao
Klipper og havudsigt Madeira, Camara de Lobos
Madeira vandring Levada
Madeira vin, slædekørsel i Monte, Madeira blomst
Status:
Udsolgt

Madeira - VINTERSOL, GOD TID OG SKØN NATUR

Madeira er det ideelle rejsemål til en langtidsferie. Vintermånedernes behagelige klima på Madeira tiltrækker alle med hang til lune temperaturer, vintersol, tid til afslapning og egne oplevelser kombineret med et spændende udflugtsprogram.

Derfor skal du rejse med os på langtidsferie til Madeira:

  • Det behagelige klima
  • Godt beliggende hotel ved strandpromenaden i Lido-området ved Funchal
  • Etværelseslejlighed med balkon og delvis havudsigt 
  • Tre udflugtsdage og god tid på egen hånd
  • Erfaren dansktalende rejseleder

Oplev Madeiras mangfoldige natur

En af øens trumfer er den betagende natur. Hvem fascineres ikke af den idylliske kontrast mellem kysternes til tider dramatiske landskaber blandet med de knejsende  bjerge og paletten af farverige blomster? Dette og meget mere skal vi opleve sammen med den dansktalende rejseleder, som tager med os på opdagelse i Madeiras mangfoldige natur og kultur på udflugtsdagene.

Funchal

Vi introduceres til Funchals charmerende bymidte og runder bjergplatauet midt inde på øen og kører ad de snoede bjergveje, og møder Madeiras bjergplateau og den fascinerende nordkyst.
På en høj klippetop lidt udenfor Funchal, opleves en af sydkystens mest spetakulære udsigter ved Cabo Girão. Tag med på tur op til Monte med valfartskirken og til udsigtspunktet ved Nonnernes dal, hvor vi kigger ned i "lilleput-land".

Har du lyst til flere aktiviteter så find de gode sko frem og følg med på rejsens ekstraudflugt på en levada-vandring langs afvandingskanalerne. 

Vores langtidsferie-hotel er beliggende i Funchals Lido-område ved Lido-promenaden og havbadene på den solrige sydkyst. Opholdet er i nyere etværelseslejligheder med te-køkken samt balkon. 

Forplejning

Du sørger selv for forplejning – morgenmad, frokost og aftensmad. Til gengæld er prisniveauet på Madeira blandt Vesteuropas billigste både når det gælder indkøb af dagligvarer og hvis du spiser ude. Du har mulighed for at tilkøbe måltider på hotellets velrenommerede restaurant og snackbar, eller du kan benytte dig af en af lokalområdets mange forskellige restauranter. Hvis du hellere selv vil købe ind og forberede dine måltider, så ligger et af områdets mest velassorterede supermarkeder lige overfor hotellet. Tager du ind til det centrale Funchal kan du lade dig inspirere af det farvestrålende marked - Mercado dos Lavradores  - der byder på alt fra frugt og grønt over kød og fisk til lokal vin og meget mere.
 

Kort dagsprogram for Madeira langtidsferie:

Dag 1: Ankomst til Madeira. Transport til hotellet.
Dag 2: Byvandring i Funchal.
Dag 3: Fridag
Dag 4: Udflugter til Nonnernes Dal og Monte.
Dag 5: Udflugt til Madeiras nordkyst (F)
Dag 6: Fridag eller levada-vandring
Dag 7-21: Fridage
Dag 22: Afsked med Madeira og hjemrejse
 

F = Frokost


Forbehold for ændringer i programmet grundet lokale forhold.