Skip to main content

Rejser til Peru

Det betagende sydamerikanske land Peru byder på en bred vifte af rejseoplevelser. Alt lige fra fascinerende historie, mangfoldig kultur, storslående natur og ikke mindst venlig befolkning.

Kostrastfulde oplevelser for livet

Landes kontraster får du uden tvivl at opleve, når du vælger en rundrejse - her kan du opleve det mere moderne Peru og smage på storbylivet i Stillehavsbyen og hovedstaden Lima, og du kan ikke undgå at skulle opleve historien i den eventyrlige gamle Inka-hovedstad Cusco og Den Hellige Dal's fortryllende Inkaruiner - og så naturligvis verdensvidunderet - Machu Picchu. Byen Puno og Titicaca-søen vil uden tvivl overraske med siv-øerne og tiden vil synes at være gået i stå på øen Tanquile. Det er et must at køre i højlandet, hvor alpakaer og vikunjaer lever vildt i naturen og hvor de lokale landmænd dagligt arbejder ved de farverige teresser, og lad din rejse føre dig til "den hvide by" Arequipa, som briger dig tilbage i tiden med dens smukke kolonistil og oplev de dybe kløfter ved Colcadalen, hvor de imponerende kondorer flyver.

Hos Kulturrejser Europa får du en oplevelsrig rundrejse i det kontrastfulde Peru, hvor vi inkluderer landets store højdepunkter.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt