Skip to main content
Sydspaniens charme og natur - Hotel parador antequera
Hotelværelse på parador antequera
Sydspaniens charme og natur - Hotel parador antequera pool område
Sydspaniens charme og natur - Hotel parador antequera
Sydspaniens charme og natur - Hotelværelse på parador antequera
Sydspaniens charme og natur - Hotel parador antequera restaurant
Sydspaniens charme og natur - Hotel parador antequera
Hotelværelse i Sydspanien

Parador de Antequera

Benyttes på afgangen d. 30 april

Hos Kulturrejser Europa er vi stolte af at kunne forkæle vores kunder med et ophold på en af de spanske Paradores. Luksuriøse hoteller som findes i hele Spanien, og har til huse i historiske slotte, paladser, klostre, borge og fæstninger eller som i dette tilfælde i moderne bygninger med en enestående beliggenhed.

Hvis der er en af Parador hotellerne i Spanien som bryder med traditionerne om at have til huse i historiske bygninger, og istedet være et symbol på moderne arkitektur, så er det Parador de Antequera.
Med beliggenhed i Antequerra er der basis for et feriested i rolige og afslappende omgivelser, hvor bygningens enorme vinduespartier skaber lys i rummene og præsentere os for en enestående udsigt over det Andalusiske landskab. Ikke mindst ved solnedgang kan en helt spetakulær udsigt nydes over Antequeras flade område, afbrudt af stenformationen Peña de los Enamorados - Kærligheds klippen - som fra den rigtige vinkel ligner en indianer der ligger ned. 

Hotellet indbyder til afslapning på en solseng ved polområdet, til en drink på terrassen til duften af urter og blomster fra de skønne haver. Værelserne er lyse samt elegant og minimalistisk indrettet med friske farverige dekorationer.

Parador-hotellernes restauranter har en høj gastronomisk standard og "Restaurante la Vega" på Parador de Antequera, er ingen undtagelse. I den lyse restaurant med den smukkeste udsigt, serveres specialiteter fra det Mediterranske køkken, ledsaget af produkter fra Antequeras lokale gårde. Her tilbydes det perfekte match af produkter fra Málagaprovinsens bjerge og bagland - med fisk og skaldyr fra havet ved kysten. Sund og varieret kost som naturligvis tilberedes og ledsages af den lokal jomfruoliven olie af bedste kvalitet. God appetit!

Læs mere om Parador de Antequera på hotellets egen hjemmeside

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Mulighed for tøjvask Ja
Elevator Ja
Bar Ja
Trådløst internet Ja
TV Ja
Telefon Ja
Værdiboks Ja
Køleskab/Minibar Ja
Mini-bar Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja