Nytårsrejser

Lissabon nytårsfyrværkeri

Nytår på toppen af Lissabon

6 dage

Fejr nytåret 2017/2018 i Lissabon. Festlig nytårsmiddag, storbyferie og sightseeing.

Læs mere om nytårsrejsen til Lissabon
Fra 8.995,-

Nytårsrejser


Vi gentager succesen og tilbyder igen i år nytårsrejser til to europæiske hovedstæder og til Atlanterhavets flydende have, Madeira.

Både i Rom og Lissabon bor vi i hjertet af byen og efter en prægtig nytårsmenu i festligt lag vil hotellernes tagterrasser sikre os en uforglemmelig udsigt over byen og de lokales fejring af årsskiftet.

 

NYTÅRSREJSE TIL LISSABON

- TOP-BELIGGENHED OG ALLE UDFLUGTER INKLUDERET - Storbyferie, festlig nytårsmiddag, sightseeing og alle udflugter inkluderet. Det er, hvad der venter på denne nytårsrejse til Portugals charmerende hovedstad, Lissabon. Vi bor centralt i hjertet af Lissabon, på det flotte Hotel Mundial (4*), og et be...Læs mere om nytårsrejsen til Lissabon »6 dageFra 8.995,-

VI FEJRER NYTÅRET PÅ TOPPEN AF ROM -

Kan man forestille sig en bedre måde at træde ind i det nye år, end at indtage en fantastisk nytårsmiddag på en af Roms bedste restauranter efterfulgt af 12-slaget på hotellets tagterrasse med et glas sprudlende prosecco? Fra tagterrassen er der udsigt til Piazza Venezia og byens tage her midt i det...Læs mere om nytårsrejsen til Rom »