Skip to main content

Jule- og nytårsrejser

 Jule- og nytårsrejser

Fejr jul og nytår i udlandet

Kan man forestille sig en bedre måde at træde ind i det nye år på, end at skåle med et glas sprudlende bobler med udsigt over en af Europas mest charmerende storbyer, mens himlen fyldes med festfyrværker i alle farver?

Vi gentager succesen og tilbyder igen i år nytårsrejser til tre europæiske storbyer; Lissabon, Rom og Krakow. Som noget nyt tilbyder vi også en nytårsrejse til den smukke estiske hovedstad Tallinn.

Har du i stedet brug for at få varmen efter decembers kolde vinterdage, så tag med os når vi fejrer nytåret i Atlanterhavets flydende have, Madeira, som også er verdenskendt for sit imponerende festfyrværkeri.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Tag til skønne Madeira i Portugal med Kulturrejser

Madeira Special - Mageløse Madeira

Kulturrejser til Madeira Ferie med alt inkluderet - Med tre årtiers solid erfaring tør vi godt kalde os eksperter i at arrangere rejser til Madeira - som i seks år i streg er kåret til verdens bedste ø-destination. På denne...

nytår lissabon portugal

Nytår på toppen af Lissabon

2022 Nytårsrejse til Lissabon Top beliggenhed og alle udflugter inkluderet - Storbyferie, festlig nytårsmiddag, sightseeing, portvinssmagning og alle udflugter inkluderet. Det er, hvad der venter på denne nytårsrejse til Por...