Skip to main content

Rejser til Norge

Krydstogter langs Norges kyst

På vores krydstogter åbner Norge op for skattekisten og byder på uforglemmelige eventyr. Der er ombord stigning allerede i København, og i de yderste komfortable omgivelser på krydstogtskibet begynder rejsen ud i Nordsøen mod naturvidundere og kulturoplevelser Norge.

Nordkap og Geiranger fjord

Storslået natur, charmerende kystbyer og midnatssol er, hvad der er i vente på et krydstogt til Nordkap. Undervejs kan du for at opleve den spektakulære udsigt over Geirganger fjord fra Dalsnibba, inden krydstogtskibet krydser den nordlige polarcirkel og når Nordkapplateauets karakteristisk globus.

Norske kystbyer

Norges betagede fjorde byder på dramatisk natur med blændende udsigter over fjeldene og huser billedskønne kystbyer. Oplev blandt andet de hyggelig havnepromenader i Stavanger og Bergen, arkitekturen i Ålesund og kulturbyerne Kristiansand og Tromsø.

På et krydstogt med Kulturrejser er du altid i selskab med vores vidende dansktalende rejseledere, og rejsens udflugter er altid arrangeret specielt til vores gruppe. Se mere om muligheden for at opleve Norges fantastiske kyststækning på vores krydstogter nedenfor.

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Ålesund i Norge, krydstogt

Krydstogt fra København til de norske fjorde

Oplev de smukke norske fjorde på krydstogt fra København - Afsejlign fra København, komfort og fascinerende naturscenerier er kodeordene for denne otte-dages rejse, hvor vi anløber fire af Norges allermest charmerende kystbyer. I selskab...

Geirangerfjorden

Nordkap – på færd langs Norges kyst mod midnatssolen

Krydstogt til Nordkap fra København - Vi gentager den populære rejse og er igen klar til at opleve midnatssolen på dette specialkrydstogt, der tager os hele vejen fra København til Nordkap og retur igen. Undervejs krydser vi polarcirklen...