Skip to main content

REJSER TIL NORGE

Oplev Norge med dansktalende rejseleder 

Danmark og Norge har altid været tæt forbundet - i krig såvel som kærlighed. I 1905 blev Norge endelig selvstændigt og den danske prins Carl (søn af Frederik 8.) blev norsk konge under navnet Haakon VII. Han var Norges konge helt frem til 1957. På en rejse til Norge med Kulturrejser Europa hører du blandt andet den spændende historie om det norske kongehus under Anden Verdenskrig, som fik en noget anden skæbne end det danske kongehus.
Norge er særligt kendt og elsket for sin enestående natur, hvor både fjorde, fjelde, midnatssol og nordlys er på paletten af farvestrålende store norske naturoplevelser. Træhuse, hyggelige små byer og rislende bække fuldender den norske kultur, som også er særlig kendt for sin hjertelige gæstfrihed. Her er du garanteret en mindeværdig ferie.

Krydstogter i Norge

Krydstogter i Norge er populære, og det er bestemt ikke uden grund. Det er svært at komme i tanke om et smukkere syn, end det, som møder dig, når du sejler langt ind i en af de mange fabelagtige fjorde. Landskaberne i Norge er voldsomme og veksler mellem grønne marker på de frodige fjelde, der omkranser de dybe fjorde, og de høje og stejle klipper, som omfavner fjordene på majestætisk vis, mens de spejler sig i det dybblå vand. Det her er et ægte, kulturel eventyr i vikingeland – om end en del mere komfortabelt, end de gamle vikinger havde det på deres sejladser.

Når vi ikke har en dag på havet på et af Kulturrejser Europas krydstogter til Norge, hvor vi slapper af på skibet, gør vi undervejs holdt og går i land i fortryllende havne dybt inde i fjordene. Her venter spændende besøg og naturoplevelser og meget andet. Rejselederen sørger for en spændende og indlevende fortælling gennem Skandinavien – for vi passerer mange steder, hvor historien har udspillet sig på markant og ganske særlig vis.  

Nordkap og midnatssol

Nordkap ligger 307 meter over havet og er det europæiske fastlands nordligste punkt. Nordkap ligger lige der, hvor Atlanterhavet og Ishavet mødes og er rejsens nordligste mål. Det er her, Kulturrejser Europas krydstogt langs med Norges smukke kyster blandt andet går til. Vi sejler i de lyseste måneder af året, hvor chancen for at se den rødgyldne midnatssol er størst. Og det er en uforglemmelig oplevelse at stå på Nordkapplateauet og stirre ud i uendeligheden, her på Europas nordligste punkt, og hvor det kun er Svalbard, der adskiller dig fra Nordpolen.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Nordkap – på færd langs Norges kyst mod midnatssolen

Krydstogt til Nordkap i 2024 - Vi gentager denne meget populære rejse og er igen klar til at tage dig med på en unik krydstogt oplevelse. Krydstogt til Nordkap er for mange på deres liste over rejsemål, som de skal opleve, og det kan vi g...

Krydstogt fra Amsterdam til de norske fjorde

Krydstogt til de norske fjorde Oplev de smukke norske fjorde - Udsigt, udsigt og udsigt! Hvor end man kigger, byder Norge på smuk natur - bjerge, vandfald, skærgårde, charmerende velbevarede træhuse i små byer med stærke vel...