Skip to main content

REJSER TIL NORGE

Oplev Norge med dansktalende rejseleder 

Danmark og Norge har altid været tæt forbundet - i krig og kærlighed. I 1905 blev Norge endelig selvstændigt og den danske prins Carl (søn af Frederik 8.) blev norsk konge under navnet Haakon VII - og var Norges konge helt frem til 1957. På rejser til Norge hører du blandt andet den spændende historie om det norske kongehus under Anden Verdenskrig, som fik en noget anden skæbne end det danske kongehus.

Norge er særligt kendt og elsket for sin enestående natur, hvor både fjorde, fjelde, midnatssol og nordlys er på paletten af farvestrålende store norske naturoplevelser. Træhuse, hyggelige små byer og rislende bække fuldender den norske kultur, som også er særlig kendt for sin hjertelige gæstfrihed.

Krydstogter i Norge

Krydstogter i Norge er populære, og det er bestemt ikke uden grund. Det er svært at komme i tanke om et skønnere syn, end det, som møder dig, når du sejler langt ind i en af de mange fabelagtigt smukke fjorde. Landskaberne er voldsomme og veksler mellem de grønne marker på de fjelde, der omkranser de dybe fjorde og så de høje og stejle klipper, som omfavner fjordene på majestætisk vis, mens de spejler sig i det dybblå vand. Det her er et ægte eventyr i vikingeland – om end en del mere komfortabelt, end de gamle vikinger havde det på deres sejladser.

Når vi ikke har en dag på havet, hvor vi slapper af på skibet, gør vi undervejs holdt og hopper i land i fortryllende havne dybt inde i fjordene. Her venter spændende besøg og naturoplevelser m.m. Rejselederen sørger for fortællingen gennem Skandinavien – for vi passerer mange steder, hvor historien har udspillet sig på markant og ganske særlig vis.  

Nordkap og midnatssol

Nordkap ligger 307 meter over havet og er det europæiske fastlands nordligste punkt. Nordkap ligger lige der, hvor Atlanterhavet og Ishavet mødes og er rejsens nordligste mål. Det er her, vores krydstogt langs med Norges smukke kyster blandt andet går til. Vi sejler i de lyseste måneder af året, hvor chancen for at se den rødgyldne midnatssol er størst.

Svalbard - Norges arktiske ø-rige 78° grader nord

Vi har sammensat en rejse til Svalbard, hvor du blandt andet skal have en magisk oplevelse på hundeslæde i jagten på nordlyset. Du kan også glæde dig til selve Longyearbyen samt besøget i en nedlagt kulmine. Desuden byder programmet på en ægte vildmarksaften i en lun hytte med mad tilberedt over bål. Basen er det gode Radisson Blu Polar hotel, og der er halvpension inkluderet.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt
Tag til Svalbard i Norge og se nordlys

Svalbard - et nordlyseventyr

Eventyrlig Rejse til Svalbard Norges iskolde arktiske ø-rige 78 ° nord - Svalbard (78 grader nord) er et norsk ø-rige bestående af isdækkede fjorde, gletsjere, høje fjelde og et unikt dyreliv – herunder isbjørne. Her langt m...

Nordkap – på færd langs Norges kyst mod midnatssolen

Krydstogt til Nordkap i 2024 - Vi gentager denne meget populære rejse og er igen klar til at tage dig med på en unik krydstogt oplevelse. Krydstogt til Nordkap er for mange på deres liste over rejsemål, som de skal opleve, og det kan vi g...

13 dage Fra 19.995,- Læs mere om rejsen til Nordkap

Krydstogt fra Amsterdam til de norske fjorde

Krydstogt til de norske fjorde Oplev de smukke norske fjorde - Udsigt, udsigt og udsigt! Hvor end man kigger, byder Norge på smuk natur - bjerge, vandfald, skærgårde, charmerende velbevarede træhuse i små byer med stærke vel...