Skip to main content

MS Gil Eanes // Afrejse i juli (Hotelklasse: 4 stjerner)

MS Gil Eanes

Flodkrydstogtskib på Douro-floden med afrejse i juli 

På dette krydstogt skal vi i juli sejle med det 4* flodkrydstogtsskib fra det franske rederi Croisieurope, som er førerende indenfor flodsejlads i Europa og er kendt for sin service og gode mad ombord. Skibet har plads til 132 gæster fordelt på 58 kahytter. 

Kahytterne fordeles over tre dæk; main dæk (nederste dæk), Middle dæk (midterste dæk) og Upper dæk (øverste dæk). Alle kahytter er af samme standard. Badeværelse med bruseniche, TV, værdiboks, aircondition, vindue, wifi (når forbindelesen tillader det) og telefon til internt brug ombord. Areal er ca. 9-11 m2. Kahytterne på middle og upper dæk har fransk altan og vinduer der kan åbnes. Vinduerne på main dæk kan ikke åbnes. 

På main dæk finder du udover kahytter, skibets restaurant, hvor alle måltider ombord serveres. På Middle dæk er der udover kahytter ligeledes reception og lounge med bar. På Upper deck er der  kahytter og ingen fælles faciliteter. På soldækket er er der udeområde med stole og liggestole samt en lille pool. Herfra kan du nyde de skønne landskaber under sejlads og ved anløb. 

Praktiske oplysninger ombord

Dresscode: Smart Casual. I dagtimerne anbefales, at du tilpasser garderoben til behageligt tøj i forhold til årstiden. Ved middage inkl. galla-middag, anbefaler vi, at du klæder om til pænt tøj. Der er ikke krav om selskabstøj som habit/jakke/smoking/ lang kjole mm. 

All inclusive: Morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer til måltider og i baren som fx vand, vin, øl, te/kaffe og juice iflg skibets liste. Du kan tilkøbe andre vine, drinks og øvrige drikkevarer fra barkortet. 

Rygning: Tilladt på soldækket.

Betaling: Køb ombord, afregnes inden afrejse, kontant eller med kreditkort. 

Drikkepenge: Ikke inkluderet og er frivilligt. Vi anbefaler 50 Euro pr. person til skibets personale. 

Wi-fi: Gratis, når forbindelsen tillader det. Større datamængder kan være begrænset og med langsommelig kapacitet.

Ønsker du at benytte liggestole eller swimmingpool på soldækket, medbring håndklæde.

Søg rejse
Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
12/7 - 19/7Se rejsetider KøbenhavnFlodkrydstogt på Dourofloden16.995,-Bestil