Vidunderlige Amalfi - udsigt over Amalfikysten
En kystby på Amalfikysten
Vandretur på Citronstien
Et glas vin med udsigt over Amalfikysten
Pompeji på Amalfikysten
Pompeji og vesuv
Havnen i Maiori
Både i vandet ud for Amalfikysten
Citroner og historiske bygninger
Pris fra:
8.795,-
Dage:8
Bestil rejse

Rejs til Amalfi - oplev den vidunderlige kyst

Denne populære rejse er for dig, der vil opleve Vidunderlige Amalfis helt enestående skønhed - nøjagtig som de tusindvis af danskere, der de senere år har rejst med os på denne rejse, har gjort det. Igen i år indeholder turen halvpension, entré til Pompeji samt vandretur på ”Citronstien”.

Amalfikystens længste strandpromenade ligger i ”vores by” Maiori. En lille italiensk by, hvor lokalbefolkningen bruger hovedgaden som både dagligstue, beskedcentral og legeplads. Kontrasten til den ægte italienske hverdagsstemning i Maiori er Ravello - en lille bjergby præget af store herskabelige paladser, grønne parker, enestående udsigter og moderne verdensarkitektur. Udover et besøg i Ravello vandrer vi også på den duftende Citronsti - en vandretur, der kræver gode ben. Dog er den larmende stilhed i bjergene og de skønne udsigter alle anstrengelserne værd.

Derfor skal du rejse med os til vidunderlige Amalfi:

  • Et populært udgangspunkt for dig, der vil opleve Amalfikysten for første gang
  • Indkvartering med storslået udsigt
  • Mange måltider er inkluderet
  • Sejltur langs Amalfikysten og vandring på Citronstien
  • Udflugt til Pompeji
  • Dansktalende rejseleder

Amalfi by og Capri

En sejltur langs den smukke kyst er naturligvis inkluderet og samme dag besøger vi Amalfi by, inden vi kører op i bjergene og spiser en god frokost. På den ene ekstraudflugt til den fascinerende ø Capri, kan vi blive klogere på Den Blå Grotte, Faraglioni-klipperne, Kejser Tiberius Villa Jovis og den svenske læge Axel Munthes Villa San Michele.

Vulkanen Vesuv

På den anden ekstraudflugt til den mystiske vulkan Vesuv får vi lov at beundre det store krater og efterfølgende blive belønnet med frokost midt i de berømte vinmarker. Finalen på denne syditalienske rejse bliver den romerske ruinby Pompeji, hvor lokalguiden indvier os i byens mange hemmeligheder.

Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående.

Kort Dagsprogram for vidunderlige Amalfi:

Dag 1: Ankomst til Maiori. Middag på hotellet (A)
Dag 2: Byvandring og vandring på Citronstien (M, A)
Dag 3: Udflugt til Ravello med fotostop i Scala (M, A)
Dag 4: Ekstraudflugt til øen Capri (M, A)
Dag 5: Sejltur langs kysten, besøg i Amalfi og frokost i bjergene (M, F, A)
Dag 6: Ekstraudflugt til vulkanen Vesuv m. frokost på vingård (M, A)
Dag 7: Pompeji m. let frokost (M, F, A)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M=Morgenmad, F=Frokost, A=Aftensmad

NB! Programmet er vejledende, og ændringer i rækkefølgen kan forekomme. Det endelige dagsprogram vil blive oplyst ved ankomst til destinationen, og udflugterne gennemføres evt. sammen med en af vore andre grupper.