Pris fra:
9.495,-
Dage:8
Bestil rejse

KULTURHISTORISK RUNDREJSE PÅ SICILIEN

Her i den sydligste afkrog af Italien, hvor klimaet er mildt og atmosfæren sin helt egen, går vi på opdagelse i Siciliens enestående kulturarv. Undervejs besøger vi flere af øens livlige byer og lader os forkæle af kystbyernes rolige og charmerende stemning. Siciliens temperamentsfulde dronning – vulkanen Etna – når vi også at hilse på. 

Derfor skal du rejse med os på rundrejse på Sicilien:

  • Oplev øens mest spændende byer
  • Den romerske kejservilla i Piazza Armerina
  • Tempeldalen i Agrigento
  • Vulkanen Etna og romantiske Taormina
  • Katedralen i Monreale
  • Dansktalende rejseleder

Oplev en rig kulturarv på Middelhavets største ø

På Middelhavets største ø er der klassiske seværdigheder nok at dykke ned i. Med et indholdsrigt og varieret program lærer vi, på denne rundrejse, Sicilien og øens skatte meget bedre at kende. Med vores dansktalende rejseleder oplever vi middelaldermystik i bjergbyen Erice, barok-facader i Siracusa, dragende storbyliv i Palermo og afslappende kystbyidyl i Mondello og Cefalù. Vi skruer tiden godt 2.500 år tilbage, når vi besøger de imponerende doriske templer i Tempeldalen ved Agrigento og i Segesta. I Piazza Armerina går vi i romernes fodspor og oplever mosaikkunst i verdensklasse i den storslåede kejservilla Villa Romana del Casale.

Den ældste seværdighed, vi møder på vor rejse, er Europas største aktive vulkan Etna. Heroppe, i to kilometers højde, venter der os spektakulære naturscenerier. Turen går også til den charmerende by Taormina, der især er kendt for sit græske teater samt til Monreales imponerende katedral. Vi slutter vores oplevelsesrige rundrejse i Siciliens næststørste by, Catania. Her oplever vi bl.a. den livlige sicilianske markedsstemning på byens berømte fiskemarked og nyder en god sidste frokost.

Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, bør man være rimelig godt gående.

Kort dagsprogram:

Dag 1: Ankomst til Catania. Kørsel til hotellet v. Siracusa
Dag 2: Siracusa og Ortigia (M, A)
Dag 3: Tempeldalen i Agrigento og kejservillaen i Piazza Armerina (M, F, A)
Dag 4: Templet i Segesta og bjergbyen Erice (M, A)
Dag 5: Palermo og Monreale (M)
Dag 6: Kystbyen Cefalù (M, A)
Dag 7: Vulkanen Etna og Taormina (M, F)
Dag 8: Catania og omegn. Hjemrejse (M, F)

M=Morgenmad   F=Frokost   A=Aftensmad