Amalfikysten Atrani
Tagterasse på Hotel Sole i Maiori på Amalfikysten
Domkirken i Amalfi
Pompeji Italien Amalfi
Amalfikysen Maiori havn
Amalfikysten Minori udflugt og udsigt
Ravello udsigt
Amalfikysten Ravello
Positano solnedgang
Status:
Udsolgt

SKRÆDDERSY DIN DRØMMEREJSE TIL AMALFIKYSTEN

2018 afgange bliver lagt til salg i november 2017

Amalfikysten er så smuk, at det ikke kan beskrives. Kysten skal - i al sin storhed - ses, smages og duftes. På denne rejse skræddersyr du dit eget dagsprogram og betaler kun for de udflugter, som du finder interessante.

Den faste base er det kendte tre stjernede Hotel Sole, der ligger helt ned til strandpromenaden i byen Maiori, hvilket betyder masser af italiensk hverdag og gode restauranter lige uden for hotellets dør. Man kan tilkøbe værelser med balkon og havudsigt. Hvis du ønsker et ekstra konfortabelt ophold kan vi også på mange afgange tilbyde det nydelige fire-stjernede hotel San Francesco som anses for at være et af byens bedste hoteller.

Vi har på rejsen inkluderet en byvandring i Maiori og eller vil vi i ugens løb præsentere dig for så mange af Amalfikystens facetter som muligt. Vandreture er populære som aldrig før og du kan følge med på en vandretur på Citronstien til nabobyen Minori, hvor udsigten og roen, der hersker i bjergene, er fantastisk. Vel fremme belønnes vi med limoncello smagning og et besøg på kystens bedste konditori.

De efterfølgende dage kan du vælge, om du vil med på en sejltur langs kysten efterfulgt af et besøg i den romantiske by Ravello med de mange parker, paladser og verdensberømte udsigter. Som noget nyt i 2018 tilbyder vi en spændende udflugt til Pæstum hvor vi udforsker de græske tempelruiner. Romerske Pompeji og vulkanen Vesuv står på ønskelisten hos mange, lige som øen Capri, der bl.a. er kendt for den Blå grotte.

Valget er dit.

Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående.

Kort dagsprogram ved tilkøb af udflugter:

Dag 1: Ankomst Maiori. Orienterende byvandring i Maiori
Dag 2: Vandretur på Citronstien med let anretning(M)
Dag 3: Sejltur langs kysten, besøg i Amalfi og Ravello. (M)
Dag 4: Sejltur til  Capri (M)
Dag 5: Udflugt til Pæstum (M)
Dag 6: Aftenarrangement i Tramonti (M, A)
Dag 7: Udflugt til Pompeji og Vesuv (M)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad

NB! Dagsprogrammet er vejledende, og udflugterne afvikles måske i en anden rækkefølge pga. lokale forhold. Det endelige dagsprogram oplyses ved ankomst til destinationen.