Amalfikysten Atrani
Tagterasse på Hotel Sole i Maiori på Amalfikysten
Domkirken i Amalfi
Pompeji Italien Amalfi
Amalfikysen Maiori havn
Amalfikysten Minori udflugt og udsigt
Ravello udsigt
Amalfikysten Ravello
Positano solnedgang
Pris fra:
5.995,-
Dage:8
Bestil rejse

SKRÆDDERSY DIN DRØMMEREJSE TIL AMALFIKYSTEN

Amalfikysten er så smuk, at det ikke kan beskrives. Kysten skal - i al sin storhed - ses, smages og duftes. På denne rejse skræddersyr du dit eget dagsprogram og betaler kun for de udflugter, som du finder interessante.

Den faste base er det kendte Hotel Sole Splendid, der ligger helt ned til strandpromenaden i byen Maiori, hvilket betyder masser af italiensk hverdag og gode restauranter lige uden for hotellets dør. Man kan tilkøbe værelser med balkon og havudsigt. I ugens løb præsenterer vi dig for så mange af Amalfikystens facetter som muligt. Vandreture er populære som aldrig før og vi har inkluderet en vandretur på Citronstien til nabobyen Minori, hvor udsigten og roen, der hersker i bjergene, er fantastisk.

De efterfølgende dage kan du vælge, om du vil med på en sejltur langs kysten eller et besøg i den romantiske by Ravello med de mange parker, paladser og verdensberømte udsigter. På vejen til Ravello holder vi fotostop i nabobyen Scala, som er kendt for det danske refugium San Cataldo, og hvor det ikke er ualmindeligt at møde de mange muldyr, som trofast transporterer byggematerialer rundt i bjergene. Romerske Pompeji og vulkanen Vesuv står på ønskelisten hos mange, lige som øen Capri, der bl.a. er kendt for den Blå grotte.

Valget er dit.

Udflugterne foregår ofte i kuperet eller ujævnt terræn, så for at få det fulde udbytte af denne rejse, er det en fordel at være rimelig godt gående.

Kort dagsprogram ved tilkøb af udflugter:

Dag 1: Ankomst Maiori.
Dag 2: Byvandring og vandretur på Citronstien (M)
Dag 3: Fridag eller Sejltur langs kysten og besøg i Amalfi. (M)
Dag 4: Fridag eller Kejsernes ø Capri (M)
Dag 5: Fridag eller Ravello m. fotostop i Scala (M)
Dag 6: Fridag til egne oplevelser (M)
Dag 7: Fridag eller udflugt til Pompeji og Vesuv (M)
Dag 8: Hjemrejse (M)

M = Morgenmad

NB! Dagsprogrammet er vejledende, og udflugterne afvikles måske i en anden rækkefølge pga. lokale forhold. Det endelige dagsprogram oplyses ved ankomst til destinationen.