Skip to main content
Udendørs pool på hotel Trh Jardin del Mar, Mallorca, Spanien
Morgenmad på hotel Trh Jardin del Mar, havudsigt på hotel Trh Jardin del Mar, Mallorca, Spanien
Lejlighed på hotel Trh Jardin del Mar, balkon med havudsigt
Den smukke bugt Santa Ponça, hotel Trh Jardin del Mar, Mallorca, Spanien
Udendørs pool på hotel Trh Jardin del Mar, swimming pool på Hotel Thr Jardin de´l Mar, Mallorca
Havudsigt fra hotel Trh Jardin del Mar, Mallorca
Lejlighed på hotel Trh Jardin del Mar
Restaurant på hotel Trh Jardin del Mar
Restaurant på hotel Thr Jardin del Mar

Hotel TRH Jardin del Mar

På rejsen til Mallorca bor vi på et 3-stjernet lejlighedshotel, som ligger ud til Middelhavet nær den smukke bugt Santa Ponça, sydvest for Palma. Fra balkonen er der en storslået udsigt til havet, den fås vidst ikke meget bedre andre steder på øen.

1 km fra hotellet finder man byens lækre sandstrand som indgyder til sol og afslapning på rejsens hviledage. Der findes også en lille stenstrand i tilknytning til hotellet hvor man kan få sig en forfriskende dukkert, men vær opmærksom på at man skal ud på nogle trapper for at nå ned til stenstranden.

Hotellets 199 lejligheder består af en opholdsstue med separat soveværelse, te-køkken med køleskab og komfur, badeværelse samt balkon med pool- og havudsigt. Lejlighederne er desuden udstyrede med tv, telefon og aircondition.

Hotel Jardin del Mar tilbyder alle ønskelige rammer for en afslappende ferie tæt på havet: indendørs (lukket i sommermånederne)- og udendørs pool, sidstnævnte med mulighed for at nyde solen fra en af de tilhørende liggestole, restaurant og bar der også serverer lette retter. Til viften af tilbud kan tilføjes underholdning i form af eksempelvis livemusik og udendørsaktiviteter, såsom leje af cykler. Derudover er der trådløst internet (mod betaling 6€ pr dag eller 24€ for en uge) på hotellets fællesarealer samt i lejlighederne, og der er også lægehjælp på hotellet. Lejlighederne bliver rengjort 5 gange om ugen, håndklæder byttes hver tredje dag og sengetøj en gang om ugen. Vores ophold er med inkluderet halvpension, både morgenmad og middagsmad indtages som buffet i hotellet restaurant. Til middagen indgår der også et glas vin samt vand.

Santa Ponça er en by der tiltrækker turister det meste af året, i de varme sommermåneder juli og august er her mange børnefamilier, men i perioderne hvor vi gæster hotellet er der fortrinsvis par der ønsker en fredelig ferie i naturskønne omgivelser, og nærområdet byder på gode muligheder for at opleve både natur og kultur. Fra hotellet til centrum af Santa Ponça er der ca. 15-20 minutters gang. Området omkring hotellet byder på en godt udvalg af restauranter, caféer og barer der selvfølgelig bærer lidt præg af byens internationale miljø.

Hotellet ligger kun 20 kilometer fra Mallorcas hovedstad, Palma de Mallorca og 25 kilometer fra lufthavnen. Fra centrum af Santa Ponca kan man tage lokalbussen til Palma der kører hver halve time, alternativt koster en taxa ca. 25€ hver vej

Hotellet bliver løbene forbedret og renoveret, man kan dog ikke komme uden om at der visse steder i lejlighederne er en del slitage og møblementet bærer præg af, at det har en del år på bagen. Vi føler at udsigten, den gode beliggenhed og lejlighedernes rummelighed opvejer for den mere spartanske del af indretningen.

Hotel Trh Jardin del Mar
Huguet des Far
s/n 07180 Santa Ponça (Mallorca)
Tel: +34 971 69 09 11

Læs mere om hotel Jardin del Mar på deres hjemmeside

Søg rejse

Vælg kun det, som du synes er vigtigt

Fakta og faciliteter

Vi anbefaler At medbringe eget strandhåndklæde
Antal værelser 199
Reception Døgnåben
Elevator Ja
Restaurant Ja
Bar Ja
Swimmingpool Ja
Fitnessrum Mod betaling
El-kedel Nej
Fælles udeområde Have, Terrasse
Afstand til strand 850 meter
Trådløst internet Wifi mod betaling
TV Ja
Balkon Ja
Telefon Ja
Værdiboks Mod betaling
Køleskab/Minibar Ja
Air condition Ja
Hårtørrer Ja