Skip to main content

Hotel Smeraldo Roma

Hotel Smeraldo Roma er et godt lille familieejet hotel, som ligger midt i Roms historiske centrum, ca. fem minutters gang fra Campo dei Fiori og kunstnerkvarteret Trastevere og knapt 10 minutters gang fra Piazza Navona. Beliggenheden er dermed helt ideel for at udforske den evige stad, og en storbyferie opleves nu engang bedst lige i centrum med alle de berømte seværdigheder uden for døren.

Hotellets har i alt 50 værelser fordelt i to nabobygninger. Den døgnbetjente reception ligger i gadeplan i den ene bygning, hvor du også finder morgenmadsrestauranten. Der er elevator i begge bygninger. Der er et lille opholdsområde omkring receptionen, hvor der findes automater med drikkevarer og snacks, men ellers er der flere hyggelige barer med udendørs servering i nabolaget, hvor der også er et stort udvalg af restauranter. Der er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Morgenmad og rengøring bærer præg af, at husets frue er tysk, så selv om hun har boet 30 år i Rom, er der ikke noget overladt til tilfældighederne. Smeraldos største aktiv er uden tvivl de to tagterrasser, hvor man kan nyde tilværelsen og det fine kig over Roms tage efter dagens mange oplevelser.

Værelserne er ikke så store, men de er pænt indrettet og alle har aircondition, varme, telefon, TV, bad med hårtørrer og værdiboks. Der kan ikke forventes nogen særlig udsigt fra værelserne, da vi bor midt i det historiske centrum, hvor husene ligger tæt, og hvor de gamle mure ikke sådan lader sig flytte. Hotellet bliver løbende renoveret, og lever fint op til de 3 stjerner.

På grund af den centrale beliggenhed i en lille sidegade, kan bussen ikke køre helt frem til hotellet. Vi bliver derfor sat af så tæt på som muligt, og går det sidste stykke med vores bagage.

Hotel Smeraldo Roma
Vicolo dei Chiodaroli 20
00186 Rom
Tel. +39 06 687 5929

Læs mere om Hotel Smeraldo Roma på hotellets hjemmeside

Kulturrejser Europa er ikke ansvarlig for indholdet eller vedligeholdelsen af eksterne hjemmesider.

Fakta og faciliteter

Antal værelser 66
Reception Ja
Restaurant Nej
Bar Automat
El-kedel Nej
Fælles udeområde Tagterrasse
Trådløst internet Ja
TV Ja
Balkon Nej
Telefon Ja
Værdiboks Ja
Køleskab/Minibar Nej
Air condition Ja
Hårtørrer Ja

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejseFra pris
4/11 - 10/11Se rejsetider KøbenhavnRom - den evige stad11.995,-Få pladser tilbage
30/12 - 3/1Se rejsetider KøbenhavnNytår i Rom10.995,-Bestil